Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

bi kaka rada da se ji v rito polulam ali pa v pičko. sem to že parkrat izvedel

Misliš da bi hotela lizat mojo staro pičkico z velikimi žnabeĺcki in sivimi dlakicami??Ideja ni slaba,drkam si jo na spomin na južnjake,sedaj pa bom jo še na tvoje včerajšno pisanje,res si dober.Napisi se meni kaj,lp

Ce je prava kuzlica bi sigurno lizala tvojo socno picko in sla z jezickom tudi do tvoje potrebne ritke…..bi se prepustila mlajsemu od sebe mogoce? …..sam imam namrec 44let…..

……da bi te s to mlado prasicko dobila v roke……socasno bi ti lizala ona tvojo picko in ti jo drkala s prsti…..sam bi ti pa lizal rito in vmes porival prst vanjo….pa pocasi dodal drugege in se tretjega …..siril bi jo in v notranjost pritiskal  prste na picko ki bi tudi bila ze precej polna saj bi imela v sebi prste mlade kuzlice…..s stirimi bi te fukala in sesala lizala in obcasno grizljala tvoj scegi…..pocasi ni se dali v pozo kjer bi bila ti na hrbtu kuzlica na tebi v pozi 69 da bi ji lahko lizala mlado socno ozko picko…..sam bi se pa posvecal tvoji ritki….

……vzel bi malo vecji cepek in ga pocasi vstavljal…..videlo se bi kako jo napenjas in odpiras….in glasno cvilis tako velikega se nisi cuitila…kljub bolecini noces nehati in hoces se hoces celega v sebi…..mucim te cepek je na najsirsem delu in tukaj obmirujem….glasno stokas in se zvijas…..mlada prasicka ti pa neumorno drka scegi….picka je tik pred orgazmom rit ti pa gori……..v tem trenutku ga porinem do konca in iz picke ti spricne…..strese te mocan orgazem da se ti celo telo trese…..

Dober,si me vzgal,nemorem spat,kar premišljujem,o tem,kako bi me ta mlada kuzlica lizala,mojo raztegnjeno pičko,res si dober za rajcat,Nategujem si te žnabelčke da mi je že kar hudo,in božam ritko v pričakovanju ,sem kar mokra

Sem ze pokonc,nisem dobro spala,misli so mi kar bežale k Encijanovem pisanju,V sanjah sem vidla malo kuzlico kako mi liže prepotrebno pičko,z prsri si odmaknem znabelcke da pride lažje v mojo vročo pičkico,ti me pa z vso silo fukaš v ritko,zraven me pa gledata Brkgita,in Lizi,priklenjeni na verigi,in samo cviljo,to se mi je tako živo sanjalo,da sem se vstala,čisto mokra,Napiši mi se kaj,moram v štalo,žvat kliče,tam v miru si jo bom malo premučkala

Encijan dober si jo začel brusit,,,,tamali kuzlici bi pustila da ji liže,,,midva bi pa gledala,Lizi,,,pa priklenjena čaka na tvoj ukaz,,,mmmm

Lizika, kje si??

Vidim, da ste se razpisali. Bom najbrž kar pri svojem ostala, se zelo lepo razumeva, spoštujeva, uživava, oba sva strastna, moj mi pravi, da sem zelo poskočna, strastna. Jaz pa mu z veseljem izpolnim vse njegove želje, on pa jih meni.

Alo Vroča a se nam nebi pridružla,se vedno sanjam da te gladam in čakam da mi dovoliš da ti jo poližem,,,,,,Simona,,,mala kuzlica uživa ko ti liže tvojo prepoteno in smrdljivo pičkico,,,in ritko,,,po tvojem opisu gre v njo prav cela roka pest,ase motim,,mmmmm,,,,igra se stvojimi velikimi sramnjmi znablcki,,mmmm,,,kuzlica ti liže ritkico,,,mmmm,,,,deluješ mi prava kmetica tiha prasica,,, mmmmmmmm

Cel dan sem danes nekam ne zbrana,misli mi uhajajo samo še na vase pisanjs,Gatice sem si potegnila čiyt v picko,tako da žnablčka gledata na vsaku stran ven,,kkmaj čakam večera ce se bo Encijan me še kaj usmlil ,preden grem v stalo da se tam zmasiram

Danes si je ne umijem,da bo kuzlici všeč

Max kar bi mi moj sprejel je, da bi naju gledala, ko mu pride, in me napolni, potem pa ti to poližeš, a bi?

