Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Prvič,da se javim,sem že starejša gospa,zanekatere stara “baba”.Ne vedo pa ,da ta stara ” baba”ima za sabo že kar nekaj izkušenj.Prebiram od Simonce dogodovščine,s katerimi bi se lahko celo primerjala,ali pa na nekem drugem forumu,z Anico,itdSkratka nimi zal za vse dogodivščine,še premalo jih je bilo,,

,,enako so mi všeč prigode od Mihaele,Martince,Tanje,g.Encijan,ki je pravi motivator,ki ve kako žensko pripeljati do vrhunca,odlični ste,.Z vašimi prigodami mi krajšate dneve,vsakih toliko časa mi pa roka ugre med noge,da se malo pobožam,lp

Odgovor na objavo uporabnika
Tepih, 26.08.2025 ob 21:07

Ma…en sam bla bla …vas je punce

Točno tako. In če so to sploh punce

Babica70, 27.08.2025 ob 11:25

,,enako so mi všeč prigode od Mihaele,Martince,Tanje,g.Encijan,ki je pravi motivator,ki ve kako žensko pripeljati do vrhunca,odlični ste,.Z vašimi prigodami mi krajšate dneve,vsakih toliko časa mi pa roka ugre med noge,da se malo pobožam,lp

Oj, pa še ti napiši kakšno svojo perverzno vročo prigodo, ob kateri ti se pičkica še vedno orosi…. 🙂

Babica70…nč bat, ti kar napiši svojo resnično prigodo…..pa nič olepševat besede, kar ”po domače”….

Martinca,nič ne bom olepševala.Pred več kot 40 leti sem bla prava lepotica,pička kosmata,takrat je bilo pač to moderno,drugič noseča na veselici,mož se ga malo napil,pozabil na mene.Kljub nosečnosti so dedci radi pogledal za mano in talo je naneslo,da me je sosed potegnil v temo,dvignil krilo(hlack nisem imela,ker tolk je že pa blo )in mi ga nabil direkt v pičko,da mi je kar všlo,dobesedno sem se polulala,fukal me je tak močno kot nor,naenkrat me obrne kurca porine v usta da sem komaj lovila sapo,naenkrat sem začutla toploto v ustih in znani okus sperme,to je pač ena prigoda.Sosed me je potem fukal še en par let,pa še marsi kdo,tudi to mi je bilo všeč kar je tebi

Jaz imam skrito perverzijo na ex ženo. Odkar sva narazen, drkam v kozarec ki ga imam v zmrzovalniku. Vsakič dobi zraven hrane ali pijače še delček mene. Ni zamudila še kapljice moje sperme. Ravnokar bom še tretjič špricnu, da ji nebo primanjkoval 🙂

Babica….uhhhh, super si napisala. Verjamem, da te je takrat dobro pofukal. Prava prasička si bila….. hihihihi

Vidim, da tudi tebe rajcajo pasji filmčki, ko fukajo mlade bejbike. Bi se ti tudi pustila, da te kuža nabriše in te napolni ??

Ljubica zlata,lahko bi ti bila oma,ampak vseeno pojdi na drug forum,bove de tam razpisale,velja

Mogoče sin/mama?

potreben mamice@gmail.com

Danes imam spet oblečene enodelne tanga kopalke, črne barve. To je dober občutek, ko nihče ne ve, kaj imam na sebi. Ful paše

Bog mi je dal res velike in lepe čvrste prsi…na maturantskem v gimnaziji sem v loret de maru bila stara 17 let in sem odvrgla zgornji del kopalk, faaaak cel razred je samo okoli mene letal, sošolci so noreli, pa učitelji tudi, na absolventu sem sceno ponovila

Fukala pa potem z nobenim?

Če hoče katera privat pogovor o kakšni vroči temi naj piše na potrebenmamice@gmail.com.

Statejša si boljša si.

Tudi jaz iščem kakšno odprto, neobremenjeno, skulirano bejbo za klepet -> noborder6789@gmail.com

Izvajam erotično masažo in še kaj več vse po dogovoru…. delam v zelo lepem in diskretnem ambijentu…. stara 28let rdečelasa srednje postave depilirana 170 70 5… več info na tel 071 450 418

Neznam koliko je drugima perverzno ali meni je,,prije dvije godine na rođendanu od punice ,,nakon ručka sci su se preselili u vrt ,ona je izasla na terasu i  krenula po kolače u prolazu me  zamolila da joj pomognem ,,krenuli smo ugaražu koja je udaljena cca 20m od dijela vrta u kojem su bili slavljenici ,kad smo dosli do garaze ,,sagnula se ispred mene i haljina joj se zasignula nije imala gačice ,,u tom mometu sam rekao opaaaa ,a ona se nasmija i rekla pa.kad smo vec kod kolaca moze meni vise slaga ,,,,,sexali smo se i gledali kroz prozor da neko ne naiđe,kad sam treba svrsiti rekla je ne iuzela tanjuric na kojem je bila torta od jagode i rucno mi ga je ispraznila na svoj komad torte,nakon toga smo se vratili na terasu i podjelili tortu a ona je jela onaj komad i smjeskala se …..

Zdravo družba   dolgo se nismo slišal,,,pri nas se marsikaj dogaja,,,,hčera se vedno bolj izživlja nad mano,,,,,me izsuljuje,,,,,,ne vem kaj naj,,,,zmano dela kot z prasico,,,,,ritka se mi sploh  ne zaceli,,,,,,,pičkica odprta kot jama,,,,,,,zatečeni žnabelčki,,,,vse me že boli,,,,,,šefico pripelje domov,da se ona izživlja nad mano,,,,,,med tem ko se ona poriva z njenim možem,,,,,ne vem kalo naprej,,,,,,,vcasih mi paše zmeraj patudi ne,,,,sama sem kriva,,,,,,ko smo same moram obvezno biti gola,,,,,z pasjim čepkom v ritki,,,,,,ovratnico,ketno,,,,,standardna oprema,,

Men ful paše k si jo moja s prsti drka pred sexom in mi vmes da za obliznt prste. Ali pa da me namaže pod nosom in v nosu, da jo vonjam med sexom.

Zivjo..zelo me rajcajo tvoje dogodivscine z tvojo hcerko..bi se lahko pogovarjala nekje drugje da bi mi povedala še več. Če ja mi piši na potrebenmamice@gmail.com

Če misliš mene,lahko kontaktirava tukaj,hčera je dans na šhti,tak da sem malo fraj

Simonca si danes na pavzi?

Lahko malo opišeš kak se šefica izživlja nad tabo? Se kdaj tuti skupaj z hčerko izživljajo?

Ker imam hišo ob morju, je sestra od moje bivše punce pogosto bila z nami. Hodili smo na nudistično plažo. Enkrat je prišla tudi njena sestra. Takoj ko se je slekla, se mi je kar takoj dvignil. Obe sta to opazili… mislim, da mi ni treba razlagati, kaj je bilo potem. Skratka, vrhunsko poletje.

Encijan11, 04.09.2025 ob 17:45

Simonca si danes na pavzi?

Imam malo pavze,,s strani hčerke,,sinoč me je moj mož malo obdelav,ni bilo neki sile,pač da sem ga malo  podojila.Danes dela dopoldan,tako hčera kot mož,tako da sem sama doma,,ob desetih pride hčerina šefica na kavo,,veš kako jo moraš pričakat,mi je rekla  hčerka.Ta prasička ma tudi čudne fetiše,,ne vem kaj si bo danes zmislila,,Obe hčera in njena šefica me imajo za navadno psico,ki ju mora ubogati na ukaz,,v štali sem končala,,se že stuširala,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close