najbolj nesramen seks
Sploh ni bil omejen ampak predoziran z sexom.
Zgodba je v bistvu full zapletena. Jaz sem takrat še študirala in se nisva mogla videt več kot 2x tedensko, doma pri njem pa je tudi vse štimalo. Omislil si pa je ljubico zato, ker ga je takratna punca enkrat prevarala (z takratnim mojim tipom!) in si je želel maščevanja in poiskal mene za ljubico.
Tako se ji je on leto in pol maščeval. In še zdaj mi včasih cuker dvigne ko mi omeni da je šel “iz mene v njo!”. Na srečo nikoli ni bilo obratno.
Mož mi nič ne skriva in mi tudi nič ne more! Ko je z bivšo šel narazen mi je zatrjeval da ni imel “poslovilnega” sexa, čeprav sem vedela da je imel. Po 2 letih mi je priznal da jo je nategnil. HA, nič mi ne uide.
Tudi ko me je bivši prevaral se vedela že čez 24 ur. Te zanima kako? V avtu so zarošene šipe bile brisane z roko (kot po sexu), en dan prej pa kristalno čiste.
Jaz sem pravi detektiv!
Ne da se, vsaj pred mano ne. In če dobro poznaš človeka in veš da to ne dela nikoli, razen če sexa v avtu. Steklo je bilo rez grozljivo razmazano in to ne samo na voznikovi strani ampak vse naokoli, to pomeni da je obupno zarošeno moralo bit in to sredi aprila?!? če bi bilo novembra bi človek mogoče celo razumel.
sory imamo pač ženske tak občutek. ko sem videla šipe sem takoj pomislila da me je prevaral, ampak sem tiho bila. Čez 2 minut pa je rekel, da mi mora nekaj priznat. In se nisem motila.
Nekega večera sem s mojim avtom s špago vlekel pokvarjen avto od prijatelja , njegova punca je bila z menoj v mojem avtu na toplem .. ter veselo fafala mojega potrebnega tiča .. in si pojedla spermo .. njen fant pa je medtem vozil zadaj s utripajoč lučjo in pazil da se ne bi zaletel vame .. tako je bilo ..
Zakaj je bila v mojem avtu , predlagal je njen tip češ da bo v mojem avtu na toplem in na varnem …
Ni mogel videti skoz v sprednji avto .. jasno , imel sem namreč zatemnjeno šipo zadaj , drugače ne bi se upal …
Za nagrado sem dobil pir in … ja , božjansko je blo ..
Punco še ima !!!
Vem da sem prasec , a kaj naj … on je tud , tolk da veste …
Preteklost se daljša , prihodnost se krajša …. vsak trenutek izkoristiti tako da bo nam čim lepše in življenje je poln presenečenj …
Forum je zaprt za komentiranje.