Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

In kaj bi si želel početi z mano?

Pofukat te k prasičko v parku..

Mene moj mlajši prijatelj tako dobro zadovolji, da ne razmišljam, da bi se komu drugemu predala. Noro uživava, ko se zadovoljujeva, jaz njega oralno in on mene oralno.

Odgovor na objavo uporabnika
vsa vroča, 30.01.2025 ob 12:55

Mene moj mlajši prijatelj tako dobro zadovolji, da ne razmišljam, da bi se komu drugemu predala. Noro uživava, ko se zadovoljujeva, jaz njega oralno in on mene oralno.

Doggy mas rada? Nabijanje? 🙂

Paše mi, ko ga od zadaj globoko čutim v sebi, paše mi, ko mu pride v usta, ko me še malo po obrazu pošprica. Pa večkrat zapored, ker sem res vroča pri svojih 55.

vsa vroča, 30.01.2025 ob 13:42

Paše mi, ko ga od zadaj globoko čutim v sebi, paše mi, ko mu pride v usta, ko me še malo po obrazu pošprica. Pa večkrat zapored, ker sem res vroča pri svojih 55.

O fak top, so mi vsec tvoja leta jaz sem sicer 35 ampak bi se z veseljem poigral s tabo, meni je tudi 69 top da en drugemu lizeva un pol nama obema pride in sva mokra po obrazih topp

Pa super mi je, ko sedim na njem in ga res globoko čutim, stokam, to ga rajca, potem pa še poližem njegovega. Obema paše.

vsa vroča, 30.01.2025 ob 14:09

Pa super mi je, ko sedim na njem in ga res globoko čutim, stokam, to ga rajca, potem pa še poližem njegovega. Obema paše.

Itakk meni tudi pase to ali pa ko leziva da si pred mano in pol od strani(dvignes nogo in ti ga sopam noter) roke mam pa na joskih 🙂 si rada pospricana?

Rada sem pošpricana z vročo spermo, to res paše, ko ga imam v ustih in začutim, da mu bo prišlo, samo še bolj stisnem, da ne bi kaj ven steklo.

vsa vroča, 30.01.2025 ob 14:19

Rada sem pošpricana z vročo spermo, to res paše, ko ga imam v ustih in začutim, da mu bo prišlo, samo še bolj stisnem, da ne bi kaj ven steklo.

O fak prav predstavljam si te kako mi ga fafas, ga zajames do grla jaz te la drgim za lase in hocem se bol divje.. Pol bi ti pa spustil med joske..

Bom jaz kar s svojim to naprej…

Mojca alo ,,,,si še med živimi???Vroča a z žensko bi???

Nikoli nisem razmišljala, da bi z žensko, ker sem zelo srečna s svojim.

Morda bi pustila, da bi me polizala spodaj, ko bi mojemu prišlo v meni in bi to polizala.

Bi ja ,,,polna moževe sperme,,a ti bi mojo????

Sem nov tukaj. Ne dolgo nazaj sem spoznal da imam fetis na zenska stopala. Ali ima katera od vas kakšen nasvet, predlog zame oziroma če ima katera od vas s tem kaksno izkušnjo

Brigita500, 31.01.2025 ob 20:51

Bi ja ,,,polna moževe sperme,,a ti bi mojo????

Pustila bi ti, da mi jo poližeš, ko me moj napolne z vročo spermo.

Tako kot sva se z Brigito že pogovarjala, medtem ko bi ti lizala pičko polno sperme, bi jo jaz držal za boke in nabijal od zadaj. Tvoj mož bi pa opazoval. In potem ko bi mi prišlo v Brigito, bi ji ti, vsa vroča, lizala pičko polno moje sperme. Jaz pa bi se medtem zalizal z Brigito, ki bi imela v ustih spermo tvojega moža…

Vroča,sinoč mi mož napolnil usta s svojo spermo,tudi spermo tvojega moža bi pogotnila iz tvoje lepe picke,,,bfalec tvoj scenarij je tudi rajcig….

Vroča poljjubček na tvojo  pickico….cnok…

Prasice gonljive…vas kaj kuri, k si ga drkam v pisarni par metrov stran od sodelavcev, ko prebiram vaše dogodivščine?

Kaj bi naredile, če bi me zalotile?

V Usta bi me pofukal???

Brigita500, 03.02.2025 ob 21:10

V Usta bi me pofukal???

jaz bi rad da se mi akka v usta polula med tem ko ji jo ližem

Jaz bi te,,, polulala pofafala,  ,ni stvari da ti ne ustrezem,,,,,najine sanje….

Najrajsi bi še enkrat se dala dol z južnjaki in rada bi da bi se enkrat pofukala z žensko,punco,moj rajc …..

Brigita500, 03.02.2025 ob 21:56

Najrajsi bi še enkrat se dala dol z južnjaki in rada bi da bi se enkrat pofukala z žensko,punco,moj rajc …..

piši mi na bolcen47@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close