najbolj nesramen seks
meni je bilo najbolj noro, ko me je nabrisal tip v stoje, od zadaj, naslonjena sem bila pa na steno.Prišla sva v sobo, samo pogled je bil dovolj, kakor da bi vedel da sem brez hlačk, moja muca pa mokra…kako so moški na to vzburjeni…..jaz pa tudi.Vedno sem si želela v skrivnih sanjah, da me en tako nabriše in kakor da bi mi videl v možgane….Kako je bilo noro dobro…tudi končal je v meni…potem pa topel občutek, kako mi je sperma tekla po nogah…uffffffff
Mene pa rajca, ko se onegaviva z ljubico, če ona potegne telefonček, pokliče moža in se začne pogovarjt kdo bo šel po otroke ali kaj prinesti iz trgovine. Jaz jo pa med tem veselo nabijam, samo nežno in potiho jasno.
Ali pa obratno, ko mi obdeluje korenjaka, jaz pokličem svojo ženo in se ravno tako pogovoriva običajne stvari.
Enkrat še v študentskih letih smo se nagnetli v škodo pa nas je bilo toliko, da mi je prijateljeva punca morala sedeti v naročju, prijatelj pa je vozil. Sedela sva desno zadaj, bila je zima in mraz vsi smo bili v debelih plaščih in bundah, jaz pa sem jo z desnico počasi začel otipavati, napol v šali, da bi videl do kam me pusti. Mi je kar pustila, da sem jo po prsih in bradavičkah božal pod bundo, tako, da nihče drug v avtu ni videl, jasno. Sicer tehnično ni šlo za sex, a vseeno je bilo nesramno. Kasneje sta se poročila in smo še vedno družinski prijatelji.
zgodba :praznovanje novega leta …v enemu iz med ljubljanskih lokalov….družba …….od prjatla punca prava packa……..šla za mano na wc….me porinla v kabino ……se nasadila …… ko je vidla da mi bo pršlo pa dol in direkt v usta…. no pol je pa sam odšla …. in ko pridem nazaj na plesišču v objemu svojega fanta in v strastnem poljubljanju…..katastrofa me je kr zmrazilo….
leta nazaj sem prišel iz vojske na dopust….brat me je povabil na večerjo….imel je fičota….s seboj je pripeljal punco…..po večerji smo se odpravili domov…..jaz sem vozil, ker že dolgo nisem…..med potjo je brat moral scat….stopil je iz avta, jaz pa sem potegnil kakšnih 500 m naprej, nabrisal njegovo punco in pripeljal nazaj….rekel sem bratu da sem naredil par krogov….punca je bila tiho…..
Forum je zaprt za komentiranje.