Najbolj krut način, na katerega ste bili zapuščeni
Jazpatakole, 15.10.2023 ob 22:44
Lahko bi napisala Jan Horvat iz Vukojebine ali koga drugega zmislujem si ker mi je vsec ko koga razpizdim..seveda se opravičujem če kdo tak res obstaja samo provokacija vse skup dugcajt mi je zmislujem si…ko večina tu gor. Izmisljeno je vse skupi.
Jan nisem nobene pupe pustu,tist drugac ni zena sam ena sestricna
Moj, pa, da sem človeka sama prevarala. Takole je bilo hotela sem ga objet in me je odrinil. Bila sva Oz vsi smo bili pijani. In kolegica mi je rekla, naj koga drugega, če on noče. Šele sedaj sem izvedela, da mu je bilo samo nerodno. In, da je bil zelo prizadet. Kolegica me je prepričala v to. Vsprva sem se upirala.
Jaz sem toliko tega doživela, da se dostikrat vprašam zakaj se mi to dogaja. Ogromno ljudi me je “odpikalo” na skrajno boleč in zelo aroganten nacin. Od fantov, prijateljic, kolegic, mojih najožjih krvnih sorodnikov , toliko ljudi pijavk sem imela okoli sebe, cuzali do koristi nato pa zavrgli kot sekret papir ko si rit obriseš. Včasih res ne vem kdaj bo tega konec , ampak včasih si res prav rečem, do kje srce zmore vse to prenesti. Ker včasih se počutim staro 200 let. Od ljudi ne pričakujem več dosti dobrega.
Jadrana, 15.10.2023 ob 21:48
Jazpatakole, 15.10.2023 ob 21:40
Zapustil čez noč odšel domov k ženi in otroku prej pa lagal da je samski in da dela v tujini dani nič doma kajne Igor Vrabl iz Gorišnice. Nikdar se nebom poročila nikdar nebom mela otroka. Hvala za podrte sanje o skupnem življenju.
DAj bog, da te ovaj tuži za sve, pička ti strinina.
Upam, da Igor to bete, da bo povedal še tvoje ime, da se te bodo izogibali, ker javno peres osebne zadeve, ker se čutiš prevarano. Predno si noge dvignila, se nisi nič prepričala, kdo je? Sama si se uvrstila v one night kategorijo.
Anonimno 9365, 15.10.2023 ob 21:31
Nira, 15.10.2023 ob 21:26
Srce125, 13.10.2023 ob 19:58
Nira, 13.10.2023 ob 14:51
V nedeljo zvečer ko smo se vrnili z morja in ko sva dala otroke spat mi je rekel, da bi se ločil, iz nič. Prej nič povedal kaj je narobe, da bi to popravila. Totalen šok. Brez možnosti popravnega izpita, neodvisno od tebe.
Pa je bila kakšna druga ženska v igri? Nihče se ne loči kar tako.
Pravi, da ne.
Da ni več srečen, premalo seksa in nežnosti, da sva kot brat in sestra. To je to.
Ka postane ko maš kokokokoaktaKt
-
Tako postane s froci
Hudo zbolela in me je sedaj bivši mož (20 let poročena) v tem času tako psihiral in dajal v nič, da sem zahtevala ločitev. Potem pa se je pred vsemi delal bogega in lagal, da sem ga zapustila zaradi drugega.
Po nekaj letih samskosti sem zapletla z enim, ki mi je par mesecev sadil rožice in mi na silvestrovo poslal sms, da je konec med nama, ker ne more več. Verjamem, da je bil utrujen od igranja, pa pijačo je preveč pogrešal, ker zraven mene ni upal pit.
2×577, 14.10.2024 ob 22:59
Hudo zbolela in me je sedaj bivši mož (20 let poročena) v tem času tako psihiral in dajal v nič, da sem zahtevala ločitev. Potem pa se je pred vsemi delal bogega in lagal, da sem ga zapustila zaradi drugega.
Po nekaj letih samskosti sem zapletla z enim, ki mi je par mesecev sadil rožice in mi na silvestrovo poslal sms, da je konec med nama, ker ne more več. Verjamem, da je bil utrujen od igranja, pa pijačo je preveč pogrešal, ker zraven mene ni upal pit.
Jaz na kemoterapiji, moj pa posteljne igrice s sodelavko. Sem po 20letih zahtevala ločitev. Se losala egoista, kemoterapija uspeva, življenje gre naprej.
Bila sem stara 19 let. Spoznala sva se, ko se je ponudil, da mi bo nakupljeni tehnični material brezplačno dostavil na dom po koncu delovnika. Ravno sem se preselila na svoje, vpisana na faks, ampak, naivna, kot hudič. Bil je moja prva ljubezen. Po treh mesecih me je pustil, prišel je en večer in povedal, da sta se z njegovo bivšo ponovno zbližala. Vprašanje, kako dolgo je sedel na dveh stolih, najverjetneje vse tri mesece najinega poznanstva. Naredil mi je uslugo. Kasneje sem spoznala svojega moža. Moj nesojeni prodajalec s tehničnega oddelka se je pa večkrat poročil, ločil… Včasih ga vidim, zdaj živi sam v hiši pokojnih staršev. In še vedno misli, da je “velik frajer”.
Forum je zaprt za komentiranje.