Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Ne nime,pač naenkrat je mel roko pod krilom jaz sem pa dala malo nogice narazen,daje lepo optipal mojo žnabelčkeNa začetku malo presenečen,ker zgleda da ni navajen velikih znablckov,potem pa je bil kar priden,na bradavičkah se ne,zato pa na tamali večkrat

Odgovor na objavo uporabnika
Simona52, 26.05.2025 ob 09:58

Ne nime,pač naenkrat je mel roko pod krilom jaz sem pa dala malo nogice narazen,daje lepo optipal mojo žnabelčkeNa začetku malo presenečen,ker zgleda da ni navajen velikih znablckov,potem pa je bil kar priden,na bradavičkah se ne,zato pa na tamali večkrat

A  bi se dobila in si fafala? 🙂

76 letno erotično maserko sem stoje naskočil v njeno rit

Mmmmmm….veliki znabeljcki….bi z jezikom drsel med njimi…cuzal…oblizoval….ti bi mi pa hkrati scala v usta…mmmmm….vroca scavnca…..

A bi rad prišel na moj pogreb?Da bi ded izvedel me ubije,še to je za njega prevečkar si tu pišemo,Da ne omenjam moje orgije na ta račun,bi znoru

Ja Mare,fo bi mi pasalo,še posebej če mi kdo cuza žnabeljčke

Simona52, 26.05.2025 ob 11:29

Ja Mare,fo bi mi pasalo,še posebej če mi kdo cuza žnabeljčke

Uf….ja…..razpri si svoje znabeljcke in se drgni ob moj obraz s svojo presvicano in poscano picko….mmmm

Simona52, 26.05.2025 ob 11:27

A bi rad prišel na moj pogreb?Da bi ded izvedel me ubije,še to je za njega prevečkar si tu pišemo,Da ne omenjam moje orgije na ta račun,bi znoru

Haha, neeee….bi ti prej se ritno luknjo lizal…mmmmm

Ravnokar sem lulala,nič se nisem obrisala,saj jo boš ti polizal,prav prijeten smrad ma,mmm

Simona52, 26.05.2025 ob 12:21

Ravnokar sem lulala,nič se nisem obrisala,saj jo boš ti polizal,prav prijeten smrad ma,mmm

Jaaaa…mmmmm…..da jo ocistim z jezikom….zdrsnem med znable…mmmmm….kako disi tvoja poscana picka….bozansko…..

Prvo bi jo moral polizati,potem pa mi ga zabit do jajc v ritko,spraznat pa v usta

Simona52, 26.05.2025 ob 12:31

Prvo bi jo moral polizati,potem pa mi ga zabit do jajc v ritko,spraznat pa v usta

Mmmmm….sam ti morm se ritko dobro prelizat da lahko moj kurac zdrsne vanjo….

Iz kurca mi ze tece….

Superca,te že čaka,mmm

Simona52, 26.05.2025 ob 12:54

Superca,te že čaka,mmm

A je ozka…da te

pofukam v ritko….pa da se spraznem v tvoja usta….prasicka pohotna….

Ja odprta,sprazni se v ritko,mm,poliži za sabo,mmm

Simona52, 26.05.2025 ob 13:27

Ja odprta,sprazni se v ritko,mm,poliži za sabo,mmm

Mmmm tako ja…sam pol se bova lizala s polnimi usti sperme….

Ja mmmmm

Simona52, 26.05.2025 ob 13:41

Ja mmmmm

Mmmmm….odpri se usta, da te poscijem….

Meni ma zelo vzburja, ko mi med seksom fukač govori full perverzne besede….že od malega me to rajca.

tamara 48, 26.05.2025 ob 13:45

Meni ma zelo vzburja, ko mi med seksom fukač govori full perverzne besede….že od malega me to rajca.

Tako je treba….

Vsa sem mokra,Tamara prasička kok si stara,bi lizala staro pičkico,prefukano????

Mare polulaj me prosim,v,usta

Simona52, 26.05.2025 ob 13:54

Mare polulaj me prosim,v,usta

Mmmmm…prasica pojdi na kolena….vzemi svoje joske v roke…odpri svoja usta….zacnem scat po tvojih joskih….mmmmm…..bradavicah….curek vroce scavnce gre po tvojem vratu….mmmm…bozaj svoje poscane joske….odpri usta, prasica pohotna….stegni jezik….scijem v tvoja lepa usta….mmmmm….po obrazu….da sperem dol mojo vroco spermo…..goltaj mojo okusno scavnco prasica potrebna….

To mi delaj prase,še,še,čisto mastna sem postala,mmmm,prišlo mi bo mmmmm,,,,,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close