Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Zopet en išče keš žrtve???

Razmišljam o tem, zakaj ni pri nas žensk, ki bi ponujale GLORYHOLE sprostitve za moške, v vsakem mestu bi lahko pridno molzle kurce in kandidatov se ne bi manjkalo, bi bilo super!

fukat 2 krvava sveža goveja zrezka jih nabijat vmes stranic toplega radiatorja do izliva

Najbolj perverzna stvar je bila, ko sem zaradi izgubljene stave morala pofafati očetovemu bratu, medtem, ko je mama vse skupaj opazovala.

v diskoteki na Ibizi sta mi na wc-ju mož in še par kolegov, ki smo jih tam spoznali, pospermali noge obleko in obraz, nato sem odšla tako na plesišče plesat naprej

Odgovor na objavo uporabnika
Majči317, 31.07.2025 ob 10:58

v diskoteki na Ibizi sta mi na wc-ju mož in še par kolegov, ki smo jih tam spoznali, pospermali noge obleko in obraz, nato sem odšla tako na plesišče plesat naprej

Uhhh, to je bilo zanimivo za videt. In kako so na to reagirali ostali obiskovalci diskoteke, ko so te videli tako zalito s spermo ?

Jaz bi te zalizala….mmm

V bistvu se ni niti ful vidl, disko luči in to, je pa blo ful nor občutek ko plešeš s spermo po faci, ko se ti cedi po golih nogah, mava pa z možem posnetek dogodka ko so ejakulirali po meni, nor posnetek

Majči317…,vrhunsko, jaz si tudi to želim, da bi me enkrat več tipov zalilo s spermo.

Koliko jih je pa bilo pri tebi ? A si jim pofafala ali so samo drkali in te potem zalili po faci in nogah ?

Tudi fafala sem jim, bilo jih je sedem, možu se je trgalo od užitka

Majči317….koliko si bila stara takrat ? Jaz sem bila 19, ko sem ga pofafala od fotra bratu. Me pa ni zalil po obrazu, ker sem mu pogoltnila…

Majči317….uhhh sedem praviš, da jih je bilo…….to so te pa res obilno zalili z toplo spermo, da si ti je lepo scejala po obrazu in stegnih……noro

Ja sedem, kurcev…trgalo se jim je na moje melone

Majči317, 31.07.2025 ob 13:55

Ja sedem, kurcev…trgalo se jim je na moje melone

Tudi bratu od fotra se je trgalo, ko sem mu ga vlekla, lizala jajčka in ritko. Ko mu je prišlo, je zarjovel kot kakšna zver in mi ga nabil v grlo. Mama si jo pa drgnila na kavču zraven…..

Veš kakšne joške imam, na plaži me vsi naskrivaj snemajo s telefoni

Si kar predstavljam. Bi ti jih z veseljem mečkala in lizala bradavičke.

Tudi mene na plaži z očmi fukajo, ko se lepo nastavim in razprem noge.

Koliko si stara ?

Majči317, 31.07.2025 ob 14:49

Koliko si stara ?

22 sem bila pred kratkim. pa ti ?

52 in potrebna ko prasica

Številka modrčka?

imam ozempic, lahko pisete na 040237301

Majči317, 31.07.2025 ob 16:32

52 in potrebna ko prasica

Majči, piši mi na mail tadejp66@gmail.com

Želim te spoznati.

Enako, tudi mene razganja k prasico…

Nika,a si že fukala z mamco,,???Jaz bi s svojo hčerko,

Majči a ti si že kdaj z žensko????

Simona52, 01.08.2025 ob 09:18

Nika,a si že fukala z mamco,,???Jaz bi s svojo hčerko,

Oj…nisem še, je bila pa mama prisotna, ko sem ga fafala stricu. Preberi si zgoraj.

Bi pa z veseljem z mamo, mogoče se pa zdaj kaj zgodi, ko gremo na morje na dopust….

Koliko je stara tvoja hčerka ? Te zelo rajca, da bi fukala z njo ??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close