Najbolj krut način, na katerega ste bili zapuščeni
Moj je bil na novo leto pri 25 letih. Že na silvestrovanju je bila čudna in nič sebi podobna. Za novo leto sva se odpravila domov, šla je v kopalnico pod tuš, me poklicala čez 15min, objokana in govorila, da si ne želi, da se to zgodi danes. No in me zapustila. Razlog je bil, da je začela gledati name bolj na prijatelja. Dolgo sem potreboval, da sem prebolel.
Npr takole:
Ni povedal, da me je zapustil. Ko sem bila v bolnici, operacija pa to, se je grel z drugo. Mene pozabil. Jaz sploh nisem vedela, da me je zapustil. Verjela sem, da je pač tako zaposlen. Zaradi službe sva bila ločena tako 500 km stran. Ampak ja, on se je grel z drugo, jaz pa v bolnici. Dve operaciji tako.
Nira, 13.10.2023 ob 14:51
V nedeljo zvečer ko smo se vrnili z morja in ko sva dala otroke spat mi je rekel, da bi se ločil, iz nič. Prej nič povedal kaj je narobe, da bi to popravila. Totalen šok. Brez možnosti popravnega izpita, neodvisno od tebe.
Pa je bila kakšna druga ženska v igri? Nihče se ne loči kar tako.
Jazpatakole, 15.10.2023 ob 21:40
Zapustil čez noč odšel domov k ženi in otroku prej pa lagal da je samski in da dela v tujini dani nič doma kajne Igor Vrabl iz Gorišnice. Nikdar se nebom poročila nikdar nebom mela otroka. Hvala za podrte sanje o skupnem življenju.
DAj bog, da te ovaj tuži za sve, pička ti strinina.
Odlocitev za odhod nikakor ni trenutek slabosti ali pa morda dan, ko vstanes z levo nogo. Nezadovoljstvo se lahko nabira, leta in leta. Na koncu eskalira v momenu, ko si trdno preprican, da ne mores vec, da so vse besede brez pomena, da ti, vec nisi ti in, da nekdo drug ne zelis biti. V taksnih situacijah se zadeva ponavadi zakljuci po hitrem postopku. Saj iz izkusen ves, da si bil vedno nategnjen”, ko si slepo verjel! ?
Forum je zaprt za komentiranje.