najbolj perverzna stvar
savage306, 05.09.2025 ob 00:06
Ker imam hišo ob morju, je sestra od moje bivše punce pogosto bila z nami. Hodili smo na nudistično plažo. Enkrat je prišla tudi njena sestra. Takoj ko se je slekla, se mi je kar takoj dvignil. Obe sta to opazili… mislim, da mi ni treba razlagati, kaj je bilo potem. Skratka, vrhunsko poletje.
A sta se sestri tudi kaj med sabo polizali ???
A he katera,da bi mi naredila piss….nisem še probal me pa rajca
Perverzno mi je bilo porivat kolegovo ženo. Je zelo rada podrejena, česar se on ne zna iti in jaz to s pridom izkoriščam. Ni minlepšega ko prasica laja in cvili kot goneča psica ko jo fukam od zadaj brez kondoma.
Ko smo skupaj in je kaj pametna samo tiho bevskem in rata vsa rdeča v faco in utihne.
Nastavi mi vedno ko mi zapaše.
Kolegovo, 05.09.2025 ob 09:33
Perverzno mi je bilo porivat kolegovo ženo. Je zelo rada podrejena, česar se on ne zna iti in jaz to s pridom izkoriščam. Ni minlepšega ko prasica laja in cvili kot goneča psica ko jo fukam od zadaj brez kondoma.
Ko smo skupaj in je kaj pametna samo tiho bevskem in rata vsa rdeča v faco in utihne.
Nastavi mi vedno ko mi zapaše.
Večina poročenih, še posebej tam od 45-55 let je takšnih prasic, to ti povem iz lastnih izkušenj. Seveda doma v zakonski postelji so fine dame, ko si pa dobijo ljubimca oz. fukača, pa izživijo vso svojo perverznost in so res prave psice in prasice, tako kot je ta tvoja.
savage306, 05.09.2025 ob 13:18
Zdaj 36 let… takrat 31.
Približno tako kot moja žena (zdaj 34). Ima pa brata in se ne bi branil, da bi jo skupaj z njim pofukala in ji napolnila obe luknjici s spermo. Mislim, da če bi bila prilika in malo alkohola vmes, da se ne bi branila, ker je tudi kar huda prasica.
marco polo, 05.09.2025 ob 13:42
Približno tako kot moja žena (zdaj 34). Ima pa brata in se ne bi branil, da bi jo skupaj z njim pofukala in ji napolnila obe luknjici s spermo. Mislim, da če bi bila prilika in malo alkohola vmes, da se ne bi branila, ker je tudi kar huda prasica.
Ali kaže kakšne znake, da bi pristala?
Haha, pravkar sem bivši pripravil kavico, seveda ne ve da sem si ga zdrkal in špricnil vanjo namesto mleka. Prav luštno jo je gledat kako srebra mojo spermo in nič ne ve za kaj se gre. Ker danes ostane na kosilu, se bom tudi pri juhi potrudil, da bo z dodatkom sveže sperme. Če ne bo šlo, pa imam cca 2dcl zaloge v skrinji 🙂
Simona52, 04.09.2025 ob 16:20
Če misliš mene,lahko kontaktirava tukaj,hčera je dans na šhti,tak da sem malo fraj
Ja tebe mislim. Bi mi bilo boljše na privat.
Pošljem tudi sliko
Zelo me rajca, ko vzamem iz koša za perilo spodnje hlačke ali pa tangice od mlajše sestre in vonjam, kako dišijo po mladi pički. Še najlepše je, ko pride iz treninga odbojke ali pa iz kolesarjenja, ko znoj pomešan s pičkinimi sokovi. Med vonjanjem si jo drkam in doživim močan orgazem. Z veseljem bi jo celo prelizala.
Forum je zaprt za komentiranje.