najbolj perverzna stvar
Dan,,,,že v sluzbi,ne da mi mira,,,,razmišljam o moji,mali kuzlici,,,,,,,ne morem verjet da je taka sexualna mašina,,,sinoč me spravljala v nep.orgazme,,,,,grickala ščegi ,, pritiskala na g točko,,,,,,z roko raziskovala mojo votlinico,,,,,skratka noro,,,,čeprav se je popodan šla fukat,,,še zvečer ni imela dost,,,,,prelizala sem ji to nežno pičkico,,,v ritko ji porinala čepek,,,,slišalo se je samo,,,,,,daj mami,daj,,,,,doživele sva skupne orgazme,,,,,skratka čudovito Lizzi,kaj se nič ne javiš?????Simonca,vesela za tebe,,,,obema en cmokec
Poljubcek,Encijan, , ,ja mala je prava kuzlica,,,,nikol nima dost,,,,zaenkrat jo še dohajam,,,,danes me je že klicala,,,,,naj se pripravim,, ,,,,mislim da sem že,,,,,mal sem že mokra,,,,,,sem si gatice že dala dol,,,,,tako da ko pridem domov jo bo lahko kar polizala,,,,,,prava kurbica je,,,,,,sem kar vesela,,,,,,dans se izkoristive,jutri pride mož,,,,,tak da bo malo lesbo pavze,,,,,,,Simonco si zgonu,,,,ne vem če ji ni pregorela,,,,,jaz jo bi tudi po pički natolkla,,,,,da ji tisti veliki znabli zatečejo,,,,,,miram priznat,da mene si tudi vzburu,,,,,čeprav si poraščen ,,,,,ideje imas super,,,,,,nadaljuj,,,,prosim,,,,,pri hčeri si mi pomagal, ,,,,,,daj še kako idejo ,,,,,poljubček
Brigita, si jo bos podredila svojo malo…….privezi jo na posteljo in potem ji daj svojo mokro picko za lizat in seveda tudi ritko…..vmes ji masiraj prsa in stiskaj za bradavicki pa malo ji drkaj pickico in klofni po njej vsake toliko…..pazi da ne dozivi orgazma….
Bi simonco skupaj pofukala ji bi skupaj na klofala picko in prsa….potem priklopila na molzni stroj…dva na prsi in se na vsak znabelj posebi…..potem bi jo pa ti pocasi zacela z raztegovanjem picke pocasi bi dodajal prst vanjo in jo odpirala jst bi ji ga dal pa fafat in bi jo fukal….
Pozdravljeni….moja hčerka, pa malo prej prišla iz šole. Oblečena v oprijete pajkice, se pa vidi, da je spodaj brez hlačk, ker se lopo vidi obris pičke in žnabeljčkov. Prasico malo razganja nenormalno….
Danes gre k eno kolegic na žur…si kar pradstavljam, kako se bo pofukala v vse odprtine…..
Vidim, pa da zdaj kar nekaj časa nima obritih luknjic…..ne vem zakaj, prej se je skos brila kuzlica.
Oh Encijan,,,,danes bo tamala vidla,kaj mama zna,,,,,prvo se bo obrila,,,,,polulala jo bom,,,,celo popoldan v ritki čepek,,,,, pa še marsikaj,,,,,Simonci bi grizljala njene znabelčke,,,,,na njih obesla kljukice,,,,,naj jo boli,,,,,staro kurbico , ,,lizala njenk ritko,,,,,,preden ji bi ti zabit kurca do konca,,,,,,končas v mojih ustih,,,,,mmmmmmm Lizzi,a si pogledala kaj filmckov,,,in????Tvja mala je gratala prava kurbica,,,,,,misliš da se fuka al je lesba,,,,,,????Čudno da se ne brije,,,,,mogoče katsrega rajca da je kosmata????Lizzzi všeč si mi,,, ljubim te,,,Encijan ti tudi,,,,,
Brigita500, 24.05.2025 ob 11:39
A bi me pofukal pred hčero,,,,,al pa v pisarni ,,,,v ustah bi imela od sodelavke tampon,,,,včerajšni dan je bil nepozaben,,,,,?????????
Brigita,brez problema bi te pofukal pred hčerjo in do dokonca,vse bi pustil not v tebe,potem bi pa obdelal še hčerko?in to brez problema,ker mi je bog dal veliko zaporednih orgazmov???
Bi katera prišla k meni domov, da se greva igrice v naravi, na mojih travnikih in gozdu, na hlevu v senu, dobrodošle take, ki imajo rade perverzije, piss, sperma, golo sončenje, igre z hrano,BLAGI bdsm v kleti, z privezom na strop, sex pred hišo ob soju bakle, možno marsikaj po tvojih željah, lahko tudi par, na voljo tuš, čas po dogovoru, diskretna lokacija,lahko dve prijateljici,lahko ženska z psom, trojček, GB, možno vse,,….pišite na -su277273@gmail.com, lp
Simona52, 25.05.2025 ob 11:08
Na žnabelčke sem si pripela ščipalke,super užitek,rahlo boleč,prijeten,bom vidla kako dolgo jh bom imela pripete.Cmokec,da bi me pofukal,v moskem wc,jaz bi pa glavo imela v pisoarju,zraven pa,,
Ooo Simona,kar tak bi ti,na moskem wc ju…mmm sem velikokrat že,nepozabno ko veliko moških hodi na wc in sliši vzdihovanje,nepozabno,sploh če bi se še kateri pridružil.
lizika40, 23.05.2025 ob 13:18
Pozdravljeni….moja hčerka, pa malo prej prišla iz šole. Oblečena v oprijete pajkice, se pa vidi, da je spodaj brez hlačk, ker se lopo vidi obris pičke in žnabeljčkov. Prasico malo razganja nenormalno….
Danes gre k eno kolegic na žur…si kar pradstavljam, kako se bo pofukala v vse odprtine…..
Vidim, pa da zdaj kar nekaj časa nima obritih luknjic…..ne vem zakaj, prej se je skos brila kuzlica.
Lizika, si ne želiš, da bi te zadovoljil, govoril perverzne besede, te strastno pof****?
Forum je zaprt za komentiranje.