najbolj perverzna stvar
Sem z veseljem prebirala tole temo a kot vsako ste drkači uničili.
No da se morda vrnemo k izvornemu vprašanju.
Včeraj je mož malo žez polnoči zaspal in sem se v dnevni zgonila prek kamere z dvema simpatičnima američanoma ki sem ju našla na swingerski platformi kjer imava z možem profil.
Počutla sem se prav packasto ko sta dva hkrati drkala zame.
Pozdrav,
evo še ena moja dogodivščina – sem enkrat šel sam na Punta križ v Rovinju. Bilo je že konec sezone in med tednom, tako da gužva ni bila pretirana. Sem šel čez celo plažo in se ulegel na brisačo bolj nekje na koncu – kjer se začnejo skoraj neprehodne skale.
Na polički pod mano se je sončil en par, tip malce starejši, ženskica pa bolj majhne postave s poudarjenimi oblinami. Tip jo je božal po pičkici, ona se je prepustila in uživala. Le tu in tam je malo pogledala naokoli. Opazoval sem ju in moj korenjak se je začel prebujati. Tu in tam sem si ga malce podrkal.
Tip je opazil, da ju opazujem in mi rekel, naj pridem bližje. Bila sta Hrvata. Približal sem se jima na kakšen meter razdalje, ker nisem hotel biti vsiljiv. Pa mi tip pravi pridi še bližje k bejbini glavi in seveda sem se na kolenih primaknil še bližje, tako da je moj kurac bil na dosegu njene roke. Očitno je bejba s priprtimi očmi opazovala dogajanje, ker me je hitro prijela za korenjaka, ga podrkala in me potegnila še bližje. Vzela ga je v usta in me držala za jajca. Njena roka je bila vroča in usta so bila spretna… očitno izkušena mačka 🙂 Njenemu tipu so se usta razlezla v nasmeh… opazoval naju je in si ga nežno podrkaval. Božal sem jo po joškah, trebuščku in se ustavil na vlažni špranjici ter v njo zaril prst in nato še enega.
Očitno ji je pasalo, saj je stopnjevala pritisk z roko in z usti strastno sesala korenjaka, ki je bil že prav dobro zrajcan. Okoli nas so se začeli zbirati tipčki, ki so si jih vsi na polno žulili in tako je prišlo prvemu in drugemu in mogoče še kateremu. Pošpricali so damo po nogah in trebuhu… vendar se ona ni zmenila zato in me je noro strastno obdelovala. Razmazal sem ji spermo popolnih tujcev po telesu, kjer sem dosegel z roko.
Tudi sam nisem vzdržal več dolgo – svoje vroče seme sem izbrizgal v njena usta, ona pa je strastno pogoltnila in očistila mojega korenjaka do zadnje preostale kapljice.
Šele ko smo se oddahnili, smo se predstavili – imenujmo ju Dragan in Marija. Marija je predlagala, da se gremo okopat, da spere vso to seme iz sebe, je dejala. V vodi mi je povedala, da je Dragan samo njen občasni jebač, da drugače živi sama v Labinu ali Pazinu (saj ne vem več), da je uslužbenka v pisarni ipd. Ko smo šli iz vode me je Dragan vprašal, če se jima bom kasneje še pridružil. Z veseljem, sem dejal… in nisem imel pojma kaj me še čaka.
Ko smo se spet ogreli na soncu, je Dragan opravil telefonski razgovor ali dva in kmalu zatem rekel, da gresta in naj pridem zraven. Svoje stvari naj pustim kar na plaži, ker se vrnemo. Vzel sem samo torbo z denarnico ter ključi od avta. Sledil sem jima mimo belega bara po cesti navzgor in nato v gosto makijo. Le ozka stezica je vodila na majhno jasico. Tam nas je že pričakoval en temnolas mlajši moški, mišičaste postave – očitno domačin, ki se na plaži ni želel izpostaviti. Prisrčno so se pozdravili, domačin pa se je razveselil tudi mene – vsaka pomoč je dobrodošla, je rekel.
