Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Jaz že pol leta sexam z mamco,včasih si delive tudi kakega jebača,mamca je prava kurbica jaz pa tudi,bilo je samo vprašanje kdaj se bove po sexale.Enkratno,mami ve kaj dela,orgazmi kar prihajajo.Je pamene tud pohvalila ,da vem kaj ženski paše

Odgovor na objavo uporabnika
tina918, 09.07.2024 ob 12:48

Zanima me, kašna je bila vaša najbolj perverzna spolna igrica, katero ste doživeli. Pa brez sramu, kar pogumno napišite…

TIna..pa ti? Da berem

Midva z mojo ljubico sva si večkrat privoščila igrice z tekočo čokolado in smetano v spreyu, pa jagode in čokolada, pa šampanjec iz popka, sladoled lizanje, kar namočite svojega kurca v na pol stopljen sladoled, pa da vam ga ona potem liže, ali jo z njim namažite po pički in jo potem počasi ližite, da se topi sladoled in njena pohotna pička,… pa ledena kocka, z katero ji krožite po ščegetavčku, prsih, bradavičkah,  ali ona z kocko po vaši glavici in  jajcih, smetana, razpršena po njenem trebuhu ali hrbtu, joških, vratu, bedrih, notranjem delu njeni stegen, z dodano tekočo čokolado, bi ji jo polizali, tako, za pred igro? Ali sprehod v naravi, z roko v roki, z objemi in poljubi, pa se vsedeta na klopco v parku, njena roka v tvoji trenerki drka tvoj stoječi kurac, tvoja pod njenim krilom raziskuje njeno mastno pičko, medtem, ko mimo vaju hodijo drugi ljudje, vidva pa se zasanjano ozirata v reko, ki teče mimo vaju, …. Tudi to je razburljivo, lp

Noo simonca, kako se je izteklo….nic nisi javila

,,,,,,ufff,,,nimam besed,,,,,,noro,,,,,,,,

Noo mi bos tukaj opisala…..ali bi mi raje privat?

,,,,,zveš,,,vse,,,,da pridem k sebiii,,,,,,samo,,,,,kurba,stara kak spa ti ofjena,,,,,,

Z veseljem bi probal kaj novega, tudi perverznega…

https://vibeaccount.live/hotwifes

Anonimno 6959, 08.08.2025 ob 18:48

Z veseljem bi probal kaj novega, tudi perverznega…

POJEJ LASTEN DREK IN ZRAVEN ZA POPLAKNIT PIJ LASTNO SCANJE, N A KONCU POJEJ ŠE LASTNO SPERMO!

Na absolventu, ko me je v Grčiji na boat party- ju pofukalo  vsaj 15 italijanov, ki so bili na isti barki kot mi, šla sem vprašat če imajo slučajno kaj aperola, ker nam je zmanjkal in me ni bilo več nazaj, najboljši fuk v življenju, kdor ni probal ne ve, občutek ko si v spermi od glave do pete je edinstven, imam eno polaroid sliko končnega izdelka, huh…nor spomin…mož sem pokazala in mi od takrat pravi da sem spermožderka 🙂

Najbolj perverzno mi je, ko imam oblečene enodelne tanga kopalke, se kopam na neobljudeni, umaknjeni plaži. Takrat zares noro uživam. Ful rad nosim take kopalke, dnevno.

enodelne tanga kopalke so najbolj perverzna in sexy stvar na svetu, vedno jih nosim, tudi pred moževimi kolegi

tanga267, 09.08.2025 ob 12:46

enodelne tanga kopalke so najbolj perverzna in sexy stvar na svetu, vedno jih nosim, tudi pred moževimi kolegi

Uau, to bi te pa bilo lepo videti….a si izmenjava kakšno sliko, kakšne nosiva??

tanga267:

Res je, jaz jih tudi redno nosim, v termah, morju, kampu, tudi ko nas je več skupaj. Všeč mi je, kako moški zijajo, seveda tudi moževi kolegi

Krasna953, 09.08.2025 ob 09:32

Na absolventu, ko me je v Grčiji na boat party- ju pofukalo  vsaj 15 italijanov, ki so bili na isti barki kot mi, šla sem vprašat če imajo slučajno kaj aperola, ker nam je zmanjkal in me ni bilo več nazaj, najboljši fuk v življenju, kdor ni probal ne ve, občutek ko si v spermi od glave do pete je edinstven, imam eno polaroid sliko končnega izdelka, huh…nor spomin…mož sem pokazala in mi od takrat pravi da sem spermožderka 🙂

Podobna je moja izkušnja….tudi na absolventu v Grčiji v hotelski sobi. Štirje Grki so me pofukali in prav tako zalili z spermo po obrazu.

A so tebe vseh 15 pofukali, ali si jim samo fafala ?

Simona983, 22.07.2024 ob 09:21

Sinu sem ga pofafala.

Lahko na zs mal vec poves

Povabil bi kakšno dekle ali žensko zrelih let  na svoj vikend, da počneva kakšne perverzije, sex v naravi, piss, igre z hrano,  po dogovoru, brez nasilja, zaželjena ženska, ki ve, o čem je beseda, postava in leta ne igrajo vloge, najprej  kontakt na -su277273@gmail.com, potem se zmeniva več,lp

»S tem, kar tolerirate, učite druge, kako naj se vedejo do vas.«

nisi edina

tina295, 16.07.2024 ob 13:45

…….se mislila, da je stopila do tebe, ti potegnila hlače dol, in ti ga zdrkala do ko konca…..

Ta bi bla huda

Lah poves kej vec ce ves mogoce

, ,,začetek je bil težak,,s hčero uživave v nulo,boljšega sexa ni ,vsaj jaz si tako mislim ,,,morale bi že prej se zbližati,,,je nenasitna,tak kot mama,,,ni ji videt da je taka prasička,,

O dober dan simonca 🙂

Lepo slisat da uzivata,  zdaj nimas vec casa da bi bila tukaj haha 🙂

Malo vec opisi kako je bilo in potekalo

Na plazi vedno noro uzivam ob pogledih na mojega kurca z pirsingom v glavici. Vedno se usedem in potegnem kopalke tako da se glavica lepo vidi vn in visi ob stegnu z velikim pirsingom ki jo lepo obtezuje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close