najbolj perverzna stvar
Josko,če misliš mene,tudi jaz bi rada vlekla kak tujega kurca,sem že pa zdavnaj omenila,da hocem ostati anonimna,ker če se izvejo moj pregrehe me ded nažene,mislim da sem že omenila da grobijan ,vcasih mi je prijetno ko me udari,vedno pa tudi ne,in mislim če izve da bi ga varala sem mrtva,res bi pa ti nastavila moje dobrih 5 cm žnabeljčke p
Potem pa vsaj preko kamere? Pisi mi na joze.majcan@gmail.com.. ne rabim obraza, niti me ne zanima ime in primek. Vsec si mi, tvoje pisanje je perfekcija spolnosti.
Drugace sem pa bolj svetljh las,povesana prsa,kosarica b,odprta spredaj in zadaj,pravega kurca mi je v rito nabil prsd leti južnjak,takrat sta me dva fukala v stari štali,novo so zidali,fukala sem z njima cca kaka 2 mes.,tako da sta me dobr odprla,rada imam grob sex,grde besede poniževanje,doma me tako in tako vsi 4je pinižujejo,mamici pa to paše in me vzburja,da sem prasica,drugače se pa drzim moža,razen zadnjič,me je sosed mal za tamalo zagrabu,teh flirtov tu pa neštejem,haha,skratka ko me prime,bi dala bili kerem,nimam bremz,ni važno kam v kero luknjo,pa če je to ne vem kdo,tako da se moram kar kulirati
Forum je zaprt za komentiranje.