Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Odgovor na objavo uporabnika
Simona52, 27.05.2025 ob 17:27

Draga moja grem v štalo sem brez gatic,mm

Pismo Simona, a name si pa kr pozabla:)?

Mare nusem,zate naredim kar hočeš,ljubi moj,pila tvojo ščanco,mmmm

Hej Simona. Si že fertik u štali, men je otepač stopu. Si si umila pizdo od sinoč? Upam da ne. Mora mal smrdet da lahk kurac prek fukne. Polizu bi ti staro smetanco iz poscane pizde. Še rit bi ti polizu tud ce si srala prej.

Ne nisem še,pizda me rajcaš,ne nisem si je še umila ma lepo smrdi in si kurca želi,srala sem tudi dans a bi lizu,dva prsta sem si v rito porinla,božam kravjo pizdo,želim da bi kdo mene

Lizu bi ti jo dokler nebi se poscala od orgazma. Pol bi ti pa glavo u kravji drek porinu pa te u rit fuku. Pa joške bi ti masiru na hard… mmmm…za ušesa bi te vleku fuuuul da bi kričala od naslade in bolečine. Pol bi te pa u usta pospricu. Na konc bi se pa zalizala.

Porini me rajsi v kravjo picko,da jo ližem,mmm,potem se pa zaliževa

Mare moj,kaj danes se nic ne javiš,pa vidva Encijan,Cmokec,,,itd Brigita,je tudi čisto potihnila,od kar se goni s hčerko

Odgovor na objavo uporabnika
Simona52, 28.05.2025 ob 13:11

Mare moj,kaj danes se nic ne javiš,pa vidva Encijan,Cmokec,,,itd Brigita,je tudi čisto potihnila,od kar se goni s hčerko

En kup dela zal…

Simona,nisem pozabil na tebe,vidim da ti nisi na mene.Sploh se ne zavedaš kako bi te žgal,kako sem potreben takih prasic,tako bi te gonil,da bi se tresla od orgazmov kot šiba na vodi.

Cmokec,sem prasica potrebna,mam gonitis non stop,da mi že tamala kar zateka

Bi dala kakšna danes v Lj v javnosti lizat muco in ritko?

ko to berem sem že trd …..

Bosa partnerka si ugaša cigarete na podplatih, res ludnica ko kadiva in ugašava čike na njenih podplatih, noro kako stoka ob tem

Resnica ali izziv, izbrala sem izziv, z joški sem se morala naslanjat na risalne žebljičke na mizi, zanimivo da je ful sedlo

Celidan že imam na žnabeljčkih pripete ščipalke,superca

Zdravo, simonca……kako kaj znablce….si jih fejst namucila? 🙂

Ta polozaj pa tudi mene, razpali maša

Simona 52 pridi za par dni  k meni na mojo kmetijo, boš dobila veliko,…

Jutro,žnabelčke redno nategujem,včeraj sem si jo mal na klofala,danes dam ščipalke,ko pridem iz stale,si še ritko mal razširim me čaka ena prav debela kumara,drkam si jo vsaki dan,potrebna ko sahara vode.Nič se ne javte,da bi mi kdo pomagal do vrhunca,Brigite ni nič,tebe Encijan,Mare,Cmokec,ste me spravljali v nebesa,vsa tiho.Grem v stalo,pol pa akcija,haha

Uff,tamalo sem si sklofala,kar z loparčkom za muhe mmm,v ritki je pa kumarca cca5cm,užitek popoln,samo šcipalke si še dam na žnabeljčke,in si zdrgnem do orgazma, uff je fajn če si sam doma,mmmmmmmm

Mmmm simonca prava prasicka, je 5 cm debela? Koliko je pa dolga?  Zdaj pa samo se eno tako v picko na hard….

Vzemi se sesalec in si posesaj znablce in scegi…da ti orng nabrekne potem pa z loparckom klofaj do orgazma…

Ljubi moj,enih 15cm.sem spravla v ritko,v pičkico pa dlan,mmmm

Encijan moj sem naredila.kot si rekel,imam občutek da so žnabelcki še večji,enkraten občutek,tamala je cela.nabrekla,takk sem si jo na tolkla da sem čist rdeča med nogami,uff superca,tamala nabrekla,rdeča,mokra,počasi moram nehati z mojo telovadbo,kosilo kuhat,mmmm super dopoldan

Simona52, a bi se te dalo kje videt in drkat zraven? Imam cist trdega zraven tebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close