Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Odgovor na objavo uporabnika
Brigita500, 04.02.2025 ob 12:41

Superca,ti se lahkp fukaš na okrog,jaz pa tak tak,,,,,porocena,,,,otrok,, , sem pa zgonjena,,,prava kurbica,,,,depilirana,,,,,v vasi spoštovana, ,,,v resnici pa,,,,,kurba, ,,

Tudi jaz sem kar vroča prasička, marsikaj počneva s tem svojim fukačem. Praviš, da si poročena in si kurbica, potem imaš verjetno tudi kakšnega skrivnega fukača, ki te redno fuka…

tanja529, 04.02.2025 ob 13:31

Tudi jaz sem kar vroča prasička, marsikaj počneva s tem svojim fukačem. Praviš, da si poročena in si kurbica, potem imaš verjetno tudi kakšnega skrivnega fukača, ki te redno fuka…

Želel bi z vama kaj probati, da eni napolnim pičko in druga poliže, a bi?

Ma kurba,fukal so me bosanci,,,delavci,,,zidarji…ko smo zidal…mmmmm

Brigita500, 04.02.2025 ob 14:07

Ma kurba,fukal so me bosanci,,,delavci,,,zidarji…ko smo zidal…mmmmm

Koliko moških te je napolnilo s spermo v pičko, ritko usta?

Tudi jaz sem ga večkrat pofafala enemu bosancu, ki ga je oče najel, da je zidal škarpo okoli hiše. Bilo je med počitnicami, oče in mami sta bila v službi, jaz pa sama doma. Takrat sem bila 17 let. Še nikoli od takrat nisem pri nobenem moškem videla toliko sperme kot pri tem bosancu. Dobesedno mi je zalil grlo z toplo mastno in lepljivo spermo.

tanja529, 04.02.2025 ob 14:32

Tudi jaz sem ga večkrat pofafala enemu bosancu, ki ga je oče najel, da je zidal škarpo okoli hiše. Bilo je med počitnicami, oče in mami sta bila v službi, jaz pa sama doma. Takrat sem bila 17 let. Še nikoli od takrat nisem pri nobenem moškem videla toliko sperme kot pri tem bosancu. Dobesedno mi je zalil grlo z toplo mastno in lepljivo spermo.

slodirtysecret@gmail.com

piši mi prasicka

Seveda si vsakič pogoltnila 😉

A bi probala v troje, da se vama z Brigito pridružim?

fasader564, 04.02.2025 ob 14:43

Seveda si vsakič pogoltnila 😉

Vsakič, če je pa kaj špricnilo po obrazu, mi je pa s prstom potegnil v usta, tako da je šlo vse v želodček. Takrat sem se tudi resnično naučila prav fafat in goltat.

Nikoli ni nič ostalo, da bi si jo dala na mokro pičko in si jo zdrkala dokler ne bi teklo iz nje?

fasader564, 04.02.2025 ob 14:58

Nikoli ni nič ostalo, da bi si jo dala na mokro pičko in si jo zdrkala dokler ne bi teklo iz nje?

Ne, fukat mu nisem dala, ker nisem bila zaščitena, kondomov pa tudi nismo imeli. Mi je bilo kar v redu tako, da sem mu ga vlekla in si jo istočasno sama drgnila s prstki. V bistvu je bila to mešanica fafanja in fukanja v usta in končnim goltanjem sperme

tanja529, 04.02.2025 ob 15:10

Ne, fukat mu nisem dala, ker nisem bila zaščitena, kondomov pa tudi nismo imeli. Mi je bilo kar v redu tako, da sem mu ga vlekla in si jo istočasno sama drgnila s prstki. V bistvu je bila to mešanica fafanja in fukanja v usta in končnim goltanjem sperme

[/quote

res mam zlo sperme in veckrat mi pride…takoj sem začutil da se morava spoznati

Pa bi še vlekla?

tadejp849, 04.02.2025 ob 15:16

Pa bi še vlekla?

Saj ga še vlečem in še ga bom 🙂

Tanja, če si poleg fmf želiš tudi mfm, sem ravno tako zelo zainteresiran.

In dovzeten za marsikaj – ne samo da te s tvojim fukačem oba porivava, tudi midva skupaj mu ga lahko liževa, na koncu pa mu ga zdrkaš v moja usta. Potem se greva pa še cum swap… Pridi na mail: george.emerson1@proton.me

tanja529, 04.02.2025 ob 15:27

Saj ga še vlečem in še ga bom 🙂

Bi vlekla za 100e? ??

Sem ga dobila v vse luknje,,,,saj sem že vse  povedala,,,,sem vsa mokra,,,,spomini,,,,

Ce hoče da mu ga nocoj vlečem,sj ga je moral it obrit,,,,dlake v ustah…..alo….?????

Brigita500, 04.02.2025 ob 21:48

Ce hoče da mu ga nocoj vlečem,sj ga je moral it obrit,,,,dlake v ustah…..alo….?????

Zadnje dni ful razmišljam, ali bi res probala z žensko. Me mika, ampak ne vem, kako bi bilo potem, ko bi se zmenili in dobili. A si že velikrat z žensko?

Še nikoli,,,,,ti,,, me pa rajca,da bi lizala pickico,starejše gospe,,,,,med nama je kar razlika,,,,,,,mmmmmmm, , ze to me rajca,,,,,kot daližem pičko mamici,,,,,,,,uffff

Brigita500, 05.02.2025 ob 07:33

Še nikoli,,,,,ti,,, me pa rajca,da bi lizala pickico,starejše gospe,,,,,med nama je kar razlika,,,,,,,mmmmmmm, , ze to me rajca,,,,,kot daližem pičko mamici,,,,,,,,uffff

Moj mi pravi, da imam zelo lepo, vročo, ker jo tud on rad liže.

Moj me tudi rad liže,,,,vse do ritke,ki jo tudi rad poliže,,,,,imam lepo obrito,,,,,mali čopek je pa lepo na sredini,,,,,

Brigita500, 05.02.2025 ob 08:40

Moj me tudi rad liže,,,,vse do ritke,ki jo tudi rad poliže,,,,,imam lepo obrito,,,,,mali čopek je pa lepo na sredini,,,,,

Imam mlajšega prijatelja, ki zelo uživa in me noro zadovolji, noro uživava v tem.

Imam pa čist obrito.

Si jo kar predstavljam,,,,,mora biti res lepa,,,,,željna,,,,dost odprta,,,,,zamisli da ti moj jeziček sprahaja po tvojem ščegiju,,,,,zarinem ti ga globo v tebe,mmmm

Brigita500, 05.02.2025 ob 09:00

Si jo kar predstavljam,,,,,mora biti res lepa,,,,,željna,,,,dost odprta,,,,,zamisli da ti moj jeziček sprahaja po tvojem ščegiju,,,,,zarinem ti ga globo v tebe,mmmm

Imam potiho željo, da bi ti pustila jo lizati, ampak ne vem, kako bi bilo, ko bi se dobile.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close