najbolj perverzna stvar
Jaz te pofukam v pokakano ritko. Piši na mihapee@gmail.com
jutro Encijan,sem kar vredu,ritka še v mirovanju,zato pa tamalo bolj nategujem in mučim,da me že vredu boli.Žnabeljčki so kar dober zatečeni,med vikendom me je mož malo zadovoljil,višek si pa privoščim sama,ko se zloparčkom malo klofam po tamali,pripnem ščipalke in me to pripelje do orgazma.Počasi bom zopet začela trenirat mojo ritko,ne bom pa pretiravala,z debelino kumarce.Zadnjič sem jim delala za kosilo zrezke,vsakega sem prvo po tamali potergnala,da so imeli zrezek z pičkinim zosom,noben se ni pritoževal hahahaha,pa ti kako kaj????
…nategujem si jih sama kar prilično,do bolečine.Imam rada čez dan pripete ščipalke,da skoz malo stiska.Ob dopoldnevih si privoščim še prijetnih bolečinskih igric.Kumara že čaka še malo pa se bo znašla v moji ritki,prsta že grsta komot noter,tudi bolečine ni več,tako da bom lahko začela z analnimi aktivnostmi,ki jih že nekako pogrešam,kljub kasnejšim posledicam se splača,to je enkrat občutek,ki me pripelje do orgazma in povrne spomine na dva južnjaka katera sta me fukala,(takrat prejela prvič kurca v ritko,v dveh mesecih me je dobro odpru),mmmmmmm
Vsak dan se klofam po pički,ne zdržim da ne bi to delala,posebej mi je všeč ko me ded klofne po pički,mmmmm,rita je bla odprta za več kot 6cm kumaro sedaj mam eno pripravljeno stožičaste oblike od 2cm do ka vem 7-8 cm bom vidla kako daleč jo bom dobila not,mmmmm,zdejle ne morem,hčere pridejo domov hahahaha.Koliko prstov bi mi porinal v ritko,roka ne bi šla,mmmmmmm
veliko motivacije sem imela tudi od Brigite,Lizike,Mareta,Hribovca,,glavni si seveda ti,ki me vedno znaš spravit v ekstazo,pa še marsi kdo bi se našel,hahaha,,,na tamalo sem si zopet pripela ščipalke,sedim naga za mizo in se igram sama sabo,,imam pač malo časa in ga prijetno skoristim kurba ostane kurba,a ne,,
Forum je zaprt za komentiranje.