Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najbolj (ne)prijetni narodi v Evropi

Najbolj (ne)prijetni narodi v Evropi

Najprej se zmenmo ali govorimo o prijaznosti ljudi ali urejenosti neke države, neprijazni francozi in avstrijci oba naroda vase zaverovana kot da sta nekaj več, turki, grki zelo prijazen narod pustimo koliko so pridni in počasni, so prijazni in to je tema, ostali nekje enako eni več drugi manj nihče pa da bi kaj odskočil, o hrvatih škoda besed.

So pa vseen se najbolj neznosni Ljubljančani, čeprav niso bebavi tako kot ostali, ja se pa strinjam s tvojim opisom glede na razvrščanje.

Hehe, tisti okol Krškega.

Najbolj neprijetni so Hrvati, zavistni, zahrbtni, ljudomrzni. Še pred njimi pa primorci, jogoviči primorci – mone.
Teh je 90 % oče in/ali mama je iz Srbije, Bosne, Črne Gore, Albanije, Makedonije ali Kosova oni pa so Obala je zakon primorci in vsem ostalim rečejo forešti. 🙂
Dobra taktika, žal zelo prozorna.

Svi ste vi forešti, da se ja ne bi osečao strancem.

Drugih narodov ne poznam tako dobro, da bi lahko dala mnenje. Če je nekdo na prvo žogo prijazen, morda celo osladen, še ne pomeni, da bi bil tak sedmi dan poznanstva. Do sedaj, kolikor sem komunicirala s tujci, o nas ne govorijo v superlativih. Naravo pohvalijo, ljudi pa ne.

Se strinjam. Nikar si ne laskajmo. Slovenci (brez mene) so navadni gavnarji, v očeh drugih, zlasti severnjakov, so smrdljivi, tumpasti kmetavzarji. Zakaj pa mislite, da imamo v Bruslju tak položaj in ugled – ko še danes niti ne vedo, a smo Sovjetska zveza ali Češkoslovaška (al kaj že za ene jebene rovte). Gre v Bruselj Židan – kmetavz totalen. Ok, rečemo, pošljimo uglednega pravnika, in gre Miro Cerar, pa ga takoj angažirajo za nalivanje sokov in čiščenje pepelnikov. To so Slovenci.
[/quote]

Da si navaden idiot, je evidentno, ker če natančno prebereš svoj zmazek se boš našel v lastnem opisu

Definitivno Romi.

Kot mladenka so se mi neprijetni zdeli Italijani. Ker me je eden od njih užalil. 😉

Slovenski primorci ( v bistvu Jugoslovanski primorci, ker primorci so vsi južnjaki ).
Hrvati
Izraelci
Francozi

Prijazni:
Nemci
Turki
Libanonci
Avstrijci

Res je, tudi jaz sem opazil da Avstrijci v Avstriji vozijo normalno, ko pa pridejo k nam pa na levi pas, kot da so ga kupili.

Se strinjam. Nikar si ne laskajmo. Slovenci (brez mene) so navadni gavnarji, v očeh drugih, zlasti severnjakov, so smrdljivi, tumpasti kmetavzarji. Zakaj pa mislite, da imamo v Bruslju tak položaj in ugled – ko še danes niti ne vedo, a smo Sovjetska zveza ali Češkoslovaška (al kaj že za ene jebene rovte). Gre v Bruselj Židan – kmetavz totalen. Ok, rečemo, pošljimo uglednega pravnika, in gre Miro Cerar, pa ga takoj angažirajo za nalivanje sokov in čiščenje pepelnikov. To so Slovenci.
[/quote]

+

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close