Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Lizika, piši mi na mail:

tadejp66@gmail.com

Brigita….najprej tebi, potem pa še ta mali….ti bi pa gledala, kako bi ji razprla žnablčke in jo obrila….

ja, moja ko pride iz kolesarjenja ima čisto prešvicane hlačke prepojene še z pičkinim nektarjem….mala je prava goneča prasička…….

komaj čakam, da povonjam hlačke….

Uff,a res??Tamala zgleda kot prava,,,,blond lasje,,,že ma kar joskice,,,ritko,,a bi ji polizala mal ščegi???Meni pa obe luknjici,,,prosim če me kličeš kuzlica, to ma tak rajca cmokec,,Tadej za tebe sem pa prasica ok cmok

Odgovor na objavo uporabnika
Brigita500, 15.05.2025 ob 15:18

Uff,a res??Tamala zgleda kot prava,,,,blond lasje,,,že ma kar joskice,,,ritko,,a bi ji polizala mal ščegi???Meni pa obe luknjici,,,prosim če me kličeš kuzlica, to ma tak rajca cmokec,,Tadej za tebe sem pa prasica ok cmok

Zgleda kot prava….???

Opaaa, blondinka, potem ima blond dlake ??…..z veseljem bi jo namazala s kremo za sončenje…..pa med ritnici bi šla s prstki…..mala bi se kar zvijala…..pa pičkico bi ji tudi naoljila…..

Brigita….si ji že povonjala spodnje hlačke ? Verjetno že lepo dišijo po sokcu iz ozke luknjice ?

Če nisi, daj danes, pa napiši kako lepo so dišale….mmmm

Pa to si menda res edn sam seb piše.

Primož284, 15.05.2025 ob 15:49

Pa to si menda res edn sam seb piše.

Če tebe nihče ne jebe 5 pošto,to še ne pomeni da si nekdo sam sebi piše.kreten si

Marta hvala za potporo,cmokec na tvoj grmiček,,,Lizi a bi lizalay pičkico mojo,hčerino,,,????Kuzlica povej,,,kako ???Nisem še danes bom,,,dobra ideja,,,cmokec ,,,a si jo boš dans kaj zmasirala????

Oj Brigita….si povonjala od ta male spodnje hlačke ??? Jaz sem od svoje, ko je prišla iz kolesarjenja…..čist premočene v predelu pičke…..čest me je obnorel vonj pičkinega sokca in znoja……potem sem drkala kot nora….uhhhh sem spet potrebna kot psica

Sem ja ….v usta sem si jih dala da sem okusila mal njenih sokov…mmmm…superca…na špagici je bilo še malo,,,ni se dobro obrisala,še bolj rajcig,,,,drkala do onemoglosti,,,mislim da si prava psica,,,,kuzlica,,,pazi da te ne bo še kak pes pofukal,,,zelo si mi všeč,,,,grem mal na wc,dasi vstavim kroglice,,,sodelavka me mal čudno gleda,,,,,si doma,al v aslužbi?????

Marta a si iz Vipave????

Brigita…..a je tvoja tudi kdaj gola v svoji sobi ? Moja že dolgo časa spi gola, posebaj poleti….večkrat, ko sem prišla v njeno sobo, ko je ležala na postelji in brala, sem opazila, da je bila čisto gola, samo z rjuho je bila pokrita….pa včasih vidim, ko gre gola iz kopalnice v svojo sobo…..je prava prasička…..

Kako kaj tvoja ‘??

Drugače sem pa doma danes..

lizika40, 15.05.2025 ob 10:19

Primož284, 15.05.2025 ob 09:57

Bi vama obema lizal ritki in pičkice. Bi mi lahk obe srali in scali u usta.. ste za?

Imam željo, da bi samo z njo….da bi se obe poscali ena po drugi……..kakanje mi je pa fuljjjjj

Če bi rada lulala mi piši na mihapee@gmail.com ?

