Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Zelim

Odgovor na objavo uporabnika
Brigita500, 03.02.2025 ob 21:10

V Usta bi me pofukal???

Jaz bi te najprej pofukal v ritko polno južnjaške sperme, na koncu bi šla pa na kolena in bi ga polizala južnjaške sperme nakar bi ti napolnil usta z mojo, da bi komaj sprotala goltati.

Brigita500, 01.02.2025 ob 21:13

Vroča poljjubček na tvojo  pickico….cnok…

Nisem nikoli razmišljala, da bi z žensko, ampak me vedno bolj rajca ta misel.

Da me moj napolne s spermo v muco, ti bi gledala in takoj potem posesala in polizala vso spermo iz mucke. Potem bi se pa še polizale s spermo.

Vroca,zvečer si zamišljam kako ti poljubljam tvojo prefukano pičkico,jezicek mi prodira v tvojo notranjost polnos sperme….drgnem se…..sreča da me mož zadovlji,,,,,pofuka in konča v usta,tako da mam usta polna sperme,,,,,božanski občutek….misli mi pa kar uhajajo na tvojo ….pickico…..mmmmmm

Uhhh. zelo lepa in vroča tema. Tudi sama imam en perverzen fetiš….

Večkrat, ko sodelavke ni v službi iz iz njene mize v pisarni vzamem labelo, s katero si potem drkam ščegija, krožim po ritni luknjici, po masni pički in doživim nori orgazem. Potem labelo postavim nazaj na mizo in ko pride sodelavka nazaj, jo opazujem, kako si prasička s to isto labelo s katero sem si mazala ščegija in ritko, lepo maže svoje usnice. hihihihihi…to me noro rajca

Si prava prasička,,,,hahaha,,,,,je dobra macka????

tanja529, 04.02.2025 ob 08:35

Večkrat, ko sodelavke ni v službi iz iz njene mize v pisarni vzamem labelo, s katero si potem drkam ščegija, krožim po ritni luknjici, po masni pički in doživim nori orgazem. Potem labelo postavim nazaj na mizo in ko pride sodelavka nazaj, jo opazujem, kako si prasička s to isto labelo s katero sem si mazala ščegija in ritko, lepo maže svoje usnice. hihihihihi…to me noro rajca

Si predstavljaš, da stopiš labelo in ji vmešaš spermo in jo nazaj uliješ. Ko se strdi, se še poigraš z njo in jo vrneš…

Brigita500, 04.02.2025 ob 10:08

Si prava prasička,,,,hahaha,,,,,je dobra macka????

Kar lušna je za 46 let. Baje ga je prejšnjemu direktorju pred več kot 20 leti redno vlekla v njegovi pisarni…

Pa ti sory,,,kok maš pa ti let,,,,?????,,,,

A si že kdaj bla skako žensko?¿?

Brigita500, 04.02.2025 ob 10:52

A si že kdaj bla skako žensko?¿?

29 let. Bila z eno cimro v času študija.

A mas fetis na starejše,gospe????,,,,mmmmm

aha, imam. ? Koliko pa si ti stara ?

Mene npr.rajca Vroča z svojim opisovanjem sexualnih užitkov,da ji bi z veseljem prelizala njeno bogatsvo med nogami,ji posesala vsako kapljico sperme,enako me rajca tudi Mojca….res pa da imam zaenkrat prakso samo z moškimi,haha,,,,sem kar dober zgojena,, ,,mmmmmm…..

tanja529, 04.02.2025 ob 11:12

aha, imam. ? Koliko pa si ti stara ?

Bi sla na kavo??

32,tudi fetis na starejse gospe..posebej na raztegnjene depilirane mucike,,,se pa ne bi branla tudi kake mlajše…..opisi se kako storijo,,,,grem lulat,,,

Brigito sem že rajcal, ko je bila kandidatka Mojca, zdaj je tu Tanja. Brigita, bi lizala Tanjo, hkrati pa bi tebe lizal jaz. Ko bi bila dovolj mokra, ga zarinem vate, in te fukam, medtem ko te Tanja drži za glavo. In ko v orgazmičnem krču Mojca tako suva v tvoja usta in te tišči k sebi, da ti zmanjkuje zraka (vem kako je, ko ženski med oralo pride), te jaz hkrati polnim s spermo, saj bi mi prišlo v istem trenutku. Tanja, bi bila za? Potem si pa vsi trije privoščimo še cum swap…

Bralec z veseljem bi se vam pridružila. Nimam nekih predsodkov, samo da smo urejeni, zdravi, čisti. Tudi kaj perverznega me rajca, tako da ni problem…

tanja529, 04.02.2025 ob 11:35

Bralec z veseljem bi se vam pridružila. Nimam nekih predsodkov, samo da smo urejeni, zdravi, čisti. Tudi kaj perverznega me rajca, tako da ni problem…

Tanja,pisi na slodirtysecret@gmail.com

Tanja, tule je kontakt: george.emerson1@proton.me

Brigita, ja?

Sicer bova s Tanjo našla drugo (Tanja, vem za portal, namenjen erotičnim stikom, kar nekaj žensk si želi s parom oz. FMF)

Se se nisem odločla,,,,,Tanja si poročena?????,,,,,,mogoče se vama kdaj pridruzim,   ???¿,,,,,Tanja si depilirana????,,,,

Brigita500, 04.02.2025 ob 12:13

Se se nisem odločla,,,,,Tanja si poročena?????,,,,,,mogoče se vama kdaj pridruzim,   ???¿,,,,,Tanja si depilirana????,,,,

Nisem poročena, imam pa enega občasnega prijatelja. Trenutno nisem depilirana, sem malo pustila, tako da sem kosmatinka…?

Superca,ti se lahkp fukaš na okrog,jaz pa tak tak,,,,,porocena,,,,otrok,, , sem pa zgonjena,,,prava kurbica,,,,depilirana,,,,,v vasi spoštovana, ,,,v resnici pa,,,,,kurba, ,,

tanja, tud jaz bi prišel zraven, mika me z dvema ženskama…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close