Iz tvoje vroče v moja usta,mmmmm,a toi bi jo polizala meni,,,kaj od tvojega bi ga lahko dsla v usta dami jih napolni.mmmmm

Z malo ležive pred tv,,,goli,,,,tamala se je rzkomotla,da mi jo direkt kaže,,,razsirjena,,,vsakih tolk časa si jo poboža,,,,prava kuzlica,,,po mami haha,,,delam se kot da ne vidim,se pa komaj zadržuujem,,,,Simona,da mi ti jo danes polizat,,,neoprano,,,,mmmm,,,,prijetne vonjave,,,cmok,,,,

Odgovor na objavo uporabnika
Brigita500, 18.05.2025 ob 14:50

Iz tvoje vroče v moja usta,mmmmm,a toi bi jo polizala meni,,,kaj od tvojega bi ga lahko dsla v usta dami jih napolni.mmmmm

Sva zelo navezana, ne bi kakih hudih variant. Pošprical bi te po obrazu, imava svoje meje moj pusti, da mi jo poližeš, jaz pa pustim, da te po obrazu pošprica, po joškah.

Všeč si mi ko ukazujes prava domina,,,me vsaj ti lahko ližeš,,,tvojemu nastavim ritko,,če noče v pičkico,,,,in mi jo napolni?????

Še malo pa bom morala v stalo,Encijan se pa danes nič ne javi,škoda,Brigita,mala kuzlica se ti pa raztefuhe??,Zaradi vaju si jo danes be umije,saj m

Simona a maš ti bisex fetiš???.Sanjaj da ti jo ližem kot nora,,,,vlečem tvoje žnablcke,,,,konaj se zadržuješ, , pička lepo smrdi,,,,kar me še bolj pali,,,,,na znabeljčke ti nataknem kljukice,,,zacviliš kot kuzla,,,,,bi te liza,,,,vonj po štali,neoprana pička,,,noro,,,Encijan pa upam da se javi ma dobre,,,,tamala kuzlica je pa šla mal ven ,,,,brez spodnic,,,samo v pajkicah???????

Odgovor na objavo uporabnika
Brigita500, 18.05.2025 ob 20:30

Simona a maš ti bisex fetiš???.Sanjaj da ti jo ližem kot nora,,,,vlečem tvoje žnablcke,,,,konaj se zadržuješ, , pička lepo smrdi,,,,kar me še bolj pali,,,,,na znabeljčke ti nataknem kljukice,,,zacviliš kot kuzla,,,,,bi te liza,,,,vonj po štali,neoprana pička,,,noro,,,Encijan pa upam da se javi ma dobre,,,,tamala kuzlica je pa šla mal ven ,,,,brez spodnic,,,samo v pajkicah???????

Brigita in Simona…vaju bi bilo potrebno napolniti v vse luknjice,tako da bi obležali braz atoma moči od norih orgazmov ?

Dobro jutro potrebnice 🙂

Vceraj sem bil odsoten in nisem utegnil sodelovati..

Simonca ze kaj potrebna??…..bi te sedaj priklopil na molzni stroj…..dva na prs, in dva na tvoje velike znabljice da bi ti jih molzlo…..svojega bi ti pa v rito zarinil in si te na hard jemal…..

Jutro,,,,Encijan,včeraj smo te kar pogresale?,??,veš da je potrebna,,,,sigurno je v hlevu,,,jaz sem tudi čakala tvoje dobre ideje,,,,mal je mankalo pa bi hčero napadla,,,,haha,,,,kuzlica se napravljala,,,,,mama pa zagreta,,,,ata je žs ponoči sel na pot,,,

Oj….evo mene, odsotna dva dni.

Brigita…..kako kaj mala ? Jo kaj razganja prasičko ? Praviš, da sta obe goli gledali tv…..se ji pičkica kaj razprla ? Se ji je pokazal rdeči razcep ko so se ji razprli žnabeljčki ??

Brigitka si se vseeno kaj potesila,…si poskrbela zase…..ob fantaziji kako ta mali lizes pickico in ritko…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close