Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

S to ko bi je tolk ko ti,,če si brala moje dogodivščine,ki sem jih tu objavljala,lahko vidiš da sem velika kuzlica,,nikol nimam dost,imam pa željo s kako žensko,punco,,hčerka je po izgledu prava kuzlica,po mami,???vsakič ko gre mimo mene gola,postanem mokra,,,prav čutom njene rokice v mojih luknjicah,

…mami je tudi zgonjena lot ti??

Odgovor na objavo uporabnika
Simona52, 01.08.2025 ob 10:46

…mami je tudi zgonjena lot ti??

Ja, mami je ločena in mislim, da jih ima tri, s katerimi se občasno pofuka.

Koliko je pa stara tvoja hčerka ?? Se je že zgodaj začela gonit ?

Sem mislila,da ko so stricu fafala,da si jo potem zalizala,mala se goni od 1.letnika kolko jaz vem,je ze.pa v o.š.zgledala ufff

Z mamo sva proti stricu izgubile eno stavo. Če bi dobile, bi nam on moral dati 1000 eur, v nasprotnem je bil dogovor, da mu ga moram pofafat, lizat jajčka in ritko, ter na koncu pogoltnit spermo. Mama pa mora vse to gledat. In smo z mamo pač stavo izgubile.

Ja, škoda, da nisem takrat še mami pičko polizala.

Jaz sem prvič fafala pri 14, pri 15 sem pa bila že pofukana v obe luknjici.

A si že kateri lizala pičkico???Moja hčera kolk sem čula,fuka samo s starci,on je tvojih let,fuka pa z mojimi sošolci,tako govorijo,vem pa ne,,me pa rajca strašno misel da fuka z očetom,s mal vdarje tud na inces,sem stara kurba v vseh pogledih.Misel da bi lizala pickico,mi se je še kravja picka všeč???

Z eno sošolko v srednji šoli sva se občasno dobile in si sva polizale pičkice in ritke. Pa parkrat z trenerko odbojke, ko sem še trenirala. Ta je bila full prasica.

Zdaj imam pa enega kar precej starejšega, ki me občasno pofuka. Iz mene je naredil pravo prasico.

Si še pol kdaj fukala s stricem???Pol že maš pa kar dober odprte luknjice,če.že od 15 fukaš,me se je zdaj na starost bolj pripelal,zadnjh 15let,sem bolj nora na sex

Vedno bolj si mi vseč,a bi lizala moje povešene znablcke,na moji potrebni pičkici,lizala mojo ritko,???Sem v nulo depilirana,,

Simona,če so ti všeč kravje pičkice,pojd raje na forum samske s psi,tisti je zate,

Sem tudi brala,me rajca,probala pa nebi,,kravi bi mogoče,s psom pa ne hvala,,bom ostala kar tu in sanjala o Niki

Simona52

Nisem potem nikoli več s stricem nič imela. Ja, z veseljem bi se ti zalizala med tvoje ritnice in ti lizala zvezdico in pa pičko med žnabeljčki….

Drugače pa ja, sem že kar lepo razdelana spodaj….ta moj me fuka kot pravo gonečo prasico….Saj to tudi sem….

Aja,mam  hčere,30,26,22let tak da veš najbolj zgojena je tamala,tako mi deluje,prva ze ma familijo,je ni vec doma,druga še kar kao studira,zaddnja pa luste dela mami,starcem itd prava..si depilirana,,????Imela bi občutek kot da me hčera liže,ko bi se z jezičko sprehajala po moji odprtinici,mami se ti brije????Na morju jo napadi,kolk vidim si prava kurbica,kuzlica,,,mama pa.tud

Samo to Brigita,včasih jo naši kuzlici zdrkam ,to je pa vse,

Sem vedla da si prava psica,katera kmetica pa ni,

Simona52, 01.08.2025 ob 12:22

Aja,mam  hčere,30,26,22let tak da veš najbolj zgojena je tamala,tako mi deluje,prva ze ma familijo,je ni vec doma,druga še kar kao studira,zaddnja pa luste dela mami,starcem itd prava..si depilirana,,????Imela bi občutek kot da me hčera liže,ko bi se z jezičko sprehajala po moji odprtinici,mami se ti brije????Na morju jo napadi,kolk vidim si prava kurbica,kuzlica,,,mama pa.tud

Trenutno zdepilirana, včasih si pa moj fukaš zaželi, da sem kosmatinka, da si pustim kožušček. Mama je pobrita na nulo.

Tvoja ta mlajša je res prava prasica. Je pobrita ? Jo vidiš kdaj golo ?

Majči317, 31.07.2025 ob 14:08

Veš kakšne joške imam, na plaži me vsi naskrivaj snemajo s telefoni

Velike? Mmmm, kako bi se poscal po njih….mmmm

Tamala depilirana na crtico,večkrat jo vidim ko gre iz kopalnice,to pri nas ni tabu,čeprav smo kmeti,veckkrat si na ta racun zdrkam,Brigita nismo glih tak kot ti misliš,Nika,ti mamco vidiš,si jo že kdaj dobila ko se je fukala???Jaz se redno depiliram,všeč mi je pa bolj grobi sex,poniževanje,itd. Mene vsi stirje ponižujejo,ne vejo pa da me to rajca,,za njih sem obična dekla, ,tudi tebi bi ustregla kar bi želela,,lizala…ritko….mami …tebi ,,kar bi ukazala….

Danes kuham zrezke,zahvaljuč tebe,namoceni,v moji pičkici upam da jim tekne, ,

Ooo pozdravljena simonca si se vrnila 🙂

Encijan ??????sem te pogrešala,Nika je dobra,zlezla mi je pod kožo

In jst tebe ?

Kaj si pocela ta cas ko te ni bilo….si se kaj posvecala sebi…..se jekdo drug tebi?

Standard,nateguvala tamalo,kumare v ritki,čep sem si kupila tako da ni skoraj dneva da ga nimam v ritki,lahk si prebral da bi se rada malo pocartala s kako punčko,,,ma gari s hčerko,Nika me danes dobdr zagrela enako tudi gosp.Majči,prave kuzlice,,,

Kaksen pa je ta cepek ki ga nosis, je velik? 🙂

A kaksnemu mlajsemu perverznezu se pa ne bi prepustila? ?

Debel????bi ,prioriteta je da me ene punčka preliže,al pa kaka gospa,,,smo imeli delavce siptarje,mož bil skoz doma,nič od fuka,roka,klukice,čepek,kumarce,,to je blo to,,,,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close