Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Encijan,,,,v pički sem imela celo njeno roko,,,,na prasica stara maš dost,,  se je drla,,,,iz pičke mi je kar teklo,,,,lovila sapo od orgazma,,,,po začetnem spetiru,sva ebe doživele ,,,stric ima42 let,,,, pravi mačo,,, ,fafat mu ga je zacela v 9 razr.,fukat pa v 1 letniku,  ,,, ,v ritko jo pa fuka cca pol leta,, , prava prasička,,,, jau psica sem pa mislila da je še cela,,   ,ko je imela 13 let mi je spizdla,,,,dildota in analni čepek in sprobala,,,,pravi da ji je že takrat pasalo, ,   ,,,,pogosto mw je opazovala ko sem si jo drkala,,    ni se upala približat,,,,,,tako kot jaz ne njej,  s stricem ne misli nehat pravi da ji paše,da jo en starejši fuka,,, ,midve morave tudi nadaljevat,, je rekla in šla ajat,,

Pozdravljeni,koncno ste se malo zbudli,Encijan pogrešam tvoja navodila,lahko si prebral kaj me vse vzburja,Baby mi kar pomagal do orgazma,če boš mel čas se me usmili,sem potrebna,da bi kravi lizala

Se pravi da te je pofistala mmmm……je bilo to zate prvic ali je tvoja picka ze prej sprejela roko….dobro se gonis prava kuzlica…

Mmm simonca sem prebiral zdaj malo…..nisem se vsega…..

Na hrbet bi te vrgela in privezal noge narazen ter v luft da bi imel dostop do picke in rite….tudi roke bi ti omejil da se ne bi mogla bozat…..znablcke bi ti pripel s  scipalkami in razprl ter klofnil po picki… dvakrat mocno……

Simona52 veš kako je dobro fukati v štali,držis se za štango v štali,tvoji joški bingljajo bred bikovimi očmi,jaz bi te pa odzadaj silovito nabijal.

Ja, kot sem napisal sem jo dal drugemu da jo je zadovoljil. Pri njemu je bila že trikrat in vsakič jo poteši totalno. Jaz jo pripeljem do vrat in počakam v bližnjem baru, kasneje mi vse detaljno opiše.

A ji pol poližeš pičko????Nisem še imela cela roke v pički   mmmmm.

……vso mokro picko pobozam in zarinem prste vanjo….poiscem tvojo g tocko….masiram jo in drkam cutim kako poplavljas suvas z boki ker si blizu….vedno bolj si glasna in nemirna…..zopet te klofnem in odneham….sedaj te bom pa obril recem in prinesem pribor in pocasi ti jo namazem ter pricnem z britjem…..obcasno malo pobozam scegi in ga obliznem pazopet dalje brijem….dokler ni vsa gola vkljucno z ritko….

Se pravi brigita da teje mala sedaj se dodatno odprla……sedaj si pripravljena na mojo malo vecjo roko ?

…..bozam to sveze obrito gladko in mastno picko……polizem jo….z jezikom krozim po scegiju in ga posesam ter ugriznem da kriknes….tiho prasica potrbna recem in te klofnem po razprti picki ki je sedaj se bolj dovzetna na dotike…..od nekod potegnem debel izrezljan cep ki te spominja na neko korenino….pocasi ti ga vstavljam v rit….pritiskam pa malo odneham….in zopet pritisnem in drzim ter ga sucem levo in desno….socasno drkam scegi…..glasno stokas ker te drkanje spravlja na rob ter ker cutis pekoco bolecino v riti…..v tem pritisnem do konca in cep je v riti…..vendar se vedno cutis kako ti rit zari…..sprasujes kaj za vraga sem ti dal notri….

Kar boš rekelmmmmmmm,,sem ti navoljo

,,,,ti si car,vsa sem mokra,vse mi drhti,komaj cakam da grem v štalo in si jo zriblem do konca,daj še,prosim,

….na uho ti zasepetam…..to je ingver, za take potrebne prasice samo najbolsa roba…..pote pa pocki potegnem z svezo mlado koprivo…..grem po trebuhu navzgor in pocasi pa prsih in drsim po bradavicki….isto ponovim po drugi……glasno cvilis in stokas da naj neham ker peklensko pece….sredinec pritisnem na scegi in ga na hitro pricnem drkati, telo se ti napne samo se malo in bi explodirala ampak zopet neham…..klofnem te po picki, enkarat z roko drugic s koprivo pa z roko in zopet s koprivo….vso imas rdeco oteklo od seskanja in mehurji od koprive…..iz nje se cedi v potoku…..iz ritketi potegnem ingver in ti ga dam v usta da ga lizes…

