najbolj perverzna stvar
Brigita500, 04.02.2025 ob 12:41
Superca,ti se lahkp fukaš na okrog,jaz pa tak tak,,,,,porocena,,,,otrok,, , sem pa zgonjena,,,prava kurbica,,,,depilirana,,,,,v vasi spoštovana, ,,,v resnici pa,,,,,kurba, ,,
Tudi jaz sem kar vroča prasička, marsikaj počneva s tem svojim fukačem. Praviš, da si poročena in si kurbica, potem imaš verjetno tudi kakšnega skrivnega fukača, ki te redno fuka…
tanja529, 04.02.2025 ob 13:31
Tudi jaz sem kar vroča prasička, marsikaj počneva s tem svojim fukačem. Praviš, da si poročena in si kurbica, potem imaš verjetno tudi kakšnega skrivnega fukača, ki te redno fuka…
Želel bi z vama kaj probati, da eni napolnim pičko in druga poliže, a bi?
Tudi jaz sem ga večkrat pofafala enemu bosancu, ki ga je oče najel, da je zidal škarpo okoli hiše. Bilo je med počitnicami, oče in mami sta bila v službi, jaz pa sama doma. Takrat sem bila 17 let. Še nikoli od takrat nisem pri nobenem moškem videla toliko sperme kot pri tem bosancu. Dobesedno mi je zalil grlo z toplo mastno in lepljivo spermo.
tanja529, 04.02.2025 ob 14:32
Tudi jaz sem ga večkrat pofafala enemu bosancu, ki ga je oče najel, da je zidal škarpo okoli hiše. Bilo je med počitnicami, oče in mami sta bila v službi, jaz pa sama doma. Takrat sem bila 17 let. Še nikoli od takrat nisem pri nobenem moškem videla toliko sperme kot pri tem bosancu. Dobesedno mi je zalil grlo z toplo mastno in lepljivo spermo.
piši mi prasicka
fasader564, 04.02.2025 ob 14:58
Nikoli ni nič ostalo, da bi si jo dala na mokro pičko in si jo zdrkala dokler ne bi teklo iz nje?
Ne, fukat mu nisem dala, ker nisem bila zaščitena, kondomov pa tudi nismo imeli. Mi je bilo kar v redu tako, da sem mu ga vlekla in si jo istočasno sama drgnila s prstki. V bistvu je bila to mešanica fafanja in fukanja v usta in končnim goltanjem sperme
tanja529, 04.02.2025 ob 15:10
Ne, fukat mu nisem dala, ker nisem bila zaščitena, kondomov pa tudi nismo imeli. Mi je bilo kar v redu tako, da sem mu ga vlekla in si jo istočasno sama drgnila s prstki. V bistvu je bila to mešanica fafanja in fukanja v usta in končnim goltanjem sperme
[/quote
res mam zlo sperme in veckrat mi pride…takoj sem začutil da se morava spoznati
Tanja, če si poleg fmf želiš tudi mfm, sem ravno tako zelo zainteresiran.
In dovzeten za marsikaj – ne samo da te s tvojim fukačem oba porivava, tudi midva skupaj mu ga lahko liževa, na koncu pa mu ga zdrkaš v moja usta. Potem se greva pa še cum swap… Pridi na mail: george.emerson1@proton.me
Brigita500, 05.02.2025 ob 09:00
Si jo kar predstavljam,,,,,mora biti res lepa,,,,,željna,,,,dost odprta,,,,,zamisli da ti moj jeziček sprahaja po tvojem ščegiju,,,,,zarinem ti ga globo v tebe,mmmm
Imam potiho željo, da bi ti pustila jo lizati, ampak ne vem, kako bi bilo, ko bi se dobile.
Forum je zaprt za komentiranje.