Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Alo Simonca,kako si???Ob prebifanju tvojih sp.vidim da boš kmalu igrala kuzlico hčerki in njeni šefici.Kolikor lahko razberem,ima hčerka dober odnos s šefico,če ne celo predober????

Tudi jaz komaj čakam, da Simona pove kakšno presenečenje ji je hčerka pripravila

,,,,presenečenje,,nov analni čepek,z pasjim repom,,,,

……bolj je podoben lisičjem,,,,,,

Simona izgleda da boš gratala prava psica,hčerki in šefici,zdaj repek,potem nagobčnik,ovratnica,idt,obe te bodo imele kot psico,se mal pa te pes fukal??

Hvala za prijaznost,,,,da veš,čepek sem danes že probala,,,,,super občutek,,,, kako se bo odvijalo ne vem,,,,če me bo pes pa ti nikoli ne boš vedel,,,,,debil,,,,,,meni je zaenkrat všeč,,,,,ti pa kar korajžno drkaj,,,,,budalo

Oprosti,nič slabega nisem mislil,rajca me misel da si taka kuzla,ti kar piši svoje prigode,kurba je kurba za vse,to mislim ljubkovalno,ok

Vcerajšni dan preživela,,,fantaatično ,,,boli me ritka,,,, pička,,,,skratka sem bila prava goneča psica,,,,hčera me nafilala z no vimi igračkami,,,,,,(naj bi bile od šefice,je zamenjala kolekcijo),,,,,,Adi prav imaš kurba ostane kurba,,,,čeprav si zame še vedno debil,,,,,kljub temu da me pickica boli,moram nosit na žnablčkah šcipalke,,,,hčera hoče da mi še mal zatečejo, haha  ,,,boleč užitek,, mmmm

Jaz bi vaju obe pustil, da se polulate v hlače. Nekje na javnem mestu

Oj kmetica Simonca,a te je že dala na ketno,rep v ritko in te sprehaja po hiši??Šefica že prišla da te vidi,kako zgledaš z njenimi igračami?Jaz ti plačam,sam da te lahko vidim,moraš bit res prava pofukla.

,,,,,,včeraj sem bla kar enčas kuzlica,,,,,z repom v ritki,,,,ovratnico,,,,,na verigi,,,,,,dokler ni šla v sluzbo,,,,,,,ščipalkami na žnablčkah,,,,,,

…..zakrila mi obraz in me poslikala,,,,,,ni odg.zakaj,,,,,me slika,,,,,,,fotka,,,,,,,,

,,,samo tole še povem,,,,da mi je prepovedala nošenje gatic,,,,,,pod krilom,,,,,skratka,,,,najebala sem ,,,,,,kje sem mela pamet,,,,,,,,nisem si mislila da je taka ,,,,,,kuzlica,,,,,,,kurbica,,,,,

Všeč mi je, da ste obe take prašičke,  samo morate obe biti pazljive,  da se ne zve v vajinem okolju… pol bi ga šele najebale….drugače pa uživajte,  da te ni slučajno slikala za šefico,  v redu, če je diskretna

Sem rekel,da na koncu jo bo še pes fukal,,,šefica do konc tedna haha

Mal sem bral njene,chate,ko pravi da bi jo še kravi polizala,mislim da take prasice v slo.ni,ni 2×za rečt,da se ne fuka s ,,,,,Mi je pa všeč da deli to z nami,,,,

Odgovor na objavo uporabnika
tina918, 09.07.2024 ob 12:48

Zanima me, kašna je bila vaša najbolj perverzna spolna igrica, katero ste doživeli. Pa brez sramu, kar pogumno napišite…

Ne vem kaj je za tebe perverzno ? A bi se mi polulala na faco ? To je že ena počena ! Ti bi jo pa tok zlizu ,  da nebi k sebi pršla !?

Lepo ! 

Pridi k meni , ti jo bom tok znižuje da se ti bo posušila !

Kmetica Simona,,,,sporoč,ko te bo pes nategnu,ce lahk gledam 500eur,ok

Danes imam spet oblečene enodelne tanga kopalke. To je tak dober občutek, ko nihče ne ve, kaj imam na sebi. Ful paše.

enodelne kopalke, 24.08.2025 ob 08:30

Danes imam spet oblečene enodelne tanga kopalke. To je tak dober občutek, ko nihče ne ve, kaj imam na sebi. Ful paše.

Se ti zarijejo med sramne ustnice? Je dober obcutek?

včeraj sem drkal na postelji padel na tla in kar naprej drkal

mmmmm

Simona52, 22.08.2025 ob 10:49

Vcerajšni dan preživela,,,fantaatično ,,,boli me ritka,,,, pička,,,,skratka sem bila prava goneča psica,,,,hčera me nafilala z no vimi igračkami,,,,,,(naj bi bile od šefice,je zamenjala kolekcijo),,,,,,Adi prav imaš kurba ostane kurba,,,,čeprav si zame še vedno debil,,,,,kljub temu da me pickica boli,moram nosit na žnablčkah šcipalke,,,,hčera hoče da mi še mal zatečejo, haha  ,,,boleč užitek,, mmmm

Simona jaz bi tudi tvojo dobro zadovoljil in nafilal z mojim… Kaj ti bi se spoznala? Koliko pa imaš let? Pa tvoja hčerka koliko ima let? Tudi ti lahko plačam za srečanje, če hočeš. Sem diskreten, vzdržljiv…

Kontakt ima spretentop@gmail.com. Te zanima, da se spoznava?

Ma…en sam bla bla …vas je punce

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close