Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najbolj krut način, na katerega ste bili zapuščeni

Najbolj krut način, na katerega ste bili zapuščeni

Moj je bil na novo leto pri 25 letih. Že na silvestrovanju je bila čudna in nič sebi podobna. Za novo leto sva se odpravila domov, šla je v kopalnico pod tuš, me poklicala čez 15min, objokana in govorila, da si ne želi, da se to zgodi danes. No in me zapustila. Razlog je bil, da je začela gledati name bolj na prijatelja. Dolgo sem potreboval, da sem prebolel.

Ko me je totalno ignoriral…še danes točno ne vem v čem je bil problem

Preboli…dost je drugih žensk na svetu…maybe boljsih

Meni je bilo najbolj grozno ko mi je napisal SMS konec je. Brez obrazložitve, papak totalni , ni imel jajc se soočiti z menoj.Od takrat ne prenesem takih ljudi.Sama sem vedno odkrito povedala, kaj mi leži na duši.

Npr takole:

Ni povedal, da me je zapustil. Ko sem bila v bolnici, operacija pa to, se je grel z drugo. Mene pozabil. Jaz sploh nisem vedela, da me je zapustil. Verjela sem, da je pač tako zaposlen. Zaradi službe sva bila ločena tako 500 km stran. Ampak ja, on se je grel z drugo, jaz pa v bolnici. Dve operaciji tako.

Ce si sam te nihce ne more zapustiti  hehe

Aja, meni niti smsa ni poslala, da me zapušča. Samo konec, ne da bi jaz sploh vedela za to. Zakaj pa ne vem.

Šel z mojo prijateljico.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnež,

Tudi ti nikoli nisi bil.

človek more bit vedno pripravljen na to, da bo zapuščen.., tistemu, ki te zapusti pa zaželi samo srečno in gotofa priča.., jebeš te fore.. pa spraševat zakaj zakaj.., po možnosti pa še jokat istočasno, heh.., vsak ima pravico do svoje osebne svobode..

Sredi ceste Zagreb-Senj so me postavili na cesto in se odpeljali na morje. Italijani. HOVHOV!

Je rekla, nihče mi ne bo sral po glavi in odšla za vedno. Jaz sem ji pa odgovoril, široko ti polje.

V nedeljo zvečer ko smo se vrnili z morja in ko sva dala otroke spat mi je rekel, da bi se ločil, iz nič. Prej nič povedal kaj je narobe, da bi to popravila. Totalen šok. Brez možnosti popravnega izpita, neodvisno od tebe.

Najbolj grd način je da ti ne razloži zakaj bi šel/šla stran. Psihološko vso krivdo preloži na drugega, ki mesece in mesece preboleva.

Biseks, 12.10.2023 ob 22:47

Tudi ti nikoli nisi bil.

REs je…nikoli nisem bil..bi…ker bi ne obstaja hehe

Nira, 13.10.2023 ob 14:51

V nedeljo zvečer ko smo se vrnili z morja in ko sva dala otroke spat mi je rekel, da bi se ločil, iz nič. Prej nič povedal kaj je narobe, da bi to popravila. Totalen šok. Brez možnosti popravnega izpita, neodvisno od tebe.

Pa je bila kakšna druga ženska v igri? Nihče se ne loči kar tako.

Pravzaprav sem ga prehitela. Zvedla, da se dobiva z znanko. Spokala po 10ih letih in zaloputnila vrata.

Malo butasto je gledal za menoj in vprašal … kaj pa sem ti naredil.

Sem rekla NIČ. Ostalo se bova zmenila pri odvetniku.

Srce125, 13.10.2023 ob 19:58

Pa je bila kakšna druga ženska v igri? Nihče se ne loči kar tako.

Pravi, da ne.

Da ni več srečen, premalo seksa in nežnosti, da sva kot brat in sestra. To je to.

Nira, 15.10.2023 ob 21:26

Pravi, da ne.

Da ni več srečen, premalo seksa in nežnosti, da sva kot brat in sestra. To je to.

Koliko seksa pa je bilo, da mu je bilo premalo?

Zapustil čez noč odšel domov k ženi in otroku prej pa lagal da je samski in da dela v tujini dani nič doma kajne Igor Vrabl iz Gorišnice. Nikdar se nebom poročila nikdar nebom mela otroka. Hvala za podrte sanje o skupnem življenju.

Jazpatakole, 15.10.2023 ob 21:40

Zapustil čez noč odšel domov k ženi in otroku prej pa lagal da je samski in da dela v tujini dani nič doma kajne Igor Vrabl iz Gorišnice. Nikdar se nebom poročila nikdar nebom mela otroka. Hvala za podrte sanje o skupnem življenju.

DAj bog, da te ovaj tuži za sve, pička ti strinina.

Je lagal da je samski in fraj. Le naj me toži.

Mnogo podrtih sanj zaradi zavajanja.

Odlocitev za odhod nikakor ni trenutek slabosti ali pa morda dan,  ko vstanes z levo nogo. Nezadovoljstvo se lahko nabira,  leta in leta.  Na koncu eskalira v momenu,  ko si trdno preprican,  da ne mores vec, da so vse besede brez pomena,  da ti, vec nisi ti in,  da nekdo drug ne zelis biti.  V taksnih situacijah se zadeva ponavadi zakljuci po hitrem postopku.  Saj iz izkusen ves, da si bil vedno nategnjen”, ko si slepo verjel! ?

K prejšnjemu zapisu se dodajam da je vse izmišljeno ime priimek in kraj in nima veze z realnostjo pišem knjigo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close