najbolj perverzna stvar
martina753, 06.05.2025 ob 14:27
Ko ji je začelo prihajat mi je kar squrtnila po obrazu, da sem bila vsa zalita….potem sem ji morala še vso mokro in poscano pičko za kazen prelizat, ker se se kurbala s serviserjem…
Edino prav, ce si ga srala naokol da ti je dala polulano picko za ocistit…tasca je taprava perverznica..svoje ji pa nisi dala za polizat:)?
martina753, 06.05.2025 ob 14:59
Potem si je samo spodnje hlačke oblekla, potem še kavbojke in mi še navrgla ”vedla sem, da ima sin prasico, samo da je pa takšna, si pa nisem mislila…..zgini se v kopalnico uredit, poglej kakšna si vsa poscana….”
Mmmmmmmm……ti je bilo všeč? Tašča si te je dobro privoščila…bi ji mogla vrnit milo za drago in se jo poscat v usta prasici, naj okusi tvojo vročo in okusno scavnco….
Brigita 500, 07.05.2025 ob 07:28
Ja bi,celo bi polulala,dala ji bi pit mojo vodico,Mare pa ti ?????A si ga včeraj kaj namoču,oziroma zdrkal,na najino pisanje,opiši ga mal tvojga korenjaka
Mmmmmm….tud jaz bi okusil tvojo zegnano vodico…..zdrkal si ga pa nisem, ker sem pisal med sluzbo…je bil pa ves cajt trd…..drgac mam povprecnega, lepa roza mokra glavica, zeljna poscane vroce picke…
Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.
a fukaš kdaj v ritko?????Mene moj skoraj vedno,tako da si moram tamalo drgnit do orgazma,zgleda da ga pa to rajca ,meni je pa tudi všeč. Večkrat se tudi potešim ob takem vročem čveku,,,,mmmmmm,,,posebno po kakem,,,,,perverznem čveku,,,,danes sem že rahlo potrebna tako da si jo bom šla malo na wc zgnetit,mogoče malo povoham od sodelavke vložek , da mi prej pride…..mmmmmm
Brigita 500, 07.05.2025 ob 09:02
a fukaš kdaj v ritko?????Mene moj skoraj vedno,tako da si moram tamalo drgnit do orgazma,zgleda da ga pa to rajca ,meni je pa tudi všeč. Večkrat se tudi potešim ob takem vročem čveku,,,,mmmmmm,,,posebno po kakem,,,,,perverznem čveku,,,,danes sem že rahlo potrebna tako da si jo bom šla malo na wc zgnetit,mogoče malo povoham od sodelavke vložek , da mi prej pride…..mmmmmm
Ne, se nikoli nisem, nobena ni imela zelje..zelo rad pa lizem ritko, mmmmmmm….kar na wc pravis? Pridem za tabo, to sedis na skoljki….razsiris noge, bozam te po stegnih, poljubljam te po stegnih, mmmm, vedno visje…ti si jo drgnes skozi hlacke…mmmm, daj mi svoje mokre prste za polizat….mmmmmm…kako disijo po tvoji polulani pohotnici…..grem za hlacke…mmmm….prasicka…polulaj se skozi hlacke….drgnem tvojo vroco picko….lulanje tece po mojih prstih…uffff…jaaaaa…polizem svoje prste…..
Super orgazem na wc ju,v ustah od sodelavke tampon(ni mela vl.),še topel haha, ,,,,mmmmm,,,,raztegnila sem si jo skoraj za mojo rokico, ,,,,bozansko,hvala bogu da šla sodelavka na malicoda ni cula mojih vzdihov,,,,,Mare zrajcal si me v nulo,se polulala sem se v gatice,tako da sem sedaj brez noro, ,,komaj čakam da pridem domov,da si napolnim obe luknje in ponovim še emkrat ,,,,mmmmmm,
Brigita500, 07.05.2025 ob 10:47
Super orgazem na wc ju,v ustah od sodelavke tampon(ni mela vl.),še topel haha, ,,,,mmmmm,,,,raztegnila sem si jo skoraj za mojo rokico, ,,,,bozansko,hvala bogu da šla sodelavka na malicoda ni cula mojih vzdihov,,,,,Mare zrajcal si me v nulo,se polulala sem se v gatice,tako da sem sedaj brez noro, ,,komaj čakam da pridem domov,da si napolnim obe luknje in ponovim še emkrat ,,,,mmmmmm,
Mmmmm….lepo da ti je prislo..je bil okusen tampon:)? Skoda da si se v hlacke polulala, bi se mogla meni v usta al pa po kurcu….
Prav dišal je po njeni pičkici,,,okus super po zlati vodici,,,,,,mmmmmmm,Martina je že probala tujo vodico,jaz pa samo svojo…..upam da maš kaj trdega kurc in glavica čaka da jo nekam porineš,,,sprazneš v moja usta,,,,in me polulaš,daj si ga zdrki pleaseee,,,misli na mojo obrito pičkico,,,,odprto,,,,,,mmmmmm
Brigita500, 07.05.2025 ob 11:16
Prav dišal je po njeni pičkici,,,okus super po zlati vodici,,,,,,mmmmmmm,Martina je že probala tujo vodico,jaz pa samo svojo…..upam da maš kaj trdega kurc in glavica čaka da jo nekam porineš,,,sprazneš v moja usta,,,,in me polulaš,daj si ga zdrki pleaseee,,,misli na mojo obrito pičkico,,,,odprto,,,,,,mmmmmm
Kok si ga bom zdrkal nate popoldne…ne samo v kurcu, se v jajcih me scemi….taprava prasica si….
lahko mi pa pises sem
sustargasper30(at)gmail.com
Vem da sem,v vasi pa sem kar manirlih tam pa veljam za posteno gosp.v resnici sem pa mal drugačna,prava prasica,kurba,,,rajcajo me moski in ženske,,rada takole mal flirta,potem pa si jo doma prefukam da kar norim od orgazmov,,,,,zaenkrat naj bo tak,,diskretno,,osel gre samo enkrat na led,,,,poljubček na tvoj kurček,,,,in tvojo ritko,,,,ti si tudi pravi kurbirček????
Brigita500, 07.05.2025 ob 11:37
Vem da sem,v vasi pa sem kar manirlih tam pa veljam za posteno gosp.v resnici sem pa mal drugačna,prava prasica,kurba,,,rajcajo me moski in ženske,,rada takole mal flirta,potem pa si jo doma prefukam da kar norim od orgazmov,,,,,zaenkrat naj bo tak,,diskretno,,osel gre samo enkrat na led,,,,poljubček na tvoj kurček,,,,in tvojo ritko,,,,ti si tudi pravi kurbirček????
Ok, ne bom tecnaril z mailom…kurbircek? Dalec od tega. Perverzen pa sem.
Forum je zaprt za komentiranje.