najbolj perverzna stvar
Cisto pred teboj bi jo nastimal da bi lahko opazovala kako ji pocasi odpiram ozko ritko….kako cvili in zavija z ocmi od bolecine…ampak noce odnehat….vseeno uziva in iz picke ji tece v potoku ter si jo z roko na hard drka in me zmerja s prascem…….ti pa noris od vibracij iz picke ti tece……pes te zavoha in pritisne hladen smrcek na tvojo picko in z dolgim in hrapavim jeziko polize po celi picki….odnese te….
Ajaa nisem pobrit….sem porascen
lizika40, 19.05.2025 ob 10:01
Včeraj sem skozi ključavnico na skrivaj opazovala mojo ta malo kako se zadovoljuje. Silikonskega dildota je zalepila na ogledalo, ki je na vratih omare in se nasajala od zadaj. Dildo je pa črn prepreden z žilami in rdečo glavico, pravi konjski kurac sigurno več kot kot 20 cm. Ko je prasički začelo prihajat, si ga je celega nasadila noter. Nisem mogla verjet, da je celega dobila v svojo ozko mlado pičko….sigurno ga je začutila vse do maternice, psica goneča. Orgazem jo je tako udaril, da se je kar stresla in zacvilila. Potem se je snela iz kurca, pokleknila in začela oblizovat sluzastega konjskega dildota. Hitro sem pobegnila izpred vrat v klet hiše in si jo tako zdrgnila, da se mi je kar zblelo pred očmi od orgazma….
Čez pol ure je prišla ven iz sobe, kot da se ni nič zgodilo…..res prava psica za svojih 18 let
Lizika, zanimaš me, rad bi se dobil s tabo, želim ti izpolniti želje, želim, da uživava neskončno.
…..zlobno pogledam to tvojo hcerkico in mirujem….v ritki ima samo glavico…..pravi ne bo slo….klofnem jo po prsih in recem bo slo, zdaj bo slo……stisnem za bradavicko in socasno do konca zarinem kurac v rito brez usmiljenja….glasno krikne in se pricne zvijati takoj za tem se ji celo telo strese in zacutim kako se ji rit sprosti……v tem jo zacnem na hard fukati dokler se ne spraznim globoko v njej….
….ves masten kurac potegnem iz riti in ga zabijem tebi v usta…hocem da mi ga lizes in ocistis…..v tem trenutku ti simonca od zadaj zabije prste v picko z 4 te na hard fuka v picko in lize rit…..po fistaj kuzlico ji recem zabij ji roko v picko do zapestja…..sam te pa fukam v grlo…..med pride lizi in se zapodi v picko tvoje hcerkice in jo lize ter pripravlja na naslednjo rundo….
Komaj prišla iz šrale,Encijan prosim daj me zrajcaj,z mislimi na tebe in ostala bi še kravi pizdo polizala.Sem potrebna,ne mores verjet,ded me je dvajrat tak vžgal po tamali,ces kak sem oblečena ,pa mam sam pajkice,Brigitka,pickice si še nisem umila samo za tvojo malo kuzlico,,prosim daj me zrajcaj,sem potrebna ,prisim
Simonca ne se sekirat saj bo ,,,,,bolj vroč,,,,hčera me danes obrila,,,,namaže z oljem,,,trznem,,,,kaj je mami…..me vpraša,,,nič nič odg.,,,nadaljuje z delom,,,,vprašam,če že kaj sexa,,,,mami saj nisem frigidna,,,,,s kom pa,,,,odg vidim da bi mi jo rada lizala,,,nisem vedla kaj naj rečem,,,,mami lahk mi jo ližeš,povem kdo me fuka in molčis,,ok,,,,recem ok ,,,,,z jezikom se dotaknwm njeneg ščegija,,,nori občutek,,,potem pa šok,,,,stric me fuka že 2 leti,,,,,,,,,,,,možev brat,,,,,,jezna,,,šokirana,,,,,2leti,,,,alo,,,,,,,po dalšem premoru,zarinem glavo med njene noge ,,,,,ližem picko kot nora,ritko,,,,,mami vse luknice mam odprte,,,,stric me je prefukal celo,,,,,iz mene kar teče,,,prisilim jo da kuzlica poliže vse kar teče iz mene,,,
Forum je zaprt za komentiranje.