Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

,,prve njene besede kot sem že omenila,,,,kurba stara kak spa ti ofjena,,,ko se me je dotaknila mojih žnablčkov sem bila že vsa mokra,,,,kaj prasica stara se goniš,,,naenkrat je že bil njen jeziček na mojem ščegiju,,,,noro,,,teklo je iz mene,,,a ai se poscala kurba,,,,,vedno bolj groba he postajala,,,,obdelovala me je v obe luknje,,,prava mlada kurbica,,  orgazmi so se vrstil,,,na kurba stara,,,če hočeš da te fukam bo sedaj po moje,,,,sedaj boš ti mene fukala,kot ti ukažem, ,iz dneva v dan je boljši fuk,,,jaz igram ponožno kuzlico,,ko za hoče sem ji na voljo,,,ližem ji pičkico,,,ritkico ,kar pac hoče,,,,

Bravo simonca…..pa se zdaj pogosto, popedenata ena drugo? Kaj ti pocne?

Sem si zasluzil kaksno nagrado 😉

,,,,zadnjič je prišla domov,me poklicala v sobo,,se vsedla na stol,nogice dala narazen,,na liži kurba stara,sem ti mal spermice domov prinesla,,,,noro,,med nogami sem gratvala vsa mokra,,,pustila me je nepotešeno,,rekla mi da pridem drugič navrsto,,,še čakam,,,kolk si sama ,,,,,ti si pa car,,Encijan,,,??

Mene mamca tud  večkrat “prisili”da ji poližem pičko polno sperme,superca,mm

Mene moja,hčera ,tudi rada poliže,ce ve da sem napolnjena s moževo spermo,,pravi da ni boljšga,,komaj čakam da se me zopet usmilu,,,

Simonca, zakaj pa cakas svojega ce z njim ni nic? Najdi si enga loverja ki te bo fukal tako kot si ti zelis….. pa te bo hcera morda potem pogosteje lizala 😉

Sem že tako na tankem leduuuuuu,,,,

Zakaj na tankem….a je kaj sumnicav?

,,,,,se mi ta zlomi sem v peklu,,,,do sedaj je samo enkrat lizala za njim,,se nisve dolgo v igri?,,,,

…ni samo,da izve da ga s katerim varam mi bog pomagaj,,,da me dobi s hčero,,sva mrtvi obe,,,,tako da sexave v strahu,kar je se pa bolj vroče,,,rada pa ližem hčerine luknice polne razne sperme,,imava srečo da sva veliko same doma,,,tako da so zadnji dnevi kar pestri,,,

Mmm ji tudi iz ritke lizes spermo….jo ima ima dobro udelano? Je picka tudi ze kaj bolj odprta 😉

Ti dela fisting?

Kako pa ce vaju dobit, ce je pa v sluzbi…

,,,ja ji ližem obe luknjici,,tudi v ritki je že bla sperma,,,sem jo vprašala kdo ti je pa ritko nafilal,,samo nasmejala,,,potiho dejala šef,,šef jo fuka samo v ritko,ker mu žena ritke ne da,,,,,žena baje ve da jo poriva,,ona pa.ima svoje želje,,,,rokico mi v pičko porine brez problema,v ritko pa samo stiri prste,,,,

, ,za svojo starost,je dober odprta ,v ritko dva moja prsta,  vpičkico pa štiri,,,,lepo obdelana,,,mmmmmmm

Mmm se pravi da ti bo pocasi tudi ritko odprla da bo celo sprejela 😉

Koliko je pa ona kaj odprta v picko?

Ahaa si mi ze odgovorila ze prej predno sem vprasal..

Pa je kaj dominantna ?:-)

Si ze pomislila da bi probala njen piss….ko jo bos lizala da ti spusti direkt v usta?

Sem ja,,to jo bil sploh pogoj,,da me polula,,,da pijem njeno vodico,,,,,da mi lula v usta  ,,če tega ne bi bilo se ,ne bi se mogla igrati z njo,,,tudi jaz se ji moram polulati na njen ukaz,,,,kamor želi,,,ko je na wcju lula ji moram prit polizat,,itd,,,skratka ni nama dolg čas,,,,imve razne eksperimente,,mmmmmmmmmm,,,,,,,

Potem pa zaupaj se kaj…kaj experimentirata…kaj sta se poceli takega 😉 ?

Zdaj bi rabili samo se enga prasca da vama pomaga obdelati enkrat ena drugic drugo ?

,,,,takole dragi moj,jaz sem imela svoje fantazije,ki so se bile v rečmo “mejah”hcera me prekaša,,,ko sve same doma,me priklene kot psjčko, ,,,,lulam kot kuzlica,(v kad),,,,obnašat se moram kot psička dobesedno,, samo čakam kdaj bo rekla naj lajam,,,,lfuka me od zadi s umetnim kot psico,,,,zraven se dere,,,,,cvili kuzla,cvili  itd,,,,za molk vse,,,,

,,,,kolk me te igrice vzburjajo,tolk mislim,da sem stopila v velike čevlje……

Se pravi da te je dobila v kremplje ?

Te je ze pofukala v obe naenkrat?

Ze prvi dan mi je nabila roko v pičko,,čepek pa vritko,,jaz sem ji pa mogla lizt,,rirko,,,ko me je pa prvic dala na ketno,kot psico,,,je rekla, ,da taka kuzla bi se pa šefici bila vsec ,,,,

,,,,ja v velike kremplje, ,,,,,,,,,,ko sve pa v akciji pozabim na na to, ,,,,,,,,moram v štalo,,,,,,lp,,,

Zdravo Simonca,se pač hčera izživlja nad tabo,nikoli ne bo imela dost.Dovolila si ji da stopi v tvoj svet intime,zaradi svojih potreb.Ustreči ji boš morala v vsem,če boš hotela da to ostane med vama.Tako kot si sama dejala za molk je treba naredit vse.Izkoristi vse kar ti ponuja,ne bo ti žal,verjemi samo enkrat se živi.poljubček cmok

Simona, koliko je stara tvoja hči? Lepo, da uživate skupaj in upam, da boste uživale dolgo časa

,,22let,,v cvetu,,,bove poskusile,,,,????,,,,za jutri mi je obljubila presenečenje,,,,komaj čakam,,,,,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close