Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Noro,,,orgazmi en za drugim,,,,Encijan,,,razrajcal me do ,,,,,,blagor tvoji zenki za take joške,,,moji veli  mlahavi,,,,Lizi mala prisla pozno,,,,,gatice mmmm,,,,kuzlica mala,,,,

Si prisla vceraj na svoj racun brigita? 🙂

Z veseljem te se kdaj zrajcam ce bo zelja…..sem poln idej 😉

enkrat se bila na vrtu naga na vseh stirih in sem si v rit porinila cev/ šlauf nato je mož odprl vodo na maksimum

Odgovor na objavo uporabnika
Marijana418, 17.05.2025 ob 09:52

enkrat se bila na vrtu naga na vseh stirih in sem si v rit porinila cev/ šlauf nato je mož odprl vodo na maksimum

ti je ful pasalo ? to sem videl pri enem paru redno prakticirata

Ja Encijan,,,zvečer , prosim,,,lahko,   že tudi kaj prej,mmmmmm,,,,se kar mi teče mačefik,  ,komaj brišem za sabo,,,,haha,,,zakon si,,,Marjana a je to ok,,,občutek??

Noro, gola na vrtu in potem erupcija iz riti 🙂

Najbolj perverzna stvar pa je bila ker sem si 10 cm cevi porinila v rit…haha

Pizda moram enkrat probat,  ,pod tušem,,,haha,fukaš v ritko da si jo tak temeljito ,cistis???Marta,mal sem snufala cveki,a si ti tista ko te pes liže????Ce si si prava   psička,haha cmok

Mene pes ne liže:)

Marto vprašujem,tebe sem če ce fukaš v ritko?Si imela debel slauf?Mene še tudi ni,

TI KUZLA NE DELAJ NORCA IZ MENE PA OSTAN NA SVOJEM FORUMU

ČUJ TI KUZLA,NEHI ME JEBAT,IN OSTANI NA SVOJEM FORUMU JASNOO

Marjana soory,ta doga me je čist stira spravla, ,

Alo nese sekirat,marsi komu mal štrene meša,rada prebiram tvoje fantazije,si prava bejba.Samo nadaljuj,pa veliko užitkov.   Jaz sem se enkrat dala dol z južnjaki,ko smo prenavljali štalo,bomba nepozabno,sedaj so zopet pri nas upam da bo spet kaka prilika lp

Saj se ne,samo razpizdi me ,,,,opiši se malo,,,če si brala,potem veš na kaj vse se vzgem,,,,danes še moram moža zrihtat  jutri že gre na furo,,,upam da me Encijan vžge,,,haha,,potem bo vidu hudiča, ,,,,haha

Kaj ti naj napišem,sem kmetica,moz dela v fabriki,v ritko sem ga prvič dobila pri52ih letih pa še to me je bosanc,moj ni nikoli pokazal kakega inter.,tamala odprta do konca 3je otroc naredijo svoje,sedaj so ritko včasih raztegujem s kumaro,da pač ostane malo pripravljena.Vsakih toliko časa si jo zdepiliram pa še to ne na nulo samo okrog luknjice.Zopez imamo uifarje in upam da bo zopet kaka prilika.

Uff dobra si,lahl mi bi bla mama,,,,jaz ti bi jo na nulo,,,so mi všeč starejše gosp.,,,

Ja pa res ti si bla tud mlada ko si mela hčerko,tako kot jaz,samo pri nas nismo glih tak svobodni kot pri vas

Ja maš prav,mismo kar no,,,se ne skrivamo,,,smo bolj odprti,,,mi je pa všeč,da si v duši kar prava psica,da te rajcajo take stvari,,,ki si jih pišemo,,,mmm,,,Encijan,Vroca,,Marjana,so kar strenirani,,,pravi,,,

Najboljša je pa Lizi,,,,,ta me zna spravit v ekstazo,enako Encijan,kaj pa tebe????

Vse sem brala,je kar vzburljivo,normalno da o marsičem fantaziram,,Lizi mi je kar všeč,ti tudi.Encijan je pa poseben patron,zanimiv,zna te vzburit

🙂 tudi mene, take perverzije hitro ogrejejo in spravijo mozgancke v obrate da zacnejo razmisljati in fantazirati kako bi se lahko……

Vsec so mi take perverznice kot si ti Brigita pa Lizi….no Simonca je pa se neobrusen diamant z veliko potencijala 🙂

Bom se kaj napisal ampak danes dvomim da bom imel cas…..morda jutri drugace pa drug teden

Prosim daj danes nekaj, , ,prosim,,, sem neučakana,,,,mogoče Simonco zagrejes,moji kuzlici je lahk stara mama,…mmmm

Upam da me boš zbrusu,,,???

Hoces reci Brigita da bi Simonca vzela tvojo hcerko….da bi lizala njeno zmohtno picko, ti bi ji rito lizala in jo fukala s prsti……Simoni mislim….

Seveda bi te zbrusil ce bi se prepustila…..mi zaupas o cem fantaziras ko si sama s seboj in se bozas?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close