Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Josko,da se, samo če si dost hiter,če te moj ded dobi,sva ga najebala oba,brez sexa,jaz se tudi veckrat na dan potolažim sama,sedaj mam na tamali šcipalke pripete zraven pa kuham kosilo,uživam ko čutim rahlo bolečino ti si ga pa rahlo zdrkaj in misli name

raje bi te videl v zivo ali preko kamere. Pusti mail pa bos videla kako špricam na tebe.

Uživam,če se sprazneš mi v usta,ali pa v ritko,mmmmm

Fafas mi ga do konca, ocistim ti vse prstke na nogah in pa se ritno luknjico zglancam in spoliram z jezikom.

Se pravi da imas sedaj pripravljeno picko za mojo dlan ki je malo vecja od tvoje, v rit bi ti vstavil malo vecji cep iz ingverja, scegi bi ti pa z drugo roko drkal ter vmes vakumiral s sesalcem…

Bi me prosim prvo našeškal,po moji pičkici????

Z najvecjim veseljem…..ampak prej bi ti nogi priveza narazen da jih ne bi mogla skupaj tiscat…..potem bi te pa naseskal….malo z loparckom….pa malo z roko da bi bila picka vsa rdeca….potem bi dobila scipalke gor in ti z vrvico razprl picko….

…….zatem bi grobo zdrkal scegi skoraj do orgazma in malo prenehal da se umiris…vzamem sesalec in ti ga vakumiram, pa drzim v varni oddaljenosti da ti ga pricne tresti in posledicno drkati…….pa spet preneham, in po nekaj sekundah pripnem scipalko na scegi….

,,,,moja.luknica bi pa čakala tvojo pešico,nabij jo do konca,da bi se drla kot svinja,mmmmmm

….telo bi se ti treslo….picka bi gorela od bolecine…..kar ti posledicno daje extazo…..v picki bi cutila dva moja prst…kar je obcutno premalo za tvojo odprto in goneco se picko….drazim ti g tocko….premalo za tebe iz picke ti lije v potocku zmerjas me z prascem in da naj te pofukam in v tem trenutku grem z roko vate do zapestja…stisnem v pest in jo vrtim v tebi in suvam se globje v notranjost….

…ti si car,,moram v štalo da si jo zdrkam,ne zdržim več,nadaljuj,v ritko si tiscim dva prsta,pičkica caka na tvojo pešico,žnabeljcki visijo na vsaki strani luknjice,z prsti si jih nategujem da me kar skeli,s luknje kar teče,prosim nadaljuj,prosim,spravljaš me ob pamet,sem prava stara prasica.mmmm

……suvam z roko v tvojo picko….celo ven in not pa ven in not na hard….v tebi zopet stisnem v pest….in jo pocasi vlecm vet….iz tebe hocem potegnit stisnjeno pest….deres ko prasica ko je koljejo…na najsirsem delu cez clenke se ustavim da imas vhod picke max odprt…..cakam telo se ti celo trese……picka se ti para…scegi na hard drkam in ne neham dokler ne dozivis mocnega orgazma z squirtom iz picke ti sprica………v tem te pricnem fukati z stisnjeno pestjo v picko in do konca ven ter na polno nazaj…

Uff,norim,se kuzlici sem jo zdrkala,v ritki še mam veco kumarco,noro,ekaplodirala bom,,ded me bo ubil če me dobi,,v pičko si tiščim roko,noro,mmmm

Pofukaj me v rit spricni v usta,daj ti celega poližem,polulaj me ,ližem ti v usranega kurca,v usta mi začnes lulat,noro,zmesal se mi bo .mmmmmmmm

…..malo se ustavim in na scwgi pripnem scipalko…..se malo jo stisnem da te zvije….vzamem lopaecek in te klofam po picki doklee scipalka ne odleti….cutis kako ti scegi utripa ko se kri polni nazaj…..grem v tvojo rit z dvema prstoma na kar ugotovim da je premalo in dodam se dva zabijam ti jih do clenkov in vrtim zapestje sirim te in opiram….vmes ti drkam scegi da se ti zopet pricne mesati….

P r o s i m,daj porini mi roko v rito prosim.mmmmmm,drugo pa v pičko

……pritiskam roko v tvojo rit…cvilis in se deres hoces se odmaknit vendar ne mores ker privezana…..pocasi se rit vdaja in sprejme 4 clenke…..kriknes….deres se in me zmerjas…..rit ti gori….potegnem ven in opazujem kako ti ostaja odprt in na hard sunem vate vse 4 prste…..pofukal te bom kot kravo ti recem……celo roko bos cutila…..

Lahko meni tudi pogoltnes???

Daj šee prišlo mi bo,vsa sem mokra,iz mene kar teče,,daj porini,,debelo kumarco rinem v rit vse me boli,čist mokra sem,ne vem ce se nisem še polulala ufff prisli mi bo ,se malo ufffff

Hvala za enkraten orgazem,tudi tvojega anonimno bi potegnila,nepozabno,dober da me ded ne dobi,štala je zakon za te stvari

RADA VAS MAM

Noo simonca kako je 🙂

jutro,Encijan hvala za včeraj,sama sem mal pretiravala v navalu sem malo predebelo kumarico v ritko porinala,kljub rahli bolečini mi je zelo pasalo,danes me pa malo ritkica boli.pičkica je pa še kar voljna čeprav mam mal zatečene žnabelčke, je vse dobro,v pričakovanju novih avantur hahaha,kljukice so pa na žnabeljčkih

,,kuzlica danes hodi kar zamano,saj sem ji včeraj v tistem transu mal ttamalo zmasirala,misli da ji bpm danes spet,hahaha

Jutro. A se vaju dve kje da videt? Zelo rad bi vaju oz vsaj samo tebe videl. Prosim za nek kontakt, puseka na picko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close