najbolj perverzna stvar
……da bi te s to mlado prasicko dobila v roke……socasno bi ti lizala ona tvojo picko in ti jo drkala s prsti…..sam bi ti pa lizal rito in vmes porival prst vanjo….pa pocasi dodal drugege in se tretjega …..siril bi jo in v notranjost pritiskal prste na picko ki bi tudi bila ze precej polna saj bi imela v sebi prste mlade kuzlice…..s stirimi bi te fukala in sesala lizala in obcasno grizljala tvoj scegi…..pocasi ni se dali v pozo kjer bi bila ti na hrbtu kuzlica na tebi v pozi 69 da bi ji lahko lizala mlado socno ozko picko…..sam bi se pa posvecal tvoji ritki….
……vzel bi malo vecji cepek in ga pocasi vstavljal…..videlo se bi kako jo napenjas in odpiras….in glasno cvilis tako velikega se nisi cuitila…kljub bolecini noces nehati in hoces se hoces celega v sebi…..mucim te cepek je na najsirsem delu in tukaj obmirujem….glasno stokas in se zvijas…..mlada prasicka ti pa neumorno drka scegi….picka je tik pred orgazmom rit ti pa gori……..v tem trenutku ga porinem do konca in iz picke ti spricne…..strese te mocan orgazem da se ti celo telo trese…..
Sem ze pokonc,nisem dobro spala,misli so mi kar bežale k Encijanovem pisanju,V sanjah sem vidla malo kuzlico kako mi liže prepotrebno pičko,z prsri si odmaknem znabelcke da pride lažje v mojo vročo pičkico,ti me pa z vso silo fukaš v ritko,zraven me pa gledata Brkgita,in Lizi,priklenjeni na verigi,in samo cviljo,to se mi je tako živo sanjalo,da sem se vstala,čisto mokra,Napiši mi se kaj,moram v štalo,žvat kliče,tam v miru si jo bom malo premučkala
Alo Vroča a se nam nebi pridružla,se vedno sanjam da te gladam in čakam da mi dovoliš da ti jo poližem,,,,,,Simona,,,mala kuzlica uživa ko ti liže tvojo prepoteno in smrdljivo pičkico,,,in ritko,,,po tvojem opisu gre v njo prav cela roka pest,ase motim,,mmmmm,,,,igra se stvojimi velikimi sramnjmi znablcki,,mmmm,,,kuzlica ti liže ritkico,,,mmmm,,,,deluješ mi prava kmetica tiha prasica,,, mmmmmmmm
Brigita500, 18.05.2025 ob 14:50
Iz tvoje vroče v moja usta,mmmmm,a toi bi jo polizala meni,,,kaj od tvojega bi ga lahko dsla v usta dami jih napolni.mmmmm
Sva zelo navezana, ne bi kakih hudih variant. Pošprical bi te po obrazu, imava svoje meje moj pusti, da mi jo poližeš, jaz pa pustim, da te po obrazu pošprica, po joškah.
Simona a maš ti bisex fetiš???.Sanjaj da ti jo ližem kot nora,,,,vlečem tvoje žnablcke,,,,konaj se zadržuješ, , pička lepo smrdi,,,,kar me še bolj pali,,,,,na znabeljčke ti nataknem kljukice,,,zacviliš kot kuzla,,,,,bi te liza,,,,vonj po štali,neoprana pička,,,noro,,,Encijan pa upam da se javi ma dobre,,,,tamala kuzlica je pa šla mal ven ,,,,brez spodnic,,,samo v pajkicah???????
Brigita500, 18.05.2025 ob 20:30
Simona a maš ti bisex fetiš???.Sanjaj da ti jo ližem kot nora,,,,vlečem tvoje žnablcke,,,,konaj se zadržuješ, , pička lepo smrdi,,,,kar me še bolj pali,,,,,na znabeljčke ti nataknem kljukice,,,zacviliš kot kuzla,,,,,bi te liza,,,,vonj po štali,neoprana pička,,,noro,,,Encijan pa upam da se javi ma dobre,,,,tamala kuzlica je pa šla mal ven ,,,,brez spodnic,,,samo v pajkicah???????
-
Brigita in Simona…vaju bi bilo potrebno napolniti v vse luknjice,tako da bi obležali braz atoma moči od norih orgazmov ?
Forum je zaprt za komentiranje.