najbolj perverzna stvar
Brigita500, 01.02.2025 ob 21:13
Vroča poljjubček na tvojo pickico….cnok…
Nisem nikoli razmišljala, da bi z žensko, ampak me vedno bolj rajca ta misel.
Da me moj napolne s spermo v muco, ti bi gledala in takoj potem posesala in polizala vso spermo iz mucke. Potem bi se pa še polizale s spermo.
Večkrat, ko sodelavke ni v službi iz iz njene mize v pisarni vzamem labelo, s katero si potem drkam ščegija, krožim po ritni luknjici, po masni pički in doživim nori orgazem. Potem labelo postavim nazaj na mizo in ko pride sodelavka nazaj, jo opazujem, kako si prasička s to isto labelo s katero sem si mazala ščegija in ritko, lepo maže svoje usnice. hihihihihi…to me noro rajca
tanja529, 04.02.2025 ob 08:35
Večkrat, ko sodelavke ni v službi iz iz njene mize v pisarni vzamem labelo, s katero si potem drkam ščegija, krožim po ritni luknjici, po masni pički in doživim nori orgazem. Potem labelo postavim nazaj na mizo in ko pride sodelavka nazaj, jo opazujem, kako si prasička s to isto labelo s katero sem si mazala ščegija in ritko, lepo maže svoje usnice. hihihihihi…to me noro rajca
Si predstavljaš, da stopiš labelo in ji vmešaš spermo in jo nazaj uliješ. Ko se strdi, se še poigraš z njo in jo vrneš…
Brigito sem že rajcal, ko je bila kandidatka Mojca, zdaj je tu Tanja. Brigita, bi lizala Tanjo, hkrati pa bi tebe lizal jaz. Ko bi bila dovolj mokra, ga zarinem vate, in te fukam, medtem ko te Tanja drži za glavo. In ko v orgazmičnem krču Mojca tako suva v tvoja usta in te tišči k sebi, da ti zmanjkuje zraka (vem kako je, ko ženski med oralo pride), te jaz hkrati polnim s spermo, saj bi mi prišlo v istem trenutku. Tanja, bi bila za? Potem si pa vsi trije privoščimo še cum swap…
tanja529, 04.02.2025 ob 11:35
Bralec z veseljem bi se vam pridružila. Nimam nekih predsodkov, samo da smo urejeni, zdravi, čisti. Tudi kaj perverznega me rajca, tako da ni problem…
Tanja,pisi na slodirtysecret@gmail.com
Tanja, tule je kontakt: george.emerson1@proton.me
Brigita, ja?
Sicer bova s Tanjo našla drugo (Tanja, vem za portal, namenjen erotičnim stikom, kar nekaj žensk si želi s parom oz. FMF)
Brigita500, 04.02.2025 ob 12:13
Se se nisem odločla,,,,,Tanja si poročena?????,,,,,,mogoče se vama kdaj pridruzim, ???¿,,,,,Tanja si depilirana????,,,,
Nisem poročena, imam pa enega občasnega prijatelja. Trenutno nisem depilirana, sem malo pustila, tako da sem kosmatinka…?
Forum je zaprt za komentiranje.