Najbolj seksi moški je
tisti, ki mu dol visi, kaj o njem mislijo ženske. Bolj ko je svi nja do njih, raje ga imajo. Preverjeno. V prejšnjem življenju … Taki, ki prebirate v rumenem tisku, kaj imajo ženske rade in kaj ne in bla bla bla, pozabite, da boste kdaj od kakšne zaželjeni. Največ bab imajo lažnivi, skorumpirani politiki, bankirji, ki vodijo svet v hude težave, morilski diktatorji, brutalni mafijaši, govna vseh vrst, če kaj ženske ne marajo, so to tisti, za katere v medijih lažejo, da jih pogrešajo: pridne, poštene, skromne in prijazne fantke. Razen, če ni druge izbire. Ženske brez izbire, pa že vemo, kako izgledajo …
Pridne, prijazne in poštene fantke imajo že doma. In redno jih varajo s pravimi prašiči.
Ni ti treba biti nedosegljivo nadarjen, da bi uvidel, s kakšnimi tipi ima večina bab tule opravka. S pijanci, propalicami, sinčki, kurbirji, brezvezniki, jebivetri.
Potem pa pridejo sem in vsakemu moškemu forumašu zatežijo da je: propalica, jebiveter, sinček..
Zakaj? Ker imajo zgolj s takimi tipi izkušnje. Zato imajo tudi tako razdelano mnenje o takih moških.
Ja res. Absolutno najbolj seksi je skozlan, zmečkan, smrdeč pijanček, ki te ima samo za
dve stvari…prva in glavna je žicanje za denar, druga pa seks, ki bi bil, če bi bil kdaj dovolj
trezen, da ga spravi pokonci…
Komaj čakam..že takoj danes bom naredila pregled okoliških bifejev….tist, ki bo lahko
na tleh ležal ne da bi se držal, bo moj.
Tisti, ki doma kuhajo, perejo, likajo, pospravljajo, kopalniške ploščice drgnejo, mularijo pazijo enostavno niso privlačni ženskam. Seksi so jim samo na pol socializirani jebivetri, ki se jih okolica boji. Feminizem je od sufražetk dalje potreboval sto let, da je dosegel uzakonitev kaznovanja moških za žensko padanje po stopnicah, danes pa zdolgočasene potomke emancipirank, ki imajo doma loleke, same hodijo k prešuštnikom po batine. Bolj ko je tepena, raje ima svojega ljubimca. Če jo zakonski mož doma samo narobe pogleda, pa takoj letet na sodišče.
Zakaj pa bi te moralo boleti, kaj o tebi mislijo vsi ljudje, ne le nežnejši spol?
Svoje resnice pa ne moreš posploševati. Verjamem, da obstajajo tudi ženske, ki imajo rade take tipe.
Mislim pa da ta del
to ”Največ bab imajo lažnivi, skorumpirani politiki, bankirji,…”
Jaz ženske ne potrebujem več. Meni ženska nič več ne more. Ne more me več prizadeti kot takrat, ko sem bil še seronja in lolek. Ko sem še mislil, da jih potrebujem … Fuk z žensko je brez veze, pogovor z njo je brez veze, ko to enkrat razčistiš, si na jasnem, da so ti prej samo možgane prali z nekim blesavim seksom, čustveno navezanostjo in podobnim sranjem. Pametnemu moškemu ženska ni potrebna, ostali naj pa trpijo v razmerjih z njimi.
Forum je zaprt za komentiranje.