najbolj perverzna stvar
Brigita500, 21.05.2025 ob 11:30
-
Balkan animal.sex,,,,na tebe sem si jo zčela intenzivno drkat,,,,in ,,,tvojo hčero,,,,ti si pa čist pizabka na me,,,,,,mala kuzlica je dober zgonjena
Brigita…..sem v službi, pa sem na hitro mal pogledala in zdaj sem čist mokra spodaj ko prava psica ki se goni…
Najlepši prizor in najbolj me zrajca, ko se kakšna mladenka (jaz si predstavljam, da je to moja 18 letna hčerka) poigra s psom. najprej jo s svojim jezikom globoko preliže njeno ozko in mlado pičko, presredek, ritko, bradavičke, potem jo pa od zadaj naskoči in se na kurcu naredi vozel, tako da je spet v njeni pički vsaj pol ure….medtem mu prihaja in moji hčerki nabrizga polno maternico pasje sperme njem pa vmes prihaja kot pravi goneči psici….ko ga končno po pol ure potegne ven, se iz njene ozke pičke vlije ogromo pasje sperme….potem jaz v dlan zajamem to pasjo spermo in ji razmažem po obrazu, učkah, ustnicah, bradavičkah, da je vsa od pasje sperme kot ravnokar pofukana psica…..
Uhhhhh…grem na wc, ne zdžim več….
-
Alo,počasi grem kos.kuh,v mes prebiram,kaj se dogajo,Brigita in Lizzi,so res dobre,da odg.ja dober ste me zalaufal,da ne vem kdaj se bom ustavla,malo sem si jo danes našeskala,mi je super če je mal zatečena,od animal sexa,pa najvec doslej da sem kako kravo po pizdi pobožala ko sem bla vzburjena,polizala pa je še nisem,če pa gospodar(Encijan,Cmokec) ukaže,bi pa mogoče tudi to Tu ste me spravli v org.delirij.Moj me lahko fuka kolko če pa takih org.še ne,edino če bi me dober po tamali našeškal, potrebna batin in ponižanj,v tem uživam,,
Simona52, 21.05.2025 ob 13:47
-
Alo,počasi grem kos.kuh,v mes prebiram,kaj se dogajo,Brigita in Lizzi,so res dobre,da odg.ja dober ste me zalaufal,da ne vem kdaj se bom ustavla,malo sem si jo danes našeskala,mi je super če je mal zatečena,od animal sexa,pa najvec doslej da sem kako kravo po pizdi pobožala ko sem bla vzburjena,polizala pa je še nisem,če pa gospodar(Encijan,Cmokec) ukaže,bi pa mogoče tudi to Tu ste me spravli v org.delirij.Moj me lahko fuka kolko če pa takih org.še ne,edino če bi me dober po tamali našeškal, potrebna batin in ponižanj,v tem uživam,,
Simona,s kravjim repom bi te po pizdi šeskal in po riti..predstavljaj si da je kravji rep moj trdi kurac.
Forum je zaprt za komentiranje.