Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Miha565654:

Od koga jih vzameš in se igraš?

Mama ali sestra?

Odgovor na objavo uporabnika
Štajerc 2002, 09.09.2025 ob 15:16

Miha565654:

Od koga jih vzameš in se igraš?

Mama ali sestra?

Od obeh, imam dokaj postavno mamo, sledi ji tudi sestra. Sicer obe obleceta kdaj pa kdaj tangice, na teden sigurno vsaj 1x ali pa 2x. Več sreče pa imam z mamo, ker si vsako jutro preden gre v sluzbo preobleče hlačke v katerih je spala. Tako da sem v pocitnicah imel kaj za početi takoj zjutraj s trdim ko sem vstal in ko je odšla zjutraj. Vcasih sem kar cakal ko odpelje avto iz dvorisca. Zvečer so pa ponavadi bile najlonke in sveže hlačke od obeh.

Med najbolj perverznimi stvarmi je bilo, ko sem dovolil punci, da se posere, medtem ko sem jo jebal analno. Nekaj časa sva se o tem pogovarjala in rekla je, da jo to vzburja. Neko noč sva se jebala, ona je bila na meni v položaju obrnjene kavbojke, gledal sem ji naravnost v rit in kar je prišlo ven. To me je še bolj vzburilo, zato sem snel kondom, se nabijal v posrano rit in končal v njej… neverjeten občutek.

Miha565654:

Jaz tudi pogosto uživam z pajkicami, ki jih ima mama oblečene na fitnes ali tek….to mi je ful seksi….

Anonimnež, 10.09.2025 ob 09:42

Miha565654:

Jaz tudi pogosto uživam z pajkicami, ki jih ima mama oblečene na fitnes ali tek….to mi je ful seksi….

Z veseljem bi vonjala in lizala spodnje hlačke tvoje mame, ko pride iz teka. Prepojene z znojem in nektarjem iz njene vroče potrebne pičke.

incestka, 09.09.2025 ob 14:39

Zelo me rajca, ko vzamem iz koša za perilo spodnje hlačke ali pa tangice od mlajše sestre in vonjam, kako dišijo po mladi pički. Še najlepše je, ko pride iz treninga odbojke ali pa iz kolesarjenja, ko znoj pomešan s pičkinimi sokovi. Med vonjanjem si jo drkam in doživim močan orgazem. Z veseljem bi jo celo prelizala.

Ali si kdaj nosil njene tange?

Štajerc 2002:

Jaz sem včasih nosil mamine tangice in njene pajkice čez.

Za 30ti rojstni dan si je žena naredila 6 piercingov na sramnih ustnicah, in potem si jih je z verigicami povezala na pas od samostjecih, tako kot je širila noge tako se ji je raztegovala pizdurina, ko je to v živo pokazala kolegici se je kolegici totalno strgalo in je nastal video, ki ga imam še danes kako kolegica masturbira na njeno pozdurino na koncu pa zaliže njene ketnice in piercinge

https://nordwit.com/secret

Žena se je enkrat v avrokampu nabijala na vlečno kljuko, vse lepo in prav dokler scene niso videli kolegi ki so bili z nami

Simonca kako gre kaj doma? Šefica pogosto na obisku?

Ko se je moja draga v kampu pijana nabijala na kljuko od prikolice, zraven pa jo je cela klapa spodbujala, še dandanes si z veseljem ogledam posnetek, seveda ga je posnel kolega

Bi katera fafala kurca v avtu v  garažni hiši City park v Celju, lahko si oblečena in z masko na obrazu, ali morda v VENERA shopu v Celju,..?

Če si katera želi perverznih igric na daljši rok, lahko piše na—-su277273@gmail.com, srečanja pri meni doma, leta in postava niso pomembni, okolica Celja, lp

Enkrat sem skozi priprto okno opazoval slečeno žensko v ordinaciji in si ga drkal poleg. Ali sem bolan?

https://shotxy.com/luxi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close