najbolj perverzna stvar
….telo bi se ti treslo….picka bi gorela od bolecine…..kar ti posledicno daje extazo…..v picki bi cutila dva moja prst…kar je obcutno premalo za tvojo odprto in goneco se picko….drazim ti g tocko….premalo za tebe iz picke ti lije v potocku zmerjas me z prascem in da naj te pofukam in v tem trenutku grem z roko vate do zapestja…stisnem v pest in jo vrtim v tebi in suvam se globje v notranjost….
……suvam z roko v tvojo picko….celo ven in not pa ven in not na hard….v tebi zopet stisnem v pest….in jo pocasi vlecm vet….iz tebe hocem potegnit stisnjeno pest….deres ko prasica ko je koljejo…na najsirsem delu cez clenke se ustavim da imas vhod picke max odprt…..cakam telo se ti celo trese……picka se ti para…scegi na hard drkam in ne neham dokler ne dozivis mocnega orgazma z squirtom iz picke ti sprica………v tem te pricnem fukati z stisnjeno pestjo v picko in do konca ven ter na polno nazaj…
…..malo se ustavim in na scwgi pripnem scipalko…..se malo jo stisnem da te zvije….vzamem lopaecek in te klofam po picki doklee scipalka ne odleti….cutis kako ti scegi utripa ko se kri polni nazaj…..grem v tvojo rit z dvema prstoma na kar ugotovim da je premalo in dodam se dva zabijam ti jih do clenkov in vrtim zapestje sirim te in opiram….vmes ti drkam scegi da se ti zopet pricne mesati….
……pritiskam roko v tvojo rit…cvilis in se deres hoces se odmaknit vendar ne mores ker privezana…..pocasi se rit vdaja in sprejme 4 clenke…..kriknes….deres se in me zmerjas…..rit ti gori….potegnem ven in opazujem kako ti ostaja odprt in na hard sunem vate vse 4 prste…..pofukal te bom kot kravo ti recem……celo roko bos cutila…..
jutro,Encijan hvala za včeraj,sama sem mal pretiravala v navalu sem malo predebelo kumarico v ritko porinala,kljub rahli bolečini mi je zelo pasalo,danes me pa malo ritkica boli.pičkica je pa še kar voljna čeprav mam mal zatečene žnabelčke, je vse dobro,v pričakovanju novih avantur hahaha,kljukice so pa na žnabeljčkih
Forum je zaprt za komentiranje.