Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Odgovor na objavo uporabnika
Simona52, 26.05.2025 ob 14:12

To mi delaj prase,še,še,čisto mastna sem postala,mmmm,prišlo mi bo mmmmm,,,,,

Jaaa….kuzla moja potrebna…dej noge narazen, razpri si picko in svoje ogromne jebozovne znablje, da ti scijem po picki in v picko…..drgni si jo….

zdej ti pa se kurca nabijem noter med tvoje poscane dlake….mmmm….nabijam…drzim te za tvoje velke joske, lizem mojo scavnco iz njih….

Daj zdrki do koncaa,jaz še malo ,pa mi bo prišlo,mmmm,daj špricni

Simona52, 26.05.2025 ob 14:23

Daj zdrki do koncaa,jaz še malo ,pa mi bo prišlo,mmmm,daj špricni

Mmmmmm….prasica…jaaaa…fukam te…gledam tvoje ogromne znable kako objemajo mojega kurca…ne bom vec dolgo zdrzal…mmmm….prvi krci orgazma…mmmmmm…..moja vroca sperma bruha vate in polni tvojo picko…mmmmmmm

Iz pičke mi teče,Mate hvala,čimprsj ponovima  poljubčeek

Simona52, 26.05.2025 ob 14:36

Iz pičke mi teče,Mate hvala,čimprsj ponovima  poljubčeek

Ti je prislo?

Normalno,da mi je,super,komaj sem našla kumarco da sem si jo v ritko porinla,joske nimam vrlike,bolj povešene,haha,pa tebi je prišlo????

Simona52, 26.05.2025 ob 14:46

Normalno,da mi je,super,komaj sem našla kumarco da sem si jo v ritko porinla,joske nimam vrlike,bolj povešene,haha,pa tebi je prišlo????

Ne…sem ze kurca iz hlac vlekel, samo sem cvikal da kdo ne pride v pisarno…pa cist trd sem bil in iz kurca mi je teklo…

Bogi ti,daj da ti ga kmetica potegne,mmmm,poljubček

Ded me bo spet stolko,nisem nič naredila,ampak se splača malo potrpet,sem pa potešena,Ce me bo po picki pa po ritki,mi bo pa tak in tak pasalo,

Simona52, 26.05.2025 ob 15:19

Ded me bo spet stolko,nisem nič naredila,ampak se splača malo potrpet,sem pa potešena,Ce me bo po picki pa po ritki,mi bo pa tak in tak pasalo,

Tako….skloftat picko s kurcem…

Če me tolče po pički mi kar paše,enako po ritki,samo da mu ne uide kam višje,grem nal delat

Mare po 18.00 grem v štalo,sem sama kar mi ukažeš naredim,poljubček,se kar mastna

Simona52, 26.05.2025 ob 16:06

Mare po 18.00 grem v štalo,sem sama kar mi ukažeš naredim,poljubček,se kar mastna

Mmmmm….kmetica moja poteebna….se kar mastna? Sej tvoja picka ve da ji je mesto da jo podrgnes ob moj ksiht…po 18 torej…

Da dragi moj,komaj čakam poljubček

Simona…maš en orgazem zadost? Zj bi te u štali z šlaufom za vodo po rit natepu. Pol bi ti pa rit nafilu z vodo da bi se spraznala men na kurca. Vmes bi ti pa joške gnetu na hard…kr na silažni bali bi te fuku u rito….pa si nj misljo krave kar si hočejo. Si že probala kdaj mavrični poljub?

Simona52, 26.05.2025 ob 16:28

Da dragi moj,komaj čakam poljubček

Simona, si v štali?

Mare ne moti zdj….. pejt kidat… lahk pa od daleč gledaš pa drkaš…

Še mal pa sem fertih,,nmmm

Simona52, 26.05.2025 ob 20:11

Še mal pa sem fertih,,nmmm

Presvicana in prijetno utrujena?

Jutro,Mare sinoč ni sem mogla oprosti,poljub

Hribovec,ne bi se branla,več ko imam orgazmom,lepše mi je,ne morem vse zamujene nadoknadit,lepo mi je

Danes je pa zatisje 🙂 ste vse izmucene? 🙂

Alo Encijan moj,delao na travniku itd,javi se kaj večer,ti ustrežem,kar boš ukazal,, ,,,,,Hribovc,nisem probal,pa malo sem že zamudila,,,menstruacije nimam več,mavrični poljub,,,zgodovina???

Draga moja grem v štalo sem brez gatic,mm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close