Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Baby maš čas zrajcaj me,lrosi,ce ded zve zato  uff prosim potrebna močno,nisem probala,a grem v štalo???

Encijan,Baby,če vaju rajca jo grem kravi polizat,samo me spravta do vrhunca prosim

Tam bi te najraje nategnil, a si si jo umila, ker si rekla prej da si je ne bos danes! Vseeno mi je… Dvignil bi ti krilo razširil noge in z jezikom zarinil globoko v tvojo pizdo, upam da bi ti prihajalo po mojem obrazu…

Prisežem da si je nisem,pička ma lepi smrdljv vonj,,daj zrajcaj me,,,,Encijan je pozabil name,,,naresum kar naročiš

Encjjan pogresam tvoj rajc,l p

Uh… Lepo to sem čakal, v stali bi te zgrabil potisnil ob steno, raztrgal  majco in začel sesati tvoje joške najprej eno potem drugo, da bi lepo uživala, rahlo ščipanje grizenje, sesanje….

Baby hvala za sinoč,bedim,in si jo rahlo bozam,pocasi bom sla v štalo,malo si  jo bom naseskala,,zmasirala,javi se kaj,Encijan ti tud proskm,Brigita upam da je vse dobro,Picke si se nisem umila,čaka na tvojo malo kuzlico,ji lepo diši,kaksen je bil občutek?Srecnica,maš doma da te obdeluje,super

Ni problema, se kdaj…preden greš v stalo si naberi pekočo koprivo, pa z njo dej se malo po scegiju, in pa po riti…naseskaj se!!  na začetku fajn peče, potem te bo pa rajcalo čez cel dan.. upam da nisi alergična na koprivo! Tvoje mleko bi za zajtrk ….

……ti me našeškaj ,bom pol mogoče probala  malo skoprivo,kravje mleko ti lahko dam,pri meni lahko samo zizaš,priteče ne več.Eno še podojim,malo ji moram zize oprat,potem bom imela malo časa,če boš za klepet,sebi še pa nisem oprala pičkice,če te to kaj vzburja

Mmm…polna usta bi imel tvojih zizik. Naseskal bi te po nagi riti s koprivo, ker si to tudi zaslužiš! Tisto pickico kosmato, ne umito bi ti pa pustil, da se mi usedes na obraz in se drgnes dokler ti ne pride po meni… Vse bi ti očistil,  obe luknji….

gatice že mam čist rumene,že dva dni mam, iste,sem prava packa,vonj umazane pičke mmi dviguje adrenalin,pustila bi da me našeškaš po pičlkici,da za teče,s koprivami me poriti masiraš da se zvijam od užitka,porineš svojega v mojo volno ritko,na suho,jočem od užitka in bolečine,končaš mi v usta,ližem umazanga kurca,ti pa meni smrdljivo pičko.Vsa sem zopet mokra,tolko krat si je nisem zdrkalo od šole,kot vteh dneh,pripeljime do vrhunca,natepime,da čutim bolečino,mala kuzlica pa gleda,

Oh, lepo si povedala! Povej mi kako bi pa ti mene dominirala, kako bi se me privoščila….

ne vem zmeraj sem sužnja,dobesedno.Mogoče bi te privezala zraven krav,in ti počasi gnetla jajca,v ritko bi ti tiščala prst,oblizvala tvojo luknjico,vlekla za kurca ,ne vem kaj te veseli

zdravo družba,,,,kako,,,,Encijan izgleda da si Simonco zbrusu do konca,,,ženska je sod brez dna,,,,Lizzi pa ti ….nič od tebe,,,,mal me muči mor.maček,,,čeprav sem si to močno želela,,,,,po eni strani sem pa vesela da se je tako izšlo kot se je,,,,,,ko bo čas ji bom povedala za naš čvek……želje itd,,,, Encijan javi kaj enako ostali

Brigita napolnil bi ti usta s spermo…ko bi jo želela pogoltnit bi te davil in zalizoval,spodaj pa spet trdega not vtikoval.

Pozdravljena druzba!

Zvecer oziroma pozno popoldan imam redko cas za klepet….

Danes sem bil pa zasut z delo do sedaj….

Nisem pozabil….se bom kak prijetnefa napisal ?

Uzivam ko imam polna usta sperme,, ,z veseljem bi ti povlekla samo da mi napolniš usta,,,,,

poljub encijan

Odgovor na objavo uporabnika
Brigita500, 20.05.2025 ob 13:21

Uzivam ko imam polna usta sperme,, ,z veseljem bi ti povlekla samo da mi napolniš usta,,,,,

Brigita 500,jaz imam nadpovprecno veliko količine sperme,tako bi bila poplavljena s spermo…jaz bi te pa zalizal.

Poljub brigitka 🙂 jabolko ne pade dalec od drevesa haha….vidim da bo ista prasicka kot ti ali pa se hujsa 🙂

Je tudi ona tebe polizala?

Po temeljitem pogovoru,sva imeli burno noč,,,zjutraj sem komi vslužbo sla,,ja ne morem verjeti da je tako strenirana,,,,,,prava kuzla ,,,,,mmmm rada mam spermo

Noo pa malo opisi to burno noc 🙂

Simonca kaj pocnes ?

Včeraj se samo detajle opisala,,,,,,podrobnosti nisem ,,,,brez veze,,,,,v glavnem tamala je dobra,,,,,stric jo je dobro zdresiral…..

Koliko je pa starejsi od nje?

Mmmm lepo bi vaju bilo videti skupaj….v 69…..kako ena drugi lizeta picki in ritki……ti na hrbtu ona na tebi…..sam se postavim od zadaj in ji ga v enem susu porunem do konca v to mlado zgojeno ritko……krikne in te ob tem nehote ugrizne v scegi….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close