Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Srečnca da je imela takega moža,pa ti si cakal,drkal,al sodeloval????

Tudi jaz sem jo fukal, vsake toliko, ker mi res dobro stoji, sem vmes tudi jaz zaril svojega v pičko, ali mi je pa vmes fafala, ko so jo drugi nabijali

Saj vem, da je večini ljudi nemogoče razumeti, da se te stvari res da početi v realnosti, ampak se da, če sprejmemo ljudi takšne, kot so, upoštevamo njihove želje , smo res diskretni, znamo uživati v stvareh, ki nas osrečujejo, pa naj se drugim zdijo še tako perverzne, mnogo je nesrečnih ljudi, tako moških kot žensk, ki se bojijo izživeti svoje temne strasti, pa čeprav sploh niso tako grozne, potrebna je diskretnost in želja, pa se marsikaj lahko uresniči, jebalo vas to, kaj si o tem mislijo drugi, ha, saj jim ni treba vedeti, a ne?

Prav imaš,si imel s katero štalske dejavnosti????Radovedna,,

Nisem, bi pa z kakšno, ki si to želi

Težko je najti takšno, ki bi ji bilo to všeč, kaj šele, da bi bila tako pohotna, kot si ti, vsaka čast tebi

Sva pa z bivšo večkrat sexala v senu na štali

Tudi scala sva drug po drugemu, tudi v usta, so se potem krave še bolj gonile, …

Jaz sem samo kako kravo po pizdi pobožala,pa včeraj nasi kuzlici zdrkala

Se pa zelo rada gonim v štali,tudi drkam si jo največkrat tam,mmmmmm

Edino na štali mi je po sexu dovolila, da sem jo pofukal še z roko, omg, lahko jo je sprejela skoraj do komolca, tako je bila mokra, da je kar teklo po moji roki, res je bila dobra,  kako dober občutek ko si z celo roko v pički, ko jo žgeščkaš z prsti po ustju maternice, da se zvija in kriči v slasti, …

Pokliči me kdaj, ko se boš gonila v štali, rad bi slišal tvoj strasten glas, 070215263

Ga bom vsaj zdrkal nate

Ja Simona ti si prava kmečka deklina. Take so taboljš. Rdeče ličke od jabučeka,pa pohotne in zmeri za akcijo. Ni lepšga kot na kozolci fukat pa lizat pičko… zuni pa lepo na rahlo dežek gre….

Uf vsa za švicana,tamala ima prijeten smrad,mokra,je hribovc res je fajn,hahaha,ritka me še kar mal peče,krema pomaga.

Uffff simonac,Kaj pa izven štale,a bi???? kakšna njiva,pašnik ali pa na traktorju?

,,,,,mmmmm po sesal bi tvoje volne vime…. mmmmm potem

Moje vele vimene,bi zizal,še nategoval bi jih lahko,da bi čutla bolečino,grickal,stiskal,sam da bi bil čim bolj grob,mmmmmm

Prebiram tele vaše prigode,najbolj verjetna je Simonca in Brigita,drugi ste mi mal sumljivi.Stsra sem 71let,moj mož je imel rad grobi sex.Pravi sex sva imela enkrat na messc,al pa ss tisto ne Njega je vzburjalo,da sem si jo s kuhalnico tolkla,on je pa gledal in drkal.Za vsako napakico sem si jo morala s kuhalnico,tepst in t o tudi vcasih veckrat na dan,seveda on je pa ob tem užival.Enkrat naju je zalotila hčsrka,moz ji je razložil zakaj mami to dela,še danes mi pravi,da me je velikokrat ati zatožla da sem poredna ker je ob mojem trpljenju uživala,velikokrat je gledala,ker je to postala praksa,čez en čas je tudi ona bila kaznovana,z tepežkanjem ker pač ni bila pridna.Moz je bil tiran ampak dober po dusi,,drkal je na mene in na hčerko,lepi spomini,leta so tu,zato uživajte kolikor lahko

To te ni zlorabila ampak pregledala.To so ti naredili na pregledu za vojsko , ker pa sedaj tega ni , ti pač nekdo to mora pokazati , tudi zaradi higijene tiča. Imaš veliko mladih , ki jim kožica ne gre preko glavice in imajo problem s higijeno . Očitno nimaš očeta .

Odgovor na objavo uporabnika
Taboo, 12.07.2024 ob 13:39

Mene je mačeha zlorabila pod pretvezo, da mora preverit, če mi gre kožica dol.

To te ni zlorabila ampak pregledala.To so ti naredili na pregledu za vojsko , ker pa sedaj tega ni , ti pač nekdo to mora pokazati , tudi zaradi higijene tiča. Imaš veliko mladih , ki jim kožica ne gre preko glavice in imajo problem s higijeno . Očitno nimaš očeta .

Videt ženo kako se fuka z nabito polnim disco clubom je edinstven občutek…prizora kako ji množica Nemcev nabija kurce v usta in kako ji na koncu špricajo po celem telesu, ženske pa to ližejo od glave pa do pet, ji pljuvajo spermo v usta, ko ona kriči, ko se ji utrga, jaz pa vse to gledam, in na koncu ko ostane gola samo v samostjecih, polna sperme zapleše pred vsemi, e ja, to sem dobil za 50ti rojstni dan, nepozabno

Ja ko gre pa sama v trgovski , se pa čist drugač obnaša !

Cuckcold, 05.02.2025 ob 18:03

Zelo perverzno mi je, ko greva z ženo zvečer ven ali v trgovski center in se zelo seksi uredi. Potem pa se drživa za roke in hodiva, ona pa se odkrito spogleduje s mimoidočimi moškimi in se jim nasmiha ter jih zapeljuje v pričo mene.

Vdova, 06.06.2025 ob 16:08
    Prebiram tele vaše prigode,najbolj verjetna je Simonca in Brigita,drugi ste mi mal sumljivi.Stsra sem 71let,moj mož je imel rad grobi sex.Pravi sex sva imela enkrat na messc,al pa ss tisto ne Njega je vzburjalo,da sem si jo s kuhalnico tolkla,on je pa gledal in drkal.Za vsako napakico sem si jo morala s kuhalnico,tepst in t o tudi vcasih veckrat na dan,seveda on je pa ob tem užival.Enkrat naju je zalotila hčsrka,moz ji je razložil zakaj mami to dela,še danes mi pravi,da me je velikokrat ati zatožla da sem poredna ker je ob mojem trpljenju uživala,velikokrat je gledala,ker je to postala praksa,čez en čas je tudi ona bila kaznovana,z tepežkanjem ker pač ni bila pridna.Moz je bil tiran ampak dober po dusi,,drkal je na mene in na hčerko,lepi spomini,leta so tu,zato uživajte kolikor lahko

Ravno takšno , mislim tolk staro kot si ti iščem . Men je 75 in rabim še eno vzpodbudo , mal sem naveličan žene .

Mmmm ko to berem se vse znemirjam. Po sesals bi vas vse,,. Mmm samo eno roko umam na woljo? Mmmm… med voznjo se NE SME,,,,,, rada stojim bs telefonu in se drgnem!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close