Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Enkrat sem si jo drkala med druzinsko vecerjo’ saj se ni nic vidlo pod mizo, in ko sem koncala pojest kokosjo bedrico, sem si ostanke [kost za sreco] porinila v muco in si zazelela da me fotr pofuka v mojo pokakano ritko mmm

Te je že “foter”kdaj pofukal???

Jaz te pofukam v pokakano ritko. Piši na mihapee@gmail.com

Heyy simonca 🙂

Kako kaj, se kaj dogaja je ritka zeprisla k sebi? 😉

jutro Encijan,sem kar vredu,ritka še v mirovanju,zato pa tamalo bolj nategujem in mučim,da me že vredu boli.Žnabeljčki so kar dober zatečeni,med vikendom me je mož malo zadovoljil,višek si pa privoščim sama,ko se zloparčkom malo klofam po tamali,pripnem ščipalke in me to pripelje do orgazma.Počasi bom  zopet začela trenirat mojo ritko,ne bom pa pretiravala,z debelino kumarce.Zadnjič sem jim delala za kosilo zrezke,vsakega sem prvo po tamali potergnala,da so imeli zrezek z pičkinim zosom,noben se ni pritoževal hahahaha,pa ti kako kaj????

Jaa jst drugace zaposlen zato malo manj pisem..

Si si jo danes ze kaj zdrgnila….imas scipalke na sebi….imas kdaj na scipalke na bradavicki?

seveda sem si jo ne na trdo ampak tak da so žnabelčki lepo obviseli,da sem si lahko pripela ščipalke,včasih so tudi bradavičke deležne,,,,bolj mi paše na žnabeljčkih

…..mmmmm bi jst tebi pripel ene utezi gor na znabelcke….take malo tezje….potem bi te dal pa v pocep in pod picko eno debelo bucko na katero bi se pocasi nasajala…..

https://shotxy.com/youngsluts

…škoda da nisem mlajša bi si dala na žnabeljčke pirsinge,obročke,na katere bi lahko obesil kako utež,zadovoljit se moram s ščipalkami na njih pač nemoreš nič obesit,da mi bi nategovalo žnabeljčke,,

…..se da dobiti mocnejse scipalke ? ….drugace te pa sam lahko primem in vlecem,…..bila bi v dilemi kaj je huje, bucka ki ti trga picko ali scipalke ki ti nategujejo znablcke..

…nategujem si jih sama kar prilično,do bolečine.Imam rada čez dan pripete ščipalke,da skoz malo stiska.Ob dopoldnevih si privoščim še prijetnih bolečinskih igric.Kumara že čaka še malo pa se bo znašla v moji ritki,prsta že grsta komot noter,tudi bolečine ni več,tako da bom lahko začela z analnimi aktivnostmi,ki jih že nekako pogrešam,kljub kasnejšim posledicam se splača,to je enkrat občutek,ki me pripelje do orgazma in povrne spomine na dva južnjaka katera sta me fukala,(takrat prejela prvič kurca v ritko,v dveh mesecih me je dobro odpru),mmmmmmm

…mmm bi jst odprl tvojo rito….pripravil bi te do analnega fistinga….Koliko su ze imela odprto rit?

Je kumara ze notri, se kaj klofas po picki?

Vsak dan se klofam po pički,ne zdržim da ne bi to delala,posebej mi je všeč ko me ded klofne po pički,mmmmm,rita je bla odprta za več kot 6cm kumaro sedaj mam eno pripravljeno stožičaste oblike od 2cm do ka vem 7-8 cm bom vidla kako daleč jo bom dobila not,mmmmm,zdejle ne morem,hčere pridejo domov hahahaha.Koliko prstov bi mi porinal v ritko,roka ne bi šla,mmmmmmm

Zdaj se ne bi sla….bi te pa pripravil do tega da bi sla ?….s tremi bi te zacel fukat ko bi se malo sprostila bi dodal se 4 prst…suval bi vate in vrtel zapestje….po milimetrih bi vstopal vate…..vmes malo prekinil in ta cas bi ti nsklofal picko….imam sirok usnjen pas….

Prosim prihrani ta rajc za kasneje,če se boš še javil,sem že mokra mmmmmm

….vso rdeco picko bi malo bozal in drazil na kar bi ti na scegi pripel scipalko….na znablce bi ti pa pritisnil sesalec da bi postajale vse bolj nabrekle…..socasno bi ti v rit nazaj zarinil 4 prste in zopet suval vate rotiral zapestje in pocasi prodiral v tvojo potrebno rit…..

V ritki že imam pol kumare,superca, mmmmm z  prsti si raztegujem žnabeljčke do bolecine,ki mi ugaja,pičkica je vsa mokra,,neznam ti opisati  kako mi ugaja,mmmm,natikam se na kumarco ritka se vse bolj odpira,ufff ,čutim jo globoko v sebi noro mmmm,mallo  kreme se  da lazje zdrkne avvv ufff mmmm

Innn si zopet odrprla to potrebno ritko, kako dalec ti je uspelo?

ja me je preveč rajcalo,da ne bi,kar globoko je šlo,6-7 cm sem še kar odprta mmmmmmmm,pičkica zatečena,mmmmmm

In koliko je slo pa globoko?

Mmm se malo pa bos sprejela roko do zapestja ? …..samo malo motivacije se rabis ?

….občutek kot da jo imam pri popku,hahaha…skratka prijetno,roko pa ne vem če bi spravil v njo.V pičko ja ta pa mislim da bi jo sprejela ,,mmmmmmm…motivacija je pa vsak dan dobro,,,posebno od tebe,,še tebi bi kumaro v rito porinala

veliko motivacije sem imela tudi od Brigite,Lizike,Mareta,Hribovca,,glavni si seveda ti,ki me vedno znaš spravit v ekstazo,pa še marsi kdo bi se našel,hahaha,,,na tamalo sem si zopet pripela ščipalke,sedim naga za mizo in se igram sama sabo,,imam pač malo časa in ga prijetno skoristim  kurba ostane kurba,a ne,,

Nic narobe ce se igras…….tudi v rit bi jo sprejela verjemi, prosila bi da ti jo porinem v rit…..toliko casa bi te drazil in ob enem imel na suhem brez orgazma da bi prosila da te pofukam z roko…..

Odvisno,kako bi me vzburil in zagrel,zaenkrat mam v riti 7 cm batino dost hahaha,tvoja roka je pa sigurnk veca ,al ne???Si pa zelo dober za rajcanje ene potrebne ženske,zrajcaj me še kaj ,,,,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close