najbolj perverzna stvar
Saj vem, da je večini ljudi nemogoče razumeti, da se te stvari res da početi v realnosti, ampak se da, če sprejmemo ljudi takšne, kot so, upoštevamo njihove želje , smo res diskretni, znamo uživati v stvareh, ki nas osrečujejo, pa naj se drugim zdijo še tako perverzne, mnogo je nesrečnih ljudi, tako moških kot žensk, ki se bojijo izživeti svoje temne strasti, pa čeprav sploh niso tako grozne, potrebna je diskretnost in želja, pa se marsikaj lahko uresniči, jebalo vas to, kaj si o tem mislijo drugi, ha, saj jim ni treba vedeti, a ne?
Edino na štali mi je po sexu dovolila, da sem jo pofukal še z roko, omg, lahko jo je sprejela skoraj do komolca, tako je bila mokra, da je kar teklo po moji roki, res je bila dobra, kako dober občutek ko si z celo roko v pički, ko jo žgeščkaš z prsti po ustju maternice, da se zvija in kriči v slasti, …
-
Prebiram tele vaše prigode,najbolj verjetna je Simonca in Brigita,drugi ste mi mal sumljivi.Stsra sem 71let,moj mož je imel rad grobi sex.Pravi sex sva imela enkrat na messc,al pa ss tisto ne Njega je vzburjalo,da sem si jo s kuhalnico tolkla,on je pa gledal in drkal.Za vsako napakico sem si jo morala s kuhalnico,tepst in t o tudi vcasih veckrat na dan,seveda on je pa ob tem užival.Enkrat naju je zalotila hčsrka,moz ji je razložil zakaj mami to dela,še danes mi pravi,da me je velikokrat ati zatožla da sem poredna ker je ob mojem trpljenju uživala,velikokrat je gledala,ker je to postala praksa,čez en čas je tudi ona bila kaznovana,z tepežkanjem ker pač ni bila pridna.Moz je bil tiran ampak dober po dusi,,drkal je na mene in na hčerko,lepi spomini,leta so tu,zato uživajte kolikor lahko
Taboo, 12.07.2024 ob 13:39
Mene je mačeha zlorabila pod pretvezo, da mora preverit, če mi gre kožica dol.
To te ni zlorabila ampak pregledala.To so ti naredili na pregledu za vojsko , ker pa sedaj tega ni , ti pač nekdo to mora pokazati , tudi zaradi higijene tiča. Imaš veliko mladih , ki jim kožica ne gre preko glavice in imajo problem s higijeno . Očitno nimaš očeta .
Videt ženo kako se fuka z nabito polnim disco clubom je edinstven občutek…prizora kako ji množica Nemcev nabija kurce v usta in kako ji na koncu špricajo po celem telesu, ženske pa to ližejo od glave pa do pet, ji pljuvajo spermo v usta, ko ona kriči, ko se ji utrga, jaz pa vse to gledam, in na koncu ko ostane gola samo v samostjecih, polna sperme zapleše pred vsemi, e ja, to sem dobil za 50ti rojstni dan, nepozabno
Ja ko gre pa sama v trgovski , se pa čist drugač obnaša !
Cuckcold, 05.02.2025 ob 18:03
Zelo perverzno mi je, ko greva z ženo zvečer ven ali v trgovski center in se zelo seksi uredi. Potem pa se drživa za roke in hodiva, ona pa se odkrito spogleduje s mimoidočimi moškimi in se jim nasmiha ter jih zapeljuje v pričo mene.
Vdova, 06.06.2025 ob 16:08
-
Prebiram tele vaše prigode,najbolj verjetna je Simonca in Brigita,drugi ste mi mal sumljivi.Stsra sem 71let,moj mož je imel rad grobi sex.Pravi sex sva imela enkrat na messc,al pa ss tisto ne Njega je vzburjalo,da sem si jo s kuhalnico tolkla,on je pa gledal in drkal.Za vsako napakico sem si jo morala s kuhalnico,tepst in t o tudi vcasih veckrat na dan,seveda on je pa ob tem užival.Enkrat naju je zalotila hčsrka,moz ji je razložil zakaj mami to dela,še danes mi pravi,da me je velikokrat ati zatožla da sem poredna ker je ob mojem trpljenju uživala,velikokrat je gledala,ker je to postala praksa,čez en čas je tudi ona bila kaznovana,z tepežkanjem ker pač ni bila pridna.Moz je bil tiran ampak dober po dusi,,drkal je na mene in na hčerko,lepi spomini,leta so tu,zato uživajte kolikor lahko
Ravno takšno , mislim tolk staro kot si ti iščem . Men je 75 in rabim še eno vzpodbudo , mal sem naveličan žene .
Forum je zaprt za komentiranje.