Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Nika,kaj si mrknila????????????

Koliko debel 🙂

Glej ce te kdaj zamika  mlad perverznez….ki ti bo zlorabil  odprtine……morda tudi v trojcku s kaksno mladenko ali gospo in da te po mojih navodilih lize fuka in se igra s teboj…..

Tvoja navodila me zmeraj spravijo v ekstazo,Nkki,moni hčefi bi jo zgrizla,danes sem zagreta kot že dolgo ne Nika javi se ???????????

A svojo hcero bi zgrizla…..bi ji pokazala kako zenska pofuka zensko ?……bi pustila da ti jo prej pripravim da jo spravim na cisto rob….med tem bi pa ti naju opazovala brez da si jo drkas…

Bi,tebi,če bi ji bil lahk  ata,še zvečim veseljem enako bi pustila tudi Niki,,,samo gledala bi,,čeprav bi mi iz tamale teklo,se je ne bi dotaknila,ko bi jo fukal v ritko,bi se komaj zadržala da ji ne planem na njeno potrebno pičkico

Imam 45 kaj pravis kaj bi ji lahko bil 🙂

Hcera bi imela prevwzo cez oci da ne bi vedela kdo jo gleda….ti bi pa od blizu gledala kako moj kurac leze v njeno ozko nedolzno ritko…..ona bi pa glasno vzdihovala cvilila in mi prigovarjala naj bom nezen da jo ne bi mama slisala….?

Mislim da ni glih nedolžna v ritko,jo fukajo taki,ki radi v ritko,kolk pač cujem in da je kar dobra,ji kar privoščim,,zato se mi pa cedijo sline,ker vem da je prasička,dela kot kelnarca se ne brani če jo kdo prime,velikokrat gre v službo brez gatic.Vem pa da jo gazda poriva,to je pac javna tajna,če je pa še gazdarica zraven pa ne vem,govori sr marsi kaj,kraj je mali,tako da ….??????

O potem je prava prasicka….potem bi jo pa lahko malo kaznovala ker je taka prasicka…. bi ji pokazala kako se pofuka take prasice…..bi ji lizala in grizljala scegi med tem pa prste v rito porivala in jo odpirala zmerom bolj….sam bi jo pa v usta fukal do konca v grlo in zraven stiskal in vlacil za bradavicke…

Nika,javi se kaj,polizala bi ti tvojo prefukano plčkico,enako tvoji zgonjeni mamici?????

Ja,morala bi jo kaznovati in se ji v usta polulati med tem bi jo pa ti v ritko fukal do konca,do jajčk bi ga nabijal,,naj vidi prasička kaj je pravi užitek,,

Komaj čakam da zvem še kaj od nje,potem bodo pa sankcije,al bo po moje,al pa,,,

Odgovor na objavo uporabnika
Simona52, 01.08.2025 ob 16:10

Ja,morala bi jo kaznovati in se ji v usta polulati med tem bi jo pa ti v ritko fukal do konca,do jajčk bi ga nabijal,,naj vidi prasička kaj je pravi užitek,,

Mmmmmm….tako ja Simona…polulati v usta….naj prasicka okusi tvojo vroco in okusno lulanje….naj ji tece iz ust na joske prasici…

Ja Mare,je prava kurbica,vaška,tako govorijo in ko izvem100%da je res ima da mi jo liže vsaki dan,pičkico in ritkico,ko bom hotel bo lizala ,

Štajerc 2002, 11.07.2024 ob 08:03

Jaz nimam za seboj tako ekstremnih podvigov, kot nekateri tukaj. Za mene je najbolj perverzna stvar, da sem v košu za perilo jemal mamine najlonke, tangice in pajkice in se potem v postelji zadovoljeval, na koncu pa končal v ta oblačila. Potem, sem pa jih samo nazaj v koš odnesel. Včasih sem veliko to počel, potem pa me je lani prvič dobila zraven.

To jaz redno počnem. Zaenkrat me še ni dobila. Jaz sicer drkam na oblačila od partnerke. Včasih si dam tudi njene tangice in najlonke gor, to me sploh napali. Super je ko popoldan dela, jaz sem pa doma. Takrat se igram z njenimi najlonkami, pajkicami, salonarji, ……

hah kako debilno bolno 🙂 hihi

KReten si ti,preskoči,ne beri,zdaj ko si ga zdrkal,sedaj pa bolano,alo,,jaz sem si jo tudi,pa komaj čakam nadaljevanje,lp,ne pa bolano,,,,debil

Brigita500, 01.08.2025 ob 17:13

KReten si ti,preskoči,ne beri,zdaj ko si ga zdrkal,sedaj pa bolano,alo,,jaz sem si jo tudi,pa komaj čakam nadaljevanje,lp,ne pa bolano,,,,debil

Brigita, a ti si se ziva? Dolgo te ni blo tukaj:)

Sem ja sam rajš prebiram kot pa da reportiram,,,to me rajca

Brigita500, 01.08.2025 ob 17:26

Sem ja sam rajš prebiram kot pa da reportiram,,,to me rajca

Mmmm….si v zadnjem casu kaj nazdravila s kozarckom vrocega lulanja:)?

Sem ja ,pa še marsikaj vročega jeblo

Sparno,sem čist mokra

No jebači,med vikendom pa vsi mal utihnete???Mam prav????

Brigita500, 03.08.2025 ob 14:55

No jebači,med vikendom pa vsi mal utihnete???Mam prav????

Neee…zal delamo:/

Kaksne nore stvari pisete tuki.. rabite psihično pomoč in ta stran rabi moderatorje ki pregledujejo, kar se piše ocitno.. @forumover net

noro311, 03.08.2025 ob 15:30

Kaksne nore stvari pisete tuki.. rabite psihično pomoč in ta stran rabi moderatorje ki pregledujejo, kar se piše ocitno.. @forumover net

Ne rabis brat…te nobeden ne sili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close