najbolj perverzna stvar
Mislim da ni glih nedolžna v ritko,jo fukajo taki,ki radi v ritko,kolk pač cujem in da je kar dobra,ji kar privoščim,,zato se mi pa cedijo sline,ker vem da je prasička,dela kot kelnarca se ne brani če jo kdo prime,velikokrat gre v službo brez gatic.Vem pa da jo gazda poriva,to je pac javna tajna,če je pa še gazdarica zraven pa ne vem,govori sr marsi kaj,kraj je mali,tako da ….??????
O potem je prava prasicka….potem bi jo pa lahko malo kaznovala ker je taka prasicka…. bi ji pokazala kako se pofuka take prasice…..bi ji lizala in grizljala scegi med tem pa prste v rito porivala in jo odpirala zmerom bolj….sam bi jo pa v usta fukal do konca v grlo in zraven stiskal in vlacil za bradavicke…
Simona52, 01.08.2025 ob 16:10
Ja,morala bi jo kaznovati in se ji v usta polulati med tem bi jo pa ti v ritko fukal do konca,do jajčk bi ga nabijal,,naj vidi prasička kaj je pravi užitek,,
Mmmmmm….tako ja Simona…polulati v usta….naj prasicka okusi tvojo vroco in okusno lulanje….naj ji tece iz ust na joske prasici…
Štajerc 2002, 11.07.2024 ob 08:03
Jaz nimam za seboj tako ekstremnih podvigov, kot nekateri tukaj. Za mene je najbolj perverzna stvar, da sem v košu za perilo jemal mamine najlonke, tangice in pajkice in se potem v postelji zadovoljeval, na koncu pa končal v ta oblačila. Potem, sem pa jih samo nazaj v koš odnesel. Včasih sem veliko to počel, potem pa me je lani prvič dobila zraven.
To jaz redno počnem. Zaenkrat me še ni dobila. Jaz sicer drkam na oblačila od partnerke. Včasih si dam tudi njene tangice in najlonke gor, to me sploh napali. Super je ko popoldan dela, jaz sem pa doma. Takrat se igram z njenimi najlonkami, pajkicami, salonarji, ……
Forum je zaprt za komentiranje.