najbolj perverzna stvar
Hey Simona. Moj jezik je potrebn tvoje sluzaste pičke. Ure in ure bi ti lahk lizu rit in poscano picko. Pol bi te pa z salamo pofuku. Najprej sam pol …pol pa kr celo noter. Fino zasušena in fajn zgrbančena bi ti postrgala staro zasušeno sluz ven. So te ze kdaj popikale ose po bradavičkih? Dva dni bi te srbeli nipli.
Moja partnerka se je po pijani noči in igri resnica ali izziv v avrokampu nasadila na kljuko od kolega avta, zgledalo pa je tako, najprej vsi strumno proti kljuki, potem smo zaigrali tina stara rupa pit se ga ne upac, žena pijana ko letva, moje zadnje besede, žena spij, v trenutku dala hlače dol, gate, ko se jaz videl naslednje scene, sem se skoraj ločil
Jože239, 07.06.2025 ob 01:30
Taboo, 12.07.2024 ob 13:39
Mene je mačeha zlorabila pod pretvezo, da mora preverit, če mi gre kožica dol.
To te ni zlorabila ampak pregledala.To so ti naredili na pregledu za vojsko , ker pa sedaj tega ni , ti pač nekdo to mora pokazati , tudi zaradi higijene tiča. Imaš veliko mladih , ki jim kožica ne gre preko glavice in imajo problem s higijeno . Očitno nimaš očeta .
Od mame sestrična mi je na skupnem dopustu med kopanjem v morju šla z roko izpod kopalk in mi potisnila dva prsta v pičko ter vrtela z njim približno pol minute. Med tem pa mi je govorila, da sem prava mlada prasica, ki si ji na očeh vidi, da se goni. Na srečo naju ni noben opazil… Jaz sem takrat imela 17 let, ona pa 49.
STEFKA KURALT VIDAMAR FINANCIRANJE
Najlepša hvala Bogu, da je STEFKA KURALT VIDAMAR vrnil na mojo pot.Sem TEJA ZMAZEK, kmetica.Za vse vaše finančne potrebe ali finančne težave se obrnite na to odlično STEFKA KURALT VIDAMAR in popolnoma boste zadovoljni. Ta ženska mi je pravkar pomagala z majhno vsoto 18.000 evrov in to je zame več kot dovolj.Bogu se zelo zahvaljujem, ker me je postavil na mojo pot.Ona je ženska s srcem, zahvaljujoč tej čudoviti ženski sem lahko dvignil svoj življenjski standard in svoj dolg.Če potrebujete majhno posojilo, se obrnite na njih in ne boste razočarani.Elektronski naslov: kuraltvidamarstefka@gmail.com
Upoštevajte to:
Če niste iz Slovenije, prosim vzdrži se
Hvala vam
Forum je zaprt za komentiranje.