najbolj perverzna stvar
Vcerajšni dan preživela,,,fantaatično ,,,boli me ritka,,,, pička,,,,skratka sem bila prava goneča psica,,,,hčera me nafilala z no vimi igračkami,,,,,,(naj bi bile od šefice,je zamenjala kolekcijo),,,,,,Adi prav imaš kurba ostane kurba,,,,čeprav si zame še vedno debil,,,,,kljub temu da me pickica boli,moram nosit na žnablčkah šcipalke,,,,hčera hoče da mi še mal zatečejo, haha ,,,boleč užitek,, mmmm
tina918, 09.07.2024 ob 12:48
Zanima me, kašna je bila vaša najbolj perverzna spolna igrica, katero ste doživeli. Pa brez sramu, kar pogumno napišite…
Ne vem kaj je za tebe perverzno ? A bi se mi polulala na faco ? To je že ena počena ! Ti bi jo pa tok zlizu , da nebi k sebi pršla !?
Simona52, 22.08.2025 ob 10:49
Vcerajšni dan preživela,,,fantaatično ,,,boli me ritka,,,, pička,,,,skratka sem bila prava goneča psica,,,,hčera me nafilala z no vimi igračkami,,,,,,(naj bi bile od šefice,je zamenjala kolekcijo),,,,,,Adi prav imaš kurba ostane kurba,,,,čeprav si zame še vedno debil,,,,,kljub temu da me pickica boli,moram nosit na žnablčkah šcipalke,,,,hčera hoče da mi še mal zatečejo, haha ,,,boleč užitek,, mmmm
Simona jaz bi tudi tvojo dobro zadovoljil in nafilal z mojim… Kaj ti bi se spoznala? Koliko pa imaš let? Pa tvoja hčerka koliko ima let? Tudi ti lahko plačam za srečanje, če hočeš. Sem diskreten, vzdržljiv…
Kontakt ima spretentop@gmail.com. Te zanima, da se spoznava?
Forum je zaprt za komentiranje.