Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najbolj grozen kraj za dopust

Najbolj grozen kraj za dopust

Jaz sem pa preživel kar enih 10 zelo slabih dopustov… potem sem pa ženo menjal..

Domiselna pripomba.

Kaj pa tistih 10 let je kar dovolj

Ohrid, obup vse od A do ŽNJ

res je

Na prvem mestu je pri meni obup Piran. Ozke, smrdljive ulice, pijancki, ki sredi noci razgrajajo, bruhajo in lulajo, plaza en sam beton. Nikoli vec. ?

Potem Koper. Imeli smo res smolo, v sobi ni delala klima, bilo je vroce za umreti, stene ze cele pregrete. ?

Zanzibar. Res zelo umazano. Nekako sem se uspela okuziti z neko bakterijo. ???

Odgovor na objavo uporabnika
Roxi, 15.02.2023 ob 11:00

Babno Polje nas zagotovo nikoli več ne vidi.

Keri pa bi šel na dopust na Babno Polje hahaha.. tam pa res nič ni, razn ene vasice z eno gostilno in eno manjšo trgovino

Nam je pa Istra lepa.. Če smo mi kot gostje prijazni so oni tudi z nami. To so naše dolgoletne izkušnje. Radi se vračamo, večkrat na leto…

Evo jaz, 15.02.2023 ob 10:38

Ena morska, hrvaška  opevana lokacija.

Eno leto smo smo šli v Makarsko.  V glavni sezoni

1ič-  zadnjič in nikoli več.

To ne moreš verjet, če ne vidiš   sardine v konzervi so bolj narazen na plaži. Folk je zjutraj v temi nosil brisače na plažo ?.

Mi smo bili v kampu ( viter kamp ok ,precenjen sicer za kar nudi ,ampak imamo  svoj apartma na kolesih , cez cesto plaže pa je tako da promenada in plaža  tik pred ?, personal/ lastniki prijazni)

Prvič v življenju sem videla da je bila neka familija( predvidevam bih) cel dan..ampak  cel dan na plaži( v vročini)  ,  za kosilo pa kastrolo iz torbe in so jedli sarme?paprike?  Kar tsm na plaži iz kastrole…pa to niso bili edini ?…

V vodo sem šla zjutraj in pozno zvečer ko so se pobrali.. in to  plavat  izven cone za kopalce . čez dan se mi je prav gravžalo od vsega tistega folka do pasu največ so bili v vodi..?

5 dni…smo zdržali, pospravili prikolico in šli dalje na pelješac…

2 . Slaba

Korona boni. Moravske toplice, uno naselje aparmajev,( prekmurska vas?)  Apartma totalno zmahan . In to za 90 eur na dan. Sram jih bilo!. Zunaj stoli železni brez enega posranega povštra za pod rit, da smo šli v mursko v kik kupit povštre po 1 eur in jih tam tudi pustili potem. , v kuhinji je bila ena gobica za posodo  pomivat…stara jbm pol leta- to tista katerih je cel 20ih kom set 1eur in pol.  Najprej sem šla čistila kupit in spucala kuhinjo in hladilnik . ( pa nisem nek picajzel tud *če je staro  samo da ni vse polomljeno in da je čisto….  svinjarija me pa moti) Kavč spodaj, je imel pokvarjene fedre – luknjo.  Zgoraj kopalnica, po  polžjih štengah ,stena pa grob omet.. ograja pa en strgan štrik  ….?, soba  3×3  notri pa pograd in zakonska  ?…  1 teden.    Preveč.    Smo šli zaradi kolesarjenja sicer.., kopat smo se šli 1x…  umazano- zanemarjeno…

Resno sem se vprašala ali to ljudje res hodijo in plačujejo.

Smo jim napisali v knjigo gostov in njim tudi povedali … niti trznili niso.  Tako suhoparno ” se bomo v bodoče bolj potrudili” …  ? komu drugemu nam nikoli več?

Tako  evo  moja dva najslabša. 1. Okolica  ,

2 namestitev  .

Da se še kdo ne nasmodi  ??

ja, tam pa je guzva i u moru 🙂 …tudi mi2 nikoli vec.. se dobro, da sio biali v Breli in je bilo prelepo…..

