Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek najbolj sexi moski?

najbolj sexi moski?

John Bongiovi in Brad Pitt.

meni pa moja polovica najbolj sexi….še posebno ko me pelje v šoping

🙂

mazza, ti preracunljivka, ti! 😉

AAA

ma kaj mi to pomaga k on ne bere foruma….
🙂

Kje prodajajo kasete nadaljevanke Prevzetnost in pristranost??????
Jaz se že nekaj časa trudim dobiti te kasete pa ne vem kje jih prodajajo. Knjigo pa sem prebrala že neštetokrat.

Ne vem ali jih prodajajo. Jaz sem si kar posnela nadaljevanko takrat ko je bila na TV. Veliko sreče pri iskanju.

Erina

tist iz fructalove reklame je baje najbol neumn…baje da so ga nevem kolk ur učil kako pokazat z roko obliko flaške…vem iz zanesljivih virov je bla sošolka in prijatelj na snemanju…sej se vidta v reklami…aja pa žensko so baje cel dan učil kako gledat v kamero…desno spodaj…..

drgač pa glasujem za dva igralca ki sta igrala v filmu kao dva irca ki se maščujeta vsem slabim …mafijcem preprodajalcem ….eden je igral tudi v indiani jones ampak ni bil tko hud kokr v tem filmu…jao jao…da dol padeš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!se opravičujem če nisem pravilno črkovala priimkov in imen….

Men osebno je najbolj seksi in sploh in oh Gibonni.:)) In moj dragi ni prav nič ljubosumen.:) Pravzaprav mi je za valentinovo kupil njegov dvd (koncert v Zagrebu) in je zlo potrpežljiv ko se pol cele dneve suče eno in isto.:))
Sicer pa vedno pravi, da imam čisto poseben okus in da pri najboljši volji nikoli ne ugane kakšen osebek se mi dopade.:)

čao

___________________________________________________________ Počni, kar v srcu čutiš, da je prav, kajti v vsakem primeru te bodo kritizirali. Preklinali te bodo, če boš ravnal po svoji volji in preklinjali te bodo, če boš ravnal drugače.

Tud jaz sem tako naredila, 6 nadaljevanj na dveh kasetah. Mislim pa da je bila celo že dvakrat predvajana na TV al se motim? Pa ne mislim skupaj s tisto verzijo nekje iz 80-ih ko ni igral Colin…..

Lep dan še naprej………….

COLLIN FARREL DEFINITIVNO.

Fred Durst tud ni slab.

Najbolj seksi je Manifico !

Sangria, se strinjam do nezavesti:)

A je mogoče katera od teh, ki ima posneto Prevzetnost in pristranost iz Ljubljane?

lp m

najprej, seveda moj dragi, pol pa daleč nič. nato pa definitivno colin firth, hugh grant, ryan phillippe, freddie prinze jr., robert downey jr., no nobenga se več ne spomnem :), ampak jih je pa še kr neki, pomoje.

JON BON JOVI, definitivno. Pa kakšen Brad Pitt. In seveda moj sonček…

Žal, iz Celja. Uvožena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close