Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

O Lizzi,sem že misla,da te ni več,,,,,ja malo kuzlico kar razgaja,,ne vem če nehodi se ob večerih fukat(2.letnik.),bi že blo čudno če ne,,,precka kar lepa napet šcegi,,,,skoraj pozabla ti pov.včeraj je bila obrita okrog luknjice,,,,pustila si je čopek,,,rajcig,,,,pa ti in tvoja hčera,,,,je zadnič kaj fukala???Encijan ničkaj,,,,cakala na tvoje ukaze,,,šcemi me že dxa dni,,,,Simoni bi polizala smrdljivo pučko,,,,ritko,,,,Psico Lizzi bi pa cakala na p,,da jo pofuka,,,,,mmmmm

Ooo packa brigita…..bi vaju z lizi polegel na gasilsko klop…tako da bi rit bila cisto na robu in dostopna….ter priklenjena na klop…..simona bi se ti pa na obraz usedla in ji lizala picko in rit iz katere bi se cedila moja sperma…..lizi bi pa pes lizal po picki in jo spravljal v exstazo  in se pripravljal da jo naskoci…..

Jtro,družba,končala z,delom.Včeraj nestrpno čakala na Encijanove ideje,Brigita ti si me kar vnela.Zadnje čase ob vašem prebiranju sem kar nagnjena da me poliže kakšna mlada,kuzlica,da mi voha mojo preznojeno pičkico,razteguje žnablčke,pa čeprav s kljukcami.Ritka bi tudi sprejela kaj,sedaj sem sama,mož v službi,hčere v šoli,tako da ne vem če si je nebom ritke mal s kumarico raztegovala.Brigita maš prav vtamalo bi me tvoja kuzlica komot fukala z roko,sem dober odprta,tako da povprečno debel je skoraj malo.Tamale si še nisem umila ima prijetni vonj,

Vceraj sem imel cel dan obceznosti in nic casa da bi lahko kaj napisal….ce si sama simona izkoristi priliko in se pofukaj…..vzemi kumaro..eno manjso za zacetek in eno vecje za nadaljevanje…..vmes pa uporabi sesalec in si posesaj bradavicke da ti nabreknejo potem pa se previdno na picko in posesaj znablce…..konec cevi drzi z roko in pocasi proti scegiju da ga zacne vakum tresti in drkati…..

Encijan a praviš da bi me na molzni stroj priklopil,superca,ta boljš fukanje je v štali,tam so me bosanci fukal,tam bi se tudi mladi kuzlici predala,da me liže od zadi po pički ritki ,ti me pa nabiješ v ritko s polno silo tama la mi poriva roko v prepotrebno pičko,super občutek

bom se ja,v ritki že imam kumaro,polno olja in kumaricae vč kot pol že not,super,čutim jo skoraj pri popku,lepo na rahlo sedim na njej,iz pičke mi kar teče,z roko si jo nežno božam raztegujem žnabelčke,super

Ooo pridna…. kako veliko in debelo kumaro si si izbrala?  Mmmm bi pasalo da bi ti jo ta mala sedaj lizala in te fukala z roko v picko iz katere bi cmokalo in se cedilo…z drugo roko pa grobo vlekla za znablcke..

Si pa hitro se zbrusla,,,prava prasica si,večje kot sem misla,,,lizala bi ti tvojo mazano rito,,,kobi Encijanov kurac prišel iz nje,,,,ti bi pa vlekla kravje joške,,,,,kuzlica bi pa lizala Encijanov kurac,,,Psica LIzi še pa kar čaka na p…. kurac mmmmmmmmmm

kjar debelo,malo  sem pretiravvalacela se tresem ne morem pisatm jkasnej

Uporabi sesalec….in si pomagaj da bos lahko sprejela celo kumaro……orgazem bo silovit…

Včeraj sem skozi ključavnico na skrivaj opazovala mojo ta malo kako se zadovoljuje. Silikonskega dildota je zalepila na ogledalo, ki je na vratih omare in se nasajala od zadaj. Dildo je pa črn prepreden z žilami in rdečo glavico, pravi konjski kurac sigurno več kot kot 20 cm. Ko je prasički začelo prihajat, si ga je celega nasadila noter. Nisem mogla verjet, da je celega dobila v svojo ozko mlado pičko….sigurno ga je začutila vse do maternice, psica goneča. Orgazem jo je tako udaril, da se je kar stresla in zacvilila. Potem se je snela iz kurca, pokleknila in začela oblizovat sluzastega konjskega dildota. Hitro sem pobegnila izpred vrat v klet hiše in si jo tako zdrgnila, da se mi je kar zblelo pred očmi od orgazma….

Čez pol ure je prišla ven iz sobe, kot da se ni nič zgodilo…..res prava psica za svojih 18 let

To je pa zanimivo branje,  Simona52, najraje bi se ti prikradel v stalo in si ga drkal medtem ko si jo ti mencas, nato bi me zasacila in kaznovala, tako da bi privezala in me na molzni stroj preklopila in jaz bi jo moral tebi lizat… tvojo umazano mokro picko in ritko v stali. Na koncu bi se mi pa poscala v obraz in mi ukazala piti tvoje sokove!

Lizi bi naskocil pes in jo z hitrimi sunki fukal…..vmes bi jo tvoja mala zalizala in vlekla za prsa ter vrtela nabrekli bradavicki…..psu bi pomagala da ji celega zarine in da ko mu zacne prihajati da mu nabrekne v njeni picki in jo tako do maksimuma razsiri…..