Zmešal se mi bo,daj še,noro ,boli me že,,,

Simona daj si 4 prste v pičko,grobo si jo daj..če gre še daj petega zraven in si jo noroo ribaj.jaz bi ti 4 prste razen palca grobo tiščal v pičko,da bi ti cela cvetela,ti bi pa cvilila in kričala daj še,še me daj.zabijaj me…

Fanta strgala sem se iz ketne,pička se mi.je vnela bvalaaaa,ne odnehita,,ljubim vas

Jutro,prebiram vcerajsna sporočila in sem postala kar mokra.Sem že v stali,molzni stroj dela,jaz pa z mislimi čist drugje,Upoštevala vajina nasveta,razen koprive,ingverja,ter britja,bilo mi je enkratno.Sinoci se umila,samo luknjico sem si obrila,ker če bi celo,bi morala se pred možem zagovarjati ,daj ga čim prej ponovimo,grem delat lp

Simona,petelinji zajtrk v štali,da bi se ti sperma cedila iz vseh luknjic..mukala bi ko krave in govorila daj me samo grobo v vse luknje.

Okusno, ne vem če bom zdržala še en tak orgazem,gledaš kravjo pičko ko me fukaš v rito,z roki ji pobozam,

Ko bi ti prihajalo,bi ti celo roko z vsemi prsti zabil not v pičko,da bi tulila.

Cmokec ti si pravi cmokec,že misel kaj mi delaš me vzburja,da bi danes ponovila včerajšni org.???Ne vem zakaj se zmeraj v štali,tako vžgem,tudi drkam si jo najrajši tam,res da imam mir,saj sem vedno sama,s kravami

,,,,lepo počasi ji razširim nogice,,,pokaže se prekrasna pičkica,,,,odmaknem žn abelčke in moj jeziček je že na njene šcegiju,,,,,kuzlica se zvija,cvili,,,,,tuli,,,,zalijejo me sokovi,,,,mehur ni zdržal,,,,,v usta direkt zlati tuš,,,,,mmmmmmmm,,,,

En lep dober dan 🙂

Mmmmm ni lepsega kot zlati tus iz potrebne picke…..

Pozdravljeni….včeraj pride moja 18-letniva iz kolesarjenja, gre v kopalnico, se zaklene, jaz pa takoj na kolena in gledat skozi ključavnico.

Naj prej se je slekla, povohala preznojene tangice v predelu pičke, se priklonila, si iz ritke potegnila kar precej velik čepek, ga prelizala in ga vrgla v tuš kabino. Potem si je iz pičke potegnila še japonske kroglice (tri kroglice na vrvici) jih dala v usta in tudi njih vse prelizala, prav tako vrgla v tuš kabino. Nato se je tuširala cca 15 min. Verjetno si jo je še dobro zdrkala do orgazma. Jaz pa z vibratorjem v garažo na kavč in drkala kot nora.

Mala psica potrebna ni obrita ima samo pristrižene goste črne dlake, poraščena skos dol po presredku in okoli ritke.

Po tuširanju je odšla v svojo sobo, se oblekla in odšla s kolegico na pijačo. vsaj tako je rekla. Verjetno spet s čepkom v ritki in kroglicami v pički…..

Uhhhh, kaj je mala ratala prava goneča kujica, če se spomnem, ko se je še par let nazaj z barbikami igrala….

Encijan,,,tamala je sprifana,,,popoldan je šla malo v life,,,,(samo pajkice,brez gatic),,,,alo ,,,kam  pa kam,,,samo nasmeh,,vedla sem da gre fukat,,,domov je prišla ko rožica,,,,iz ritke se je še kar cedila sperma,,,,prava kuzlica z veseljem sem ji tudi rito prelizala,,,,,rekla sem ji da mi mora malo opisat fuk s stricom,,,mami bom ja,,,,,rada bi da mi je podrejena,,,da  ve da sem jaz ,,,glavna,,,,da fuka s katerim ji rečem,,,,,da mi je na voljo ko si zaželim malo ženske,,,,,,da si jo priklenem kot kuzlico,,,,,,zvečer sve gledali jugo animal sex,,,,kar zanimivo,,,,kar stiskala noge,,,mogla sem igrat  p…,tamala vtrgana

Evo Psica Lizzi,sem te prehitela,,, bila pa to tvoja ideja,,  sem imela pač srečo,,upam da me prehitiš s psom,,,,,Encijan mi dal idejo kako,dobit hčero,probi še ti,pogrešam te,,,,,cmkkec na tvoj ščegi,,,aja kaj praviš na kmetico Simono??Mam občutek da še kravam liže,,prava ,,,,kuzlica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close