najbolj perverzna stvar
Proklet pofukl,,me,že spet rajcaš,,,tamala mi gratuje spet vlažna,,,,ob misli da lulas po meni,,mmm,,,,tepeš po pičkici,,,,masiraš s koprivami,,,,nabijaš čep v moje bolečo ritko,,,noro,,,,hčerka naju opazuje,,,prosi da še njo ,,,,zadovoljiš,,,prisiliš jo da mi liže moje prefukane luknjice,,,,,mmmmm,, uffff,,,noro
Prisilim jo da ti lize picko iz katere se se vedno malo cedi moj piss….drka ti boleco ritko…cep ti vlece ven ampak samo malo toliko da to razsiri rit do njegovega maximuma…..sam si pa vzamem hcero od zadaj…najprej jo s pasom naseskam da ji ritnici zazarita zetem si jo pa na hard vzamem…..zarinem ga v njeno rit ki je ocitno prisla iz obdelava ker je se vsa mastna…
Poleg svojga tica ji pocasi zraven zacnem rinit se njen dildo ki je ves masten od tvoje potrebne picke….cvili in se zvija hoce se umaknit ampak jo primem za vrat ter ji ne pustim umika….tica vzamem ven toliko da je v njej samo glavica…nastavim dildo in socasno oba zarinem vanjo….vzame ji sapo in socasno se poscije po tebi ki ji lizes picko…..podam ji koprivo s katero drka tvojo picko….
Zdaj imas priliko da si jo obdelas s koprivo da obcutis njen car ?
…bom si jih šla nabrat,,,vedno bolj sem obsedena da bi sexala s hčerko,,,,,od tebe se mi že meša,,,tvojih idej,,,mam občutek kot da se res,,, dogaja,,,,,rada bi okusila njene sokove,,, lizala njeno pickico polno sperme,,,,vem da za svoja leta je dober zgonjena,naj se goni še na mamici,,,,daj mi še mal idej kak jo naj spravim med moje noge,,,,uffff
Še.kar
Prijateljski,,strežem ji jaz,,,,, spredaj in odzadi,,, o svojih sexualnih podvigih mi glih ne poroča,,,gola hodi pred mano,,,tak da skriva ne svoje lepote,intimnh delov,,,je lepo grajena,,,,vredna greha,,,,skratka želim si da jo zaližem,med nogami,,,da obcutim njene sokove,ona pa moje,,ma kdo idejo kako jo naj pripravim do tega,,,,,
Mislis da bo vidla da imas zdelano rit 🙂 se bo cedilo iz picke ko se te bo dotaknila ? malo se zavzdihni in se odpri kot da ti pase….zamizi in pomisli na to kako te seskam po picki na hard in ti jo s koprivo obdeluje v rit ti pa rinem debelo olupljeno kumaro da lepo drsi ker je sveza in mokra tako kot ena potrebna prasica
Čao,malo prebiram tele chate,ene in drugi,vse povsod so zanimive zgodbe.Najbolj vroč je ta Simona in ostali ste pravi strokovnjaki za sex.Simona privoščim, da se ti izpolni želja,tudi midva z možem sexava z sorodnikom, ne glih s sinom pač z nečakom in je super.Upam in želim da te sedaj obdeluje in da ti noriš od orgazmov,komaj čakam kaj boš zanimivega napisala na to temo (inces),tako se pač reče,te zadovoljila.Ob večerih z možem skupaj prebirava vaše dogodivščine,kar naju tudi večkrat spravi med rjuhe,lp
Forum je zaprt za komentiranje.