najbolj perverzna stvar
Anonimna379, 04.05.2025 ob 06:29
Jaz ga pa psu zmeraj večkrat zdrkam. Včasih sem mu ga kar malo za zabavo, zdaj zadnje čase je pa ratal potreben, ko strela in mu ga moram dvakrat tedensko. On ful uživa, se mu prav vidi kako stoka, ko mu ga namenoma zadržujem. To delam res taktično in potem ko najmanj pričakuje greva pa do konca.
Ja noro no. Ali se tudi sama kaj napališ, ko mu ga drkaš. Verjamem, da ga je zanimivo opazovati, predvsem takrat, ko mu ga namenoma zadržuješ. Malo bolj podrobno opiši. Kam pa ti špricne? …..
Brez, 09.05.2025 ob 05:37
Ja noro no. Ali se tudi sama kaj napališ, ko mu ga drkaš. Verjamem, da ga je zanimivo opazovati, predvsem takrat, ko mu ga namenoma zadržuješ. Malo bolj podrobno opiši. Kam pa ti špricne? …..
-
Ja seveda se. Včasih si dam notri vibro jajčko ali metuljčka. Ponavadi začneva tako, da se cartava in mi vmes roka zaide tudi na genitalije in če pokaže vsaj nekaj interesa potem greva naprej. Na roke si dam kirurške rokavice iz lateksa, trenutno malo težje, ker imam ful dolge nohte, ampak gre. Potem pa začneva z masažo po trebuhu in penisu, da mu vsaj malo nabrekne, sledi čisto klasično drkanje in zadrževanje tik pred izlivom. To mu ful rada delam, ker vidim kako uživa, če sem malo bolj groba in ko se odločim da končava mu ponavadi pride v mojo rokavico, katero potem slastno poliže. Ponavadi greva kar naprej še enkrat po ustaljeni metodi. Vcasih mu ga zategnem z vrvico, da mu preprečim izliv in tudi na ta način podsljšam igro. Občasno mu dam gor kakšno mojo staro najlonko in mu ga potem drkam preko najlonke. Tudi to mu ful paše.
Brigita500, 11.05.2025 ob 18:49
Hello,kak ste ,jaz sem bla.mal na morju sem si jo šla mal posončit,,,mmmm,,,jih je že blo kar neki nagcev….moj ni vidu kam gledam sončni špegli so zakon, ,haha
Kje si pa pasla oci? Na descih al na zenskah:)? Jst sem ok, sem se zadnjic lepo spraznil:)
Vsa vroča,sem že mokra,,lizala bi ti obe luknjici,,grickala tvoj ščegi,da bi cvilila od užitka,, velikokrat si jo zdrgnem na tvoj račun,,,danes si jo bom že ,ampak bolj na rahlo,,,,,,me še vse boli od vikenda,,,,hahahaha Mare vesela da si ga zdrkal,tudi jaz sem bla potešena ,mož prišel s fure poteben ko konj..napolnil mi vse luknjice,tako da bi danes pasalo malo ženskih dotikov in poljubčkov po mojih luknjicah.
Brigita 500, 12.05.2025 ob 13:34
Vsa vroča,sem že mokra,,lizala bi ti obe luknjici,,grickala tvoj ščegi,da bi cvilila od užitka,, velikokrat si jo zdrgnem na tvoj račun,,,danes si jo bom že ,ampak bolj na rahlo,,,,,,me še vse boli od vikenda,,,,hahahaha Mare vesela da si ga zdrkal,tudi jaz sem bla potešena ,mož prišel s fure poteben ko konj..napolnil mi vse luknjice,tako da bi danes pasalo malo ženskih dotikov in poljubčkov po mojih luknjicah.
Mmmmm….lepo da ti je moz porihtal vse tri luknjice…
Brigita500, 12.05.2025 ob 16:29
Please,enako vroča?????,martina,anonimna,,če mate čas nap.kaj vročega,,Mare,ti si pravi,,,???????
Mene moj res tako dobro zadovolji, uživam, ko mi jo liže, drži za noge, petke. Mu dam noge kar za vrat. Uživam, ko mu ga ližem, ko špricne vame, pa zadržujem v ustih, malo spustim na trebuh in potem ližem, ga gledam .