Marija se ni obirala in hitro je bila na kolenih, tipčka pa izmenično v njenih ustih. Sam sem jih raje opazoval, nenazadnje sem šele pred kakšnimi 20 minutami sam doživel orgazem in še nisem dobro prišel k sebi.
Po kratki predigri je Marijo domačin napičil od zadaj, Draganovega kurca pa je imela v ustih, z orkami pa je objela Dragana okoli bokov – fanta sta jo na polno porivala, ona pa je ječala in pritajeno stokala – saj kaj več ni mogla, ker je bil Draganov kurac vseskozi globoko v njenih ustih… Niso bili zelo glasni, vendar očitno dovolj, da je kmalu skozi grmovje pogledala še ena glava – bil je starejši nemec (ali avstrijec) in Dragan ga je s kretnjo povabil bližje. Nemec je imel že trdo stoječega orjaka in Dragan mu je rekel, če ima kondom… kar videl sem kako mu je padel pogled in skoraj solze prišle na oči, ker ga ni imel. Sem pa jaz imel zraven torbico in v njej še kakšen kondom rezerve – ko je videl, da sem mu ga pomolil, se mu je na obraz vrnil širok nasmeh.
Nataknil si je kondom, domačin pa se je umaknil in sedaj je Nemec porival Marijo… Dragan je očitno na polno užival, ko je gledal druge moške, ki natepavajo njegovo ljubico. Ko je Nemec malce omagal, sem ga zamenjal jaz in tako smo družno fukali Marijo, ki je vseskozi pušila Draganovega kurca. Prvi je končal Nemec, drugi domačin in nazadnje je prišlo tudi meni.
Potem je Marija pokleknila in Dragan si ga je izdrkal na njen obraz. Vsi utrujeni in preznojeni, ampak noro dobro zadovoljeni smo se spet prebili po stezici na pot. Domačin se je poslovil in odšel po svoje, nas tri9 pa je Nemec povabil v bar na pivo…
Takrat sem bila še krepko mladoletna in seveda še nedolžna, bila pa sem že kar precej razvita. Lepo oblikovane joškice, sicer še v porastu, pičkica pa že lepo poraščena z gostimi črnimi dlačicami.
Za mamo in njeno sestrično sem bila na dopustu na morju. En popoldan je mama odšla sama na plažo, ostale smo same dve in me je ta mamina sestrična prelizala v nulo….pičko, ritno luknjico, bradavičke, stopala, prste…..takega orgazma do takrat še nisem doživela. To sva potem še nekajkrat ponovile….
mojca 26, 06.01.2025 ob 13:16
Takrat sem bila še krepko mladoletna in seveda še nedolžna, bila pa sem že kar precej razvita. Lepo oblikovane joškice, sicer še v porastu, pičkica pa že lepo poraščena z gostimi črnimi dlačicami.
Za mamo in njeno sestrično sem bila na dopustu na morju. En popoldan je mama odšla sama na plažo, ostale smo same dve in me je ta mamina sestrična prelizala v nulo….pičko, ritno luknjico, bradavičke, stopala, prste…..takega orgazma do takrat še nisem doživela. To sva potem še nekajkrat ponovile….
Mmm to bi bilo lepo videt in si ga drkat zraven mmm 🙂
maruša maruška, 08.01.2025 ob 10:11
Najbolj perverzna stvar je bila, ko je mami od sošolke meni in njej obrila pičkice, ko smo šli s šolo na bazen se kopat. Mene je kar nekajkrat med britjem s sredincem podrgnila po ščegiju. Na koncu sem bila kar pošteno zrajcana in vsa rdeča v obraz, ona pa mi je samo nagajivo nažmignila….. uhhhh
Če bi bila jaz njena mama, bi po koncu britja obe morale v položaj 69 in si jih prelizati iz zdrkati do orgazma, jaz bi si jo pa drgnila pred vama….
Forum je zaprt za komentiranje.