Najbolj nenavden kraj
Ne vem ne vem.. meni to še vedno deluje nevarno. Kaj pa varovalni pas, vrv, priponke, čelada..? Lahko jo v trenutku naslade tako močno nabije, da se odbije ob steno in pade čez ograjo.. ali se med akrobcijami ko je ona zgoraj toliko zadiha od užitka, da hiperventilira in se ji od višine zvrti… Pa hop po tleh. Ta ograja ni nič.
soft, 17.02.2022 ob 12:49
Ne vem ne vem.. meni to še vedno deluje nevarno. Kaj pa varovalni pas, vrv, priponke, čelada..? Lahko jo v trenutku naslade tako močno nabije, da se odbije ob steno in pade čez ograjo.. ali se med akrobcijami ko je ona zgoraj toliko zadiha od užitka, da hiperventilira in se ji od višine zvrti… Pa hop po tleh. Ta ograja ni nič.
Vse ostalo še privlečeta zdraven, ko se akcija začne. Pa bič, pa strap on, lisice, dildote …… mora biti res smrtno nevarno
Šnelca_783, 17.02.2022 ob 13:27
Najbolj nevarno je bilo ko je znanec na umivalniku v kopalnici. Ni videl da je mali plenicar spodaj prilezel. Umivalnik se je usul, baba je zgrmela dol z umivalnikom na malega. Si predstavljas, dobro da ga nista ubila. ????
Še hujše se dogajajo. Sosed je babo kmal zažgal na štedilniku, ko je z jajci obrnil stikalo za grelno ploščo.
Jebač, 17.02.2022 ob 13:38
Še hujše se dogajajo. Sosed je babo kmal zažgal na štedilniku, ko je z jajci obrnil stikalo za grelno ploščo.
Jah, zdaj al se je tam drgal ker je bla zanic baba in ji je namesto tepezkanja hotel rdece pofarbat rit. ???
Ni lepo. ?
Ampak ta plenicar je pa bil ogrozen, skoraj sta ga ubila. Poskodovala pa sta ga.
Šnelca_783, 17.02.2022 ob 13:43
Jah, zdaj al se je tam drgal ker je bla zanic baba in ji je namesto tepezkanja hotel rdece pofarbat rit. ???
Ni lepo. ?
Ampak ta plenicar je pa bil ogrozen, skoraj sta ga ubila. Poskodovala pa sta ga.
Kaj pa hodi pleničar kjer mu ni mesta? ??????
Mojih top 5:
1. CN Tower Toronto, na wcju zgornje vrteče restavracije
2. Kabina žičnice, poleti, ne v smučarski sezoni in ne v Sloveniji
3. Poletna noč, avto z odprto streho in jihaaaaaaa konjiček
4. Prislonjeno na obzidju ljubljanskega gradu- po tistem, ko je varnostnik že naredil vsakourni redni obhod s svetilko
5. Mile High Club – nad Atlantikom, pa ne na wcju, ampak v upper floor predelu letala Boeing 747, kjer počivajo piloti in kopiloti
Forum je zaprt za komentiranje.