Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj nesramen seks

najbolj nesramen seks

Nesramen si pepito, res nesramen! 🙂

Če že nakladaš, boš moral z kakšno bolj izvedljivo temo, ta je čisto za lase privlečena,se pa lepo bere precej po moško.

Mislim da je ta tema ” Najbolj nesramen seks ” in svojo zgodbo povedal … mislite si kakor hočete …

Če je to res ,ni samo nesramno, ampak tudi brez morale, skratka -PODEN…

Saj, ce ne bi bile zatemnjene sipe, bi bil pa pick-up brez sipe zadaj…

Malo sale ne skodi 😉

Kaj me vsi navalite , jaz sem pa kriv !! Kako če je bila ona prva in stvar vzela v roke .. priznat moram da me je bilo strah a se je splačalo .. prepovedano je slajše .. Za tak nesramen podvig pa je potrebno za dva , morda tri .. nikoli se ne ve ..

Pa ja ne mislite da ste tako tako nedolžni in pošteni , ha ha ha ..

hm…zanimivo, da kak moški to reče….bi ti kar točke dala.:)))))

Sem že hotel rečt, da če bi blo treba kje šlepat kakšen avto, da bi se jaz javil! 🙂

ja ja ti kr reč…je svoboda govora…baje..;P

meni je bilo najbolj noro, ko me je nabrisal tip v stoje, od zadaj, naslonjena sem bila pa na steno.Prišla sva v sobo, samo pogled je bil dovolj, kakor da bi vedel da sem brez hlačk, moja muca pa mokra…kako so moški na to vzburjeni…..jaz pa tudi.Vedno sem si želela v skrivnih sanjah, da me en tako nabriše in kakor da bi mi videl v možgane….Kako je bilo noro dobro…tudi končal je v meni…potem pa topel občutek, kako mi je sperma tekla po nogah…uffffffff

Mene pa rajca, ko se onegaviva z ljubico, če ona potegne telefonček, pokliče moža in se začne pogovarjt kdo bo šel po otroke ali kaj prinesti iz trgovine. Jaz jo pa med tem veselo nabijam, samo nežno in potiho jasno.

Ali pa obratno, ko mi obdeluje korenjaka, jaz pokličem svojo ženo in se ravno tako pogovoriva običajne stvari.

Kot samski, sem stanoval v najemniški garsonjeri njihove privatne hiše.
Ona 25, z možem.
Dolgo časa je ponoči, od njega prihajala k meni in sva se fukala, fukala in zopet…..:)

Enkrat še v študentskih letih smo se nagnetli v škodo pa nas je bilo toliko, da mi je prijateljeva punca morala sedeti v naročju, prijatelj pa je vozil. Sedela sva desno zadaj, bila je zima in mraz vsi smo bili v debelih plaščih in bundah, jaz pa sem jo z desnico počasi začel otipavati, napol v šali, da bi videl do kam me pusti. Mi je kar pustila, da sem jo po prsih in bradavičkah božal pod bundo, tako, da nihče drug v avtu ni videl, jasno. Sicer tehnično ni šlo za sex, a vseeno je bilo nesramno. Kasneje sta se poročila in smo še vedno družinski prijatelji.

Z družbo smo bili v lokalu in med tem sem na toaleti pofukal punco mojega prijatelja.
Bilo je noro. Take packe pa še ne …

Kot redek gost sem tole pravkar napisal v neki drugi temi, ampak semle še bolj paše:

Prijateljica mi je pri njej doma preprosto ponudila seks, lotila sva se ga na kavču pri oknu in dokončala tako, da je bila ona na kolenih in gledala skozi okno, kdaj pride mož iz službe.

hmmmmmmmmmmmmmm.

z ljubimcem, ki me je peljal 4000 m visoko v zrak…….v malem aviončku….je bilo kar noro.
od višine se zvrti, čista resnica.

zgodba :praznovanje novega leta …v enemu iz med ljubljanskih lokalov….družba …….od prjatla punca prava packa……..šla za mano na wc….me porinla v kabino ……se nasadila …… ko je vidla da mi bo pršlo pa dol in direkt v usta…. no pol je pa sam odšla …. in ko pridem nazaj na plesišču v objemu svojega fanta in v strastnem poljubljanju…..katastrofa me je kr zmrazilo….

S fotrom od tipa. Zmeraj me je gledal in sem se ga enkrat usmilila. No od takrat se dogaja redno.

Odgovor na objavo uporabnika
Čudna?, 30.12.2021 ob 17:30

S fotrom od tipa. Zmeraj me je gledal in sem se ga enkrat usmilila. No od takrat se dogaja redno.

Nisi čudna. Js sm pa mamo od punce hah in tebe bi isto pač sm pacek, kera pride jo podrem k smreko za božič

leta nazaj sem prišel iz vojske na dopust….brat me je povabil na večerjo….imel je fičota….s seboj je pripeljal punco…..po večerji smo se odpravili domov…..jaz sem vozil, ker že dolgo nisem…..med potjo je brat moral scat….stopil je iz avta, jaz pa sem potegnil kakšnih 500 m naprej, nabrisal njegovo punco in pripeljal nazaj….rekel sem bratu da sem naredil par krogov….punca je bila tiho…..

Lepo slišati da ni to nič čudnega in da še koga take nesramnosti rajcajo. No ta moj tip itak ne bo za cel lajf tako da sem se odločila malo uživat:)

No ni ravno sex, je pa nesramno.

Pred kratkim sem ugotovil da me noro rajca drkanje na čevlje od žensk/kolegic ki pridejo na obisk k nama.

Predvsem izkoristim vedno ko pride ženina prijateljica iz mladosti in klepetata cele ure sami.

Pa še dobro zgleda.

No zaključim vedno v notranjost in razmažem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close