Lizi si ji kaj vonjala gatice,,prava kobila,,,,,siji že kaj omenla da bi jo rada posexala???Tvoja je že kar dober zgonjena,,,si vidla novi kolegici Simoni se ne more zdržat,izgleda da ona tudi rada vidi mlade kuzlice,,,,hčerke pa špara.Ti tudi    bi ji dovolila da liže pičko smrdečo Simoni…zgleda da jo je Encijan spravil do viška,,,,,,,je kar nerazločno pisala,,,,,,po opisu ma pičko ko krava……potrebno vredno,samo da še ni na ketni,,,,,privošči si hčerin dido,če ga noi opral je na njemu še pičkin zos od tvoje kobilce,,,,,mmmmmmmmmm,,,,Moja mala kuzlica bi ti nastavla svoje luknice Encijan in,,,,,med tem ko bi mi gledali lizzi,,,,v tesno ritko bi ga komaj dobilk,,,,pičkico po moje že ma pa kar odprto,,včeraj se je lepo svetla,,,,,,,mmmmmmmmmm

Res je prava prasicka od lizike mala…..si pomislila da bi jo presenetila? 🙂 da bi bila stroga mami jo hotela malo kaznovat in ji potem pokazala kako se to dela….bi pred njo polizala ves masten dildo in ji ga sama zarinila v picko….

Cela se še trewsem super orgazem,Encijan a me prosim zvečer pripilješ še do enega takeg orgazma,preden grem v štalo,da si jo tam lahko v miru zdrkam.Baby tudi ti si dobrodošel s kakim pametnim nasvetom.Brigita dam ti prav res ma tako kot krava,tebi bi se sigurno dopadla,enako mali kuzlici,tvoje pisanje mi tudi mehča noge,všeč mi je tudi ko me mož iz heca včasih vdari po pički, ni važno pred kom,mall je čudn ,kar močno, meni je pa všeč,on pa misli da me s tem žalosti,tako kot da me zmerja s kravo kobilo,prasico,pa čeprav pred obiski,samo mu tega ne pokažem,sedaj grem delat,da ne bo kakšne hude ure

Simona super da poveš kaj ti paše……našeškala bi te po žnablčkih da ti zatečejo,,,klicala te krava,,,zraven krav te zvezala,,,mlada kuzlica bi te pa dojila,,,,,izmenično bi ti vluknjice porivale roke,,,,,,,norela bi mmmmmmmmmmmmmm

Verjamem da bi,sama se večkrat po njej focnem da me kar za skali,prijeten občutek.Hčerk ne skrivam,ne vem če bi glih razumele mamine potrebe.Raje imajo starejše moške,jaz pa zadnje čase mislim boljh na mlade punce,in seveda na kako konkretno batino v moji ritki.Vsec mi je tudi mal bolj grobi fuk,tega imam doma kar nekaj,mož je bolj grobe sorte,tako da v pički njegovi štirje prsti v vlažno al pa suho morjeit,če ne sem pa že krava se boš odprla al, ne meni je všeč  njegovo zmerjanje in posledično tega postanem mokra,Imam pa vsak dan pregled kravjih pizd,tako da sem v primerjavi z njimi še kar ozka,hahahahEncijan ne pozabi na,mene,ostale isto,.Grem kosilko kuhat,murkinzos,,mmmmmmm

Brigita,Lizi,Simona…take kot ste,ste najboljše.Takšne morajo babe bit,potrebnice,da se fuka na vseh mogočih mestih..mmm obožujem vas.Ufff kaj bi vam delal.Zaradi vas moram včasih iz pisarne na wc..grrr.?

Evo zos se kuha,tole še samo o mwni,ko me je tacel žalut pred dekleti sem se mal sekirala,vidla pa de se one smejijo namest,da me bi branlw mi je postal,vseeno in sem začela v tem uživat.V ayih mj reče da sem suha kot atletska kuzla,pa se smijijo in z njimi tudi jaz,Danes jim bo atl.kuzla postregla murke ki so ji dale dop. Nepopiani užitek,iz kuzline riti na mjihov kroznik,meni bo slastno

Cmokec popij malo sperme namesto mene,,,,jaz si jo tudi večkrat v sluz.zdrkam,,,,mmmmmmm

Jaz si ga ob prebiranju v pisarni pod mizo drkam….tok me zrajcate…

….tudi tebe brigita bi si privoscil…..v stajo bi te priklenil tako da bi imala nogi narazen in pripeti, roki cez stajo ravno tako privezani, da bi bila rit in picka na razpolago…..v ritki cepek v picki vibro na daljinca in vklopljene male vibracije……pred teboj bi si vzel pa tvojo hcerko….lizal bi ji picko in rito…..govoril ji bi kaksna kuzlica je in da jo bom v rit pofukal….pocasi bi trd kurac nastavil na rit in pritisnil….cvilila bi in se zvijala ampak bi me vseeno spodbujala da naj si jo vzamem kot najvecjo prasico….

Simona52… Ce ti je všeč malo bolj grobo, lahko poskusiš z pekočo koprivo po prsih najprej. Malo na nezno se opeces po prsih, bradavici, in okoli bradavice, najprej boš začutila zelo pekoč občutek, potem pa boš imela občutek lepe stimulacije prsi… Seveda, če nimaš kake alergije na pekoče koprive!!… Prsi bojo postale rdeče, pekle bojo, lahko ti bo všeč… če ti bo to všeč lahko nadaljujemo…

upam da je še nedolžna v ritko,,,,v pičko vem da ni,,,,,,super kot da bi ata fukal hčerko,,,,mmmm  ta misel me fejst rajca…..enako kot da mala kuzlica liže Simoni,kot da jo liže babici,,,,mmmmmm ,,,,me to rajca,,,Lizika,a mami svoji je ne bi polizala,,,samo hčerki,,mogoče bi ti pa mama dovolila,,,mmmm…..škoda da nisva v isti pisarni bi ti ga z veseljem potegnila,,,,,a si obrit,mam fetiš na obrite kurce??????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close