Zakaj?

Primavera350, 22.02.2024 ob 22:39

Zakaj?

Zuboviči – zakaj slab dopust?

Haha, res je :).

Gimnazija je precej težja in je veliko boljša opcija ta nadaljnji študij.

Mima930, 22.02.2024 ob 13:29

Nam je pa Istra lepa.. Če smo mi kot gostje prijazni so oni tudi z nami. To so naše dolgoletne izkušnje. Radi se vračamo, večkrat na leto…

SE strinjam s komentarjem..

Krk Omišalj, tam kjer so te cisterne za nafto. Kastastrofa, tam v vodo ne bi šli. In v Njivicah tiste stare montažne hiše, celo naselje, če so še(mi smo bili tam ful let nazaj preko Relaxa). Tam so ljudje metali smeti kar čez okno v gozd, žužkov kolikor hočeš, vse je razpadalo.

Camping Park Umag, plaža katastrofa! Same skale in ogromni kamni, za noge polomit. Drugje kot za v bazenih ni biti.

????? tipično slovenceljski komentarji. Kdor lahko izjavi, da so npr. v okolici Pule grde plaže, pomeni, da jih še ni videl: ne plaže ne okolice! Da ne naštevam naprej…

Sicer pa ne sodite po enkratnih pripetljajih z lastniki apartmajev in “apartmajev”, ker take ocene niso verodostojne. Povsod imaš poštene ljudi in “cvetke”.

In problem s personalom zadnja leta… (mislim na hotele, gostilne in toplice, seveda).

In ja, me je bilo že na mnogih krajih sram zaradi obnašanja mojih razsvetljenih in samooklicanih “na nivoju” sonarodnjakov! Večina se obnaša kot živali, glihkar izpuščene iz kletke: hej, zdaj smo pa pomembni mi prišli, vse je naše, vse nam je dovoljeno in vsi nas boste poslušali, ko se na plažah deremo z razdalje 30m nad mularijo v vodi in, ko težki frajerji spijemo 2 pira….

Bog pomagaj!

vedno vse ok, 15.02.2023 ob 08:33

Ker je ta forum znan po tem, da se vedno vse pohvali in so negativne kritike le redke, dajmo narediti eno izjemo.

Marsikdo se že odloča za dopust in razmišlja o tem, kam bi šel. Recimo, da ima večina v mislih slovensko ali hrvaško obalo, lahko pa seveda tudi kaj drugega.

Napišite, kje ste se imeli na dopustu najbolj “grozno”.

Nemčija, Avstrija, Francija, Nizoemska.

Greš v DM ali Lidl al Marche al na črpalko, ne prideš do namebnega cilja, ko si se s uspel iziognit verižnim trčenjem, ker te tam že čaka alahov nori bradatež da te zaštiha ko prašiča, ki ga sicer ne je, ima pa evropejce za svinje, ki se jih kolje.

Sanjska destinacija, ni kej….

Zagotovo Avstrija. Dokler nismo bili tam nisem vedela, da so vse plaze ograjene. Izgleda grdo. V primerjavi z njimi, res ne vemo kaj imamo doma.

vse muslimanske države… ker so goljufive in potuhnjene podgane

Najbolj grozen kraj za dopust

šerifova LJUBLJANA

Bolgarija – nam ni bilo všeč, hrana res grozna, veliko kriminala in nečistoče, cigani in ogromno beračenja, smetiščarskih naselij.

Šolta Stomorska- zelo umazane plaže, veliko gliserjev in drugih čolnov, ni varno plavati dlje kot 10m od obale.

Istra – kanalizacije v morje, onesnaženo morje, preveč Slovencev

Češka – v celi Evropi mislim, da so ljudje najbolj neprijazni na Češkem

Grčija – hrana res dobra, ampak nič drugega nas ni navdušilo. Puščavsko, ciganov polno, peklensko vroče.

Bibika333, 29.07.2025 ob 16:38

Zagotovo Avstrija. Dokler nismo bili tam nisem vedela, da so vse plaze ograjene. Izgleda grdo. V primerjavi z njