Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

BRIGITA.

Nedolžna ni že od 15-tega leta, ga je fasala v obe luknjici, fafala je pa že kakšno leto prej…..sem enkrat slučajno slišala, ko je po telefonu razlagala eni kolegici….. Ko je bila stara 15 pa je prosila, da jo obrijem….

Ne vem, kako bi naredila, da jo zapeljem v lesbo fuk z mano…..

Saj ti pravim prosi jo da ti jo obrije,,,ko bo blizu luknjice malo trzni,,,,malo zajamri,,,,,probaj,,,še jaz sem mokra gratala ob branju ,,,,,po tvoje m pisanju je že prava kurbica,,,,opiši mi jo mal,,,,pa sebe,,,,ima mož tud kaj inces nagnjenja,,,????Po mojem boš tak čist mokra gratala ko ti jo bo brila,tako da ji bo ja kanalo kaj mami želi,,,,,in,,naenkrat bo njen jeziček na tvojem ščegiju,,mmmmmm

Sem si šla kar analni čepek ven potegnit………,,,in ga dala v,,,,,,,,,mmmmmmmm

Odgovor na objavo uporabnika
Brigita 500, 15.05.2025 ob 11:42

Sem si šla kar analni čepek ven potegnit………,,,in ga dala v,,,,,,,,,mmmmmmmm

O packa, kolk bi te fukal, v obe luknjici bi te in potem bi ti ga dal v usta, preden mi pride, da ti zalijem usta. Tolk si tega želim, ressss

Sem ločena, tako da s hčerko same živiva….Drugače je pa lušna 18-letnica, lepo razvita, črnolaska, obrita, resnega fanta nima, tako da sklepam, da se občasno pofuka s kakšnim tipom….ima pa tudi eno prijateljico sošolko…..mogoče se med seboj tudi kdaj pofukata med sabo….ne vem. Kaj ti misliš ?

Ja, bom ji enkrat omenila, da me obrije…..upam, da bo iz tega ratal vrhunski lesbo incest fuk….

lizika40, 15.05.2025 ob 11:56

Sem ločena, tako da s hčerko same živiva….Drugače je pa lušna 18-letnica, lepo razvita, črnolaska, obrita, resnega fanta nima, tako da sklepam, da se občasno pofuka s kakšnim tipom….ima pa tudi eno prijateljico sošolko…..mogoče se med seboj tudi kdaj pofukata med sabo….ne vem. Kaj ti misliš ?

Ja, bom ji enkrat omenila, da me obrije…..upam, da bo iz tega ratal vrhunski lesbo incest fuk….

Lizika40, jaz bi tebe želel, da skupaj probava vse, vse, kar nama pade na misel:)

Če sta si zelo dobre po mojem sigurno,,,,,do dobra si me danes zrajcala,,,,mi dala mislit , če mam kakega v sorodu da me pofuka,da še to sprobam,,,,mam teto ki je vredna greha ,,,,,hčerka je še pa premlada da bi ji to sploh omenjala,,,,, tak da to odpade,,,,,,,dedek me je enparkrat prijel za ritko,to pa je tudi vse kar se tiče incesa,,,,,mas zdej kakega porivača????Fukaš kaj al samo drkaš na hčerine gatice?????   A bi mi ga dal iz ritke v usta?????? Vroča danes sem si čepek zopet oslinla ko sem si ga potegnila ven iz ritke…….mmmmmmmmm……..

Občasno se dobim z enim, da me pofuka, samo nisem preveč zadovoljna….jaz imam rada bolj na hard, da sem podrejena.

Najbolj sem pa bila pofukana dve leti nazaj na enem izletu v hotelski sobi. Dva tipa sta me porivala na vse možne načine v vse odprtine…..cca 3 ure je trajalo. Na koncu so me ko prasico zvlekli v tuš kabino, me poscala in na koncu še z viskijem polila….uhhhhh,

Mogoče boš pa ti tudi s hčerko, ko še malo odraste…

Brigita 500, 15.05.2025 ob 12:17

Če sta si zelo dobre po mojem sigurno,,,,,do dobra si me danes zrajcala,,,,mi dala mislit , če mam kakega v sorodu da me pofuka,da še to sprobam,,,,mam teto ki je vredna greha ,,,,,hčerka je še pa premlada da bi ji to sploh omenjala,,,,, tak da to odpade,,,,,,,dedek me je enparkrat prijel za ritko,to pa je tudi vse kar se tiče incesa,,,,,mas zdej kakega porivača????Fukaš kaj al samo drkaš na hčerine gatice?????   A bi mi ga dal iz ritke v usta?????? Vroča danes sem si čepek zopet oslinla ko sem si ga potegnila ven iz ritke…….mmmmmmmmm……..

