Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Jaz tudi tebi,,,,,ob misli na tebe si jo nežno božam,,,,,sem odprta 4 prste,,,,,tako da bi imela kaj lizati,,,,,,kaj pa ce ti ne bom všeč??¿Moram na wc si jo it malo zdrkat,,,,mmmmmmmmm pa lulat??

Jaz imam pa danes vstavljene japonske kroglice v pički in pa čepek v ritki. Full rajca, ko v pisrni vsake toliko časa noge prekrižam in čutim, kako se kroglice v pički premaknejo….Še katera uporablja te igračke ??

Odgovor na objavo uporabnika
tanja529, 05.02.2025 ob 09:28

Jaz imam pa danes vstavljene japonske kroglice v pički in pa čepek v ritki. Full rajca, ko v pisrni vsake toliko časa noge prekrižam in čutim, kako se kroglice v pički premaknejo….Še katera uporablja te igračke ??

Mmm, prišel bi in ti lizal pičko….mmm, njami

Škoda da nisem s tabo v službi bi ti dal kaj drugega noter namesto čepkov 🙂

Jaz bi pa najraje zdaj dala kroglice in čepek ven iz pičke in ritke in jih dala polizat eni mlajši sodelavki in ji rekla : Na poliži prasička mala !!

tanja529, 05.02.2025 ob 10:20

Jaz bi pa najraje zdaj dala kroglice in čepek ven iz pičke in ritke in jih dala polizat eni mlajši sodelavki in ji rekla : Na poliži prasička mala !!

Jaz bi jih polizal, njami

Brigita500, 05.02.2025 ob 09:22

Jaz tudi tebi,,,,,ob misli na tebe si jo nežno božam,,,,,sem odprta 4 prste,,,,,tako da bi imela kaj lizati,,,,,,kaj pa ce ti ne bom všeč??¿Moram na wc si jo it malo zdrkat,,,,mmmmmmmmm pa lulat??

Kako pa zgledaš? Jaz sem velika, suha.

A je katera doživela squirt

vsa vroča, 05.02.2025 ob 12:01

Kako pa zgledaš? Jaz sem velika, suha.

Črnolasa, malo daljši gosti lasje, 170 cm 59 kg, trenutno nisem pobrita, imam kožušček ?

Kolk pa imate košarico modrčka

Jaz C70

tanja529, 05.02.2025 ob 12:36

Jaz C70

Lepe

Ej Tanja…

A je tle gor sploh katera ženska imam občutek da so sami moški ki pišejo v ženskem imenu

tanja529, 05.02.2025 ob 12:28

Črnolasa, malo daljši gosti lasje, 170 cm 59 kg, trenutno nisem pobrita, imam kožušček ?

A te mika, Tanja, da bi me polizala?

Imam 174 cm, 62 kg.

Jaz sem ženska, kako je pa z drugimi pa ne vem. Po čem sklepaš, da se predstavljajo za ženske ?

tanja529, 05.02.2025 ob 13:01

Jaz sem ženska, kako je pa z drugimi pa ne vem. Po čem sklepaš, da se predstavljajo za ženske ?

ker kar sočno opisujete

Zanima me130, 05.02.2025 ob 13:07

ker kar sočno opisujete

Jaz pač povem, da mi je res lepo, da res uživam v v svojim.

Samo ženska zna opisat,,,,res,,,,,dober  sex,,,,,oziroma samo ona ve laj je dobro zanjo,,,,,in tudo kaj ji pase,,,,,

Super kolk ste pa mlade

Če be bral vse,bi vedel vse…..lp

Sem mal prebral ja lepa leta imate  . Vidim da ste kr lepo za akcijo

sem blond ….frizura paž….58kg 168nederček b65,pač prsa bolj povešena …..depilirana s čopkom hahahaha….večino fukam z možem,če odštejemo nekaj avantur z (južnjaki),aja stara 32,odprta v vse tri luknjice,,,,,rajcajo me zadnje čase ženske….fetiš na starejše gospe,pa tudi kako mlado imam v mislih,,,,enako imam fetiš na…..rade berem vaše dgodivščine kar me tudi zelo rajca,nimam pa rada fuk fehtarjev,kar ti pa lahko zagreni lepo življenje……..

Tanji in Vroči polǰubček na njun ščegi….????

A bi katera si pisala po mailu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close