Jaz svojemu rada ližem kurac,ob tem si pa mislim za katero kurbo ga ližem,,,v kateri pičkici ga je mel,ta teden,,,,,v katero se je spraznil,kar me še bolj rajca,,,,,,komaj čakam da mi usta napolni s svojo spermo,ki jo z veseljem pogoltnem,,,danes sem sama v službi,šla sem brez gatic,,,nežno si jo božam ,,,,mislim na tvojo pofukano pičkico,,,na kurca mojega moža,,,,če je kako kurbo je fukal snoč,,,,mmmmmm,,,,,,,sem že kar dober vlažna,,,,,dober okus,,,,, mmmmm
Brigita 500, 14.05.2025 ob 10:16
Jaz svojemu rada ližem kurac,ob tem si pa mislim za katero kurbo ga ližem,,,v kateri pičkici ga je mel,ta teden,,,,,v katero se je spraznil,kar me še bolj rajca,,,,,,komaj čakam da mi usta napolni s svojo spermo,ki jo z veseljem pogoltnem,,,danes sem sama v službi,šla sem brez gatic,,,nežno si jo božam ,,,,mislim na tvojo pofukano pičkico,,,na kurca mojega moža,,,,če je kako kurbo je fukal snoč,,,,mmmmmm,,,,,,,sem že kar dober vlažna,,,,,dober okus,,,,, mmmmm
Ful si želim, da bi se nama pridružila, da bi naju gledala, ko me zadovolji. Pol bi pa pustila, da mi jo poližeš, ko je polna sperme, ali pa da spermo posesaš iz mojih ust.
Spermo bi posesala iz tvoje vroče in mastne pičkice,med tem ko bi v ritki imela od tvojega kurca,,,,tvoj jeziček bi se pa igral zmojimi žnabelčki,,,,stiri prste že imam v njej….dans si jo že celi dan žulim,,,ne naredim nič drugega,kot da si jo drkam,,,,ližem roko in spet med noge,,,,mmmmmmm,,,,,ližem tvojo raztegnjeno pičko,,,tvojemu vlečem,,,,,in mi govori na kurba vlečii,,,,ti mitišiš roko v mojo potrebno pičkico,,,,,, tvoj ljubi mi napolni usta z vročo spermo,midve se zaliževe,,,mmmmmm,,,,počasi mi prihaja , ,,,,grem si jo zdrkat,,,uffff,,,,mmmmmm
Brigita500, 14.05.2025 ob 11:43
Spermo bi posesala iz tvoje vroče in mastne pičkice,med tem ko bi v ritki imela od tvojega kurca,,,,tvoj jeziček bi se pa igral zmojimi žnabelčki,,,,stiri prste že imam v njej….dans si jo že celi dan žulim,,,ne naredim nič drugega,kot da si jo drkam,,,,ližem roko in spet med noge,,,,mmmmmmm,,,,,ližem tvojo raztegnjeno pičko,,,tvojemu vlečem,,,,,in mi govori na kurba vlečii,,,,ti mitišiš roko v mojo potrebno pičkico,,,,,, tvoj ljubi mi napolni usta z vročo spermo,midve se zaliževe,,,mmmmmm,,,,počasi mi prihaja , ,,,,grem si jo zdrkat,,,uffff,,,,mmmmmm
Mene sam to skrbi, da nisi že s čim okužena, glede na to, ko si pisala, da si že veliko tipom goltala spremo. NE bi rada kaj staknila.
Sorry,,ufff,mogla sem si jo malo na hitro,,,,vsa sem mokra,,,,res da sem marsikoga oralno zadovojila,vaginalno in analno,,upam da sem zdrava,,,vsaj tak občutek mam,,,,sedaj malo manj nudim usluge,hahaha,,,ko pa nanese prilika pa sem brez zavor,,,rada pač fukam,drkam,da si nabijem v rito čepek in hodim z njim po mestu ali v službo,rada flirtam z neznanci,,,,si depilirana????Sem že pozabla,mislim da sem te to že vprašala,haha,,,,fetiš na obrite kurce in pičkice,haha
Brigita500, 14.05.2025 ob 12:02
Sorry,,ufff,mogla sem si jo malo na hitro,,,,vsa sem mokra,,,,res da sem marsikoga oralno zadovojila,vaginalno in analno,,upam da sem zdrava,,,vsaj tak občutek mam,,,,sedaj malo manj nudim usluge,hahaha,,,ko pa nanese prilika pa sem brez zavor,,,rada pač fukam,drkam,da si nabijem v rito čepek in hodim z njim po mestu ali v službo,rada flirtam z neznanci,,,,si depilirana????Sem že pozabla,mislim da sem te to že vprašala,haha,,,,fetiš na obrite kurce in pičkice,haha
Sem popolnoma depilirana.
Forum je zaprt za komentiranje.