Brigita, seveda bi ti ga dal iz ritke direkt v usta, če upaš potem polizati vse, prijel bi te za glavo in te še v usta fukal, ne bi te spustil, saj hočeš to ane?

Lizika, bi ti bilo všeč, če bi ti zraven govoril grde besede in te strastno v vse luknjice?

tadej, z veseljem……to me še dodatno rajca, če mi med fukom tip govori perverzne besede……..mislim, da nas je žensk večina takšnih, samo ene nočejo priznati, da so prasice

Ti je pač prihajalo,,všeč si mi da si taka kurbica,če te lahko tako imen.za hčero se ne vem mogoče čez enpar let,če bo šla po mojih stopinjah bo prava prasička,,,,,tangice ze nosj,,,dlakice že tudi poganjajo,,,,mogoče,,,si že veckrat bla v trjčku???,,,,,Ja Tadej svoj drek bi jedla samo da se sprazneš v usta,,,a bi se zalizal potem z mano????Lizi z južnjaki si že fukala??

lizika40, 15.05.2025 ob 12:42

tadej, z veseljem……to me še dodatno rajca, če mi med fukom tip govori perverzne besede……..mislim, da nas je žensk večina takšnih, samo ene nočejo priznati, da so prasice

Lizika, to bi rad počel, ker me zelo napali odziv ženske, če začne zraven glasno vpiti in kričati.

Tudi moja je tangice nosila že v OŠ. in vem, da jo je že takrat močno razganjalo……verjetno tudi tvojo in si jo že veselo drgne okol luknjic…….hihihih

Samo enkrat bila v trojčku. Enkrat pred leti sem pofafala enemu južnjaku….

lizika40, 15.05.2025 ob 12:55

Tudi moja je tangice nosila že v OŠ. in vem, da jo je že takrat močno razganjalo……verjetno tudi tvojo in si jo že veselo drgne okol luknjic…….hihihih

Samo enkrat bila v trojčku. Enkrat pred leti sem pofafala enemu južnjaku….

Lizika, zelo bi uživala, ker bi želel biti grob s tabo, te zvezal, da se ne bi upirala.

Brigita500, 15.05.2025 ob 12:50

Ti je pač prihajalo,,všeč si mi da si taka kurbica,če te lahko tako imen.za hčero se ne vem mogoče čez enpar let,če bo šla po mojih stopinjah bo prava prasička,,,,,tangice ze nosj,,,dlakice že tudi poganjajo,,,,mogoče,,,si že veckrat bla v trjčku???,,,,,Ja Tadej svoj drek bi jedla samo da se sprazneš v usta,,,a bi se zalizal potem z mano????Lizi z južnjaki si že fukala??

Brigita, ja, seveda bi se poljubil s tabo potem, ko bi ti napolnil usta s spermo.

mene so štirje južnjaki fukal cca 2meseca

superca,,,pofukajo in gredo,,,včasih eden včasih dva,,,,,,delavci zidali hišo…..jaz pa odslužla hahahaha,bi ponovila,,,,lepi obrezani kurci nikoli dost,,,in njihove,,evo ti kurvetna slovenačka…..eden me je fukal samo v ritko,,,tisti mijo je tudi najbolj razširo,da sedaj nimam problemov…eden samo v usta češ da je ženi zvest ,druga dva pa samo  da sta dobila,,,,,včasih sem pa zzvečer  dala možu da mi jo malo poliže,,,,,mmmmmm,m,,lepi spomini…hahahahaha..Upam da si jo tamala že mal masira,,po izgledu bo kar prava,,jo potpiram,,,,Lizi sebe še malo opiši prosim,izgleda da si kar prava prasička,kurbica.Tadej super pravi si da se ti ne bi gablo čeprav sem imela prej v ustih tvojga usranga kurca cmokecc,si ga briješ,imam pač fetiš na obrite..cmokec

Brigita 500, 15.05.2025 ob 13:38

mene so štirje južnjaki fukal cca 2meseca

superca,,,pofukajo in gredo,,,včasih eden včasih dva,,,,,,delavci zidali hišo…..jaz pa odslužla hahahaha,bi ponovila,,,,lepi obrezani kurci nikoli dost,,,in njihove,,evo ti kurvetna slovenačka…..eden me je fukal samo v ritko,,,tisti mijo je tudi najbolj razširo,da sedaj nimam problemov…eden samo v usta češ da je ženi zvest ,druga dva pa samo  da sta dobila,,,,,včasih sem pa zzvečer  dala možu da mi jo malo poliže,,,,,mmmmmm,m,,lepi spomini…hahahahaha..Upam da si jo tamala že mal masira,,po izgledu bo kar prava,,jo potpiram,,,,Lizi sebe še malo opiši prosim,izgleda da si kar prava prasička,kurbica.Tadej super pravi si da se ti ne bi gablo čeprav sem imela prej v ustih tvojga usranga kurca cmokecc,si ga briješ,imam pač fetiš na obrite..cmokec

Se redno brijem, skrbim za higieno, s tabo bo isto počel kot z liziko, zvezal, da se ne bi upirala, zraven govoril grde besede. Prov rad bi te videl, kaj bi naredla, pomoje bi vpila od užitkov.

Brigita….sem črnolaska, stara sem 41 let, 169 cm, 65 kg….urejena, pobrita, včasih tudi s kožuščkom, soliden izgled, zgledam tak bolj nedolžno, v resnici pa z zelo perverznimi željami…..hihihihih

Lepo, da tvojo ta malo že mal srbi spodaj….mogoče bi lahko probala kdaj na morju, ko jo bi mazala s kremo za sončenje, pa greš s prstki mal iza kopalk….ja, verjetno bo prava prasička postala

Tako je meni šla enkrat mamina sestrična, takrat jaz še OŠ ona pa 30….uhhhh

Danes gre moja spet kolesarit popoldne….komaj čakam, ko pride in si preobleče hlačke in jih grem potem povonjat…..mešanica sokcev iz mlade pičke in znoja…..mmmmmm kok bom pol drkala

lizika40, 15.05.2025 ob 14:05

Brigita….sem črnolaska, stara sem 41 let, 169 cm, 65 kg….urejena, pobrita, včasih tudi s kožuščkom, soliden izgled, zgledam tak bolj nedolžno, v resnici pa z zelo perverznimi željami…..hihihihih

Lepo, da tvojo ta malo že mal srbi spodaj….mogoče bi lahko probala kdaj na morju, ko jo bi mazala s kremo za sončenje, pa greš s prstki mal iza kopalk….ja, verjetno bo prava prasička postala

Tako je meni šla enkrat mamina sestrična, takrat jaz še OŠ ona pa 30….uhhhh

Danes gre moja spet kolesarit popoldne….komaj čakam, ko pride in si preobleče hlačke in jih grem potem povonjat…..mešanica sokcev iz mlade pičke in znoja…..mmmmmm kok bom pol drkala

Lizika, jaz bi pa tebe, lizal porival, zvezal, grde besede.

Bi se ti prepustila v celoti….edino kakšnih bolečin, to pa mi ni všeč. ostalo pa vse dovoljeno.

Brigita….tvojo ta mali, bi pa z veseljem lepo obrila pičkico in ritko…

Ja hudiča. Tuki se kr neki menite pa menite… itd. Kaj u živo pa nobena ne upa se dobit? Iz teh fantazij nebo nič uporabnega. Jst zrihtam prostor…. določimo datum pa se pofukamo poližemo poščijemo do onemoglosti. Ste za?

lizika40, 15.05.2025 ob 14:15

Bi se ti prepustila v celoti….edino kakšnih bolečin, to pa mi ni všeč. ostalo pa vse dovoljeno.

Brigita….tvojo ta mali, bi pa z veseljem lepo obrila pičkico in ritko…

Lizika, brez nasilja sigurno, lahko pa te nežno zvežem, da se mi ne boš upirala, govoril ti bom packarije, če ti je sprejemljivo?

Ufff a bi???Meni ali hčerki?????Si prava prasička,,,,,povej mi prosim če si jo boš drkala,,,,jaz sem vsa poscana od tvojega pisanja,,,,,,pičko mi bo razneslo, ,,opiši mi prosim,orgazme ko boš vonjala hčerkine gatice,Tadej tebe bi pa jaz z umetnim pofukala,,,,grem drkat ne zdržim,,,,,,ufffff (mama-hči)noro

Brigita500, 15.05.2025 ob 14:27

Ufff a bi???Meni ali hčerki?????Si prava prasička,,,,,povej mi prosim če si jo boš drkala,,,,jaz sem vsa poscana od tvojega pisanja,,,,,,pičko mi bo razneslo, ,,opiši mi prosim,orgazme ko boš vonjala hčerkine gatice,Tadej tebe bi pa jaz z umetnim pofukala,,,,grem drkat ne zdržim,,,,,,ufffff (mama-hči)noro

Prava packa si, tolk bi te v vse luknjice pof*****

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close