Pri nas smo goli,,,obiskujemo nudistično plažo itd…ima lepe svetle dlakice,,,,potrebne malo frizerja,,,,napeto ritko…večkrat opazim ko si jo boža,,,rajcig za pogledat.  nisem polagala pozornosti…mmmm…..če si doma,si jo boš še sigurno raztegnila,,,,analne čepke maš,kroglice….????Jaz sem že tudi  pločevinko piva dobila v njo,,,hahaha

Včasih se za  ven obleče kot prava k….Mene to nemoti,,,,,naj uživa,,,,mogoče ga keremu že potegne,da bi fukala to pa dvomim,,,,s kakim prstom,al pa kaj takega,,,že…..doma z kako mojo igračo,,,,pa tvoje mlada kurbica??????

uhhh, potem je mala že prava packa….kaj šele bo čez nekaj let….lahko ji ti mal spodaj fruzurico urediš, pa še istočasno jo kao slučajno mal po ščegiju potegneš s prstom in pa ji malo žnablčke razpreš, da vidiš, če je kaj mokra…

Od igrač imam vibrator, japonske kroglice, pa en dildo…..pa en tak nastavek, ki si ga vstaviš v pičko, potem pa s pumbico napumpaš in se lepo zagozdi v tebi v obliki kurca, potem pa še vibro vključiš……me tak orgazem strese, da se mi kar zavrti v glavi….

Moja je že prava prasička, mislim da je že marsikaj sprobala….vleče ga pa že od OŠ….

Če me bo prosla,,,,na silo nič,,,,me pa rajca misel na tvojo pužo ,,,,in tebe,,,, vidim kakao si jo danes polniš z igračami….si sama doma?????Jaz sem gledala eno stran,kjer dobiš pasjega kurca,,,,ne vem če si ga ne bom naročila,,,za probat je,,,,analni čep z repom….tudi ful rajcig,,,,bom enkrat moža presenetila,,,,ko mu bom kosilo postregla z repom v ritki,,,,mmmmmkaj mislis?????     Me pa mika da bi se pofukala z našim ž……m,je strašno rajcig star okrg 60,ženske ga pa gledajo kot Boga,,,,,,nedovžen vem da ni,,,,vem katero poriva,,,tak govorijo,,,,,Tebi kuzlica bi pa roko nabila do maternici,,,,,

Na spletni strani temu.si sem tudi jaz enkrat opazila, da imajo za naročit napihljive pasje kurce….me full rajca misel, da mi ga imela v sebi, pa ovratnico in povodec okol vrta…….uhhhhh sem čisto že mokra….

mene pa rajca misel, da bi tvoja in moja hčerka med seboj poigrale…..bi ji moja mal prelizala prstke, bradavičke, ritko, popek, pazduhe, pičkico pa ji ne bi nič dotikala, bi jo pustila tako zrajcano…hihihihhi

Jaz bi ti ga na bila v pičko in ga napihnila do konca,,,,počasi bi ga vlekla ven da bi zavijala kot prava psica,,,,,z jezičkom bi ti pa obdelovala tvojo prepotrebno ritko,,,,,,,vklenjeno bi te pustila dokler ti hčerka ne pride domov,,,in ti še ona nabije umetn,v tvojo ritko,,,,,imaš dobre ideje,,,,,prava psica si,,,,,pizda sem mokra,,,,,mmmmmm,,,

Izgleda da ti bi še pesu dala???????mmmmmmmmmmmm

ooo fak….ne mi to pisat, ker mi kar teče iz potrebne pičke…..

uuuu, potem bi pa še mojo hčerko vklenila, ji nadela povodec in ji vstavila pasjega kurca in ga napumpala, da bi ji čist razprlo pičko, glavica pa bi ji masirala maternico…..norooooooo

tudi tvoji bi že pasal kakšen čepek v nedolžno ritko ? mmmmm

Na kaj se pališ,da te hčera fuka,al da mojo,al da te pes pofuka,psica povej?????

lizika40, 16.05.2025 ob 11:27

ooo fak….ne mi to pisat, ker mi kar teče iz potrebne pičke…..

uuuu, potem bi pa še mojo hčerko vklenila, ji nadela povodec in ji vstavila pasjega kurca in ga napumpala, da bi ji čist razprlo pičko, glavica pa bi ji masirala maternico…..norooooooo

tudi tvoji bi že pasal kakšen čepek v nedolžno ritko ? mmmmm

Lizika, jaz bi ti z veseljem dal ovratnico in povodec, brez grobosti, ampak samo z umazanimi besedami in na hard sex..a te mika?

Če je po mami je že pozna,,,,jaz sem hitro delala te eksperimente,,,,psica povej se fukala?????mmmmmmmm

Jaz sem pri 14 že veselo vlekla kurca in goltala spermo bratu od sošolke….on je bil takrat 20 let. Fukala sem pa prvič pri 15, pri 16 pa ga že v ritko fasala…..

Pri 17 sem bila že lepo razdelana v vse odprtine……sem pač psica že od malega….

Kdaj si ti začela ???

Verjetno že tvoja ta mala tudi kaj dela v tej smeri, če že tangice nosi…..prasička mala goneča.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close