najbolj perverzna stvar
Midva z mojo ljubico sva si večkrat privoščila igrice z tekočo čokolado in smetano v spreyu, pa jagode in čokolada, pa šampanjec iz popka, sladoled lizanje, kar namočite svojega kurca v na pol stopljen sladoled, pa da vam ga ona potem liže, ali jo z njim namažite po pički in jo potem počasi ližite, da se topi sladoled in njena pohotna pička,… pa ledena kocka, z katero ji krožite po ščegetavčku, prsih, bradavičkah, ali ona z kocko po vaši glavici in jajcih, smetana, razpršena po njenem trebuhu ali hrbtu, joških, vratu, bedrih, notranjem delu njeni stegen, z dodano tekočo čokolado, bi ji jo polizali, tako, za pred igro? Ali sprehod v naravi, z roko v roki, z objemi in poljubi, pa se vsedeta na klopco v parku, njena roka v tvoji trenerki drka tvoj stoječi kurac, tvoja pod njenim krilom raziskuje njeno mastno pičko, medtem, ko mimo vaju hodijo drugi ljudje, vidva pa se zasanjano ozirata v reko, ki teče mimo vaju, …. Tudi to je razburljivo, lp
Na absolventu, ko me je v Grčiji na boat party- ju pofukalo vsaj 15 italijanov, ki so bili na isti barki kot mi, šla sem vprašat če imajo slučajno kaj aperola, ker nam je zmanjkal in me ni bilo več nazaj, najboljši fuk v življenju, kdor ni probal ne ve, občutek ko si v spermi od glave do pete je edinstven, imam eno polaroid sliko končnega izdelka, huh…nor spomin…mož sem pokazala in mi od takrat pravi da sem spermožderka 🙂
Krasna953, 09.08.2025 ob 09:32
Na absolventu, ko me je v Grčiji na boat party- ju pofukalo vsaj 15 italijanov, ki so bili na isti barki kot mi, šla sem vprašat če imajo slučajno kaj aperola, ker nam je zmanjkal in me ni bilo več nazaj, najboljši fuk v življenju, kdor ni probal ne ve, občutek ko si v spermi od glave do pete je edinstven, imam eno polaroid sliko končnega izdelka, huh…nor spomin…mož sem pokazala in mi od takrat pravi da sem spermožderka 🙂
Podobna je moja izkušnja….tudi na absolventu v Grčiji v hotelski sobi. Štirje Grki so me pofukali in prav tako zalili z spermo po obrazu.
A so tebe vseh 15 pofukali, ali si jim samo fafala ?
Povabil bi kakšno dekle ali žensko zrelih let na svoj vikend, da počneva kakšne perverzije, sex v naravi, piss, igre z hrano, po dogovoru, brez nasilja, zaželjena ženska, ki ve, o čem je beseda, postava in leta ne igrajo vloge, najprej kontakt na -su277273@gmail.com, potem se zmeniva več,lp
Forum je zaprt za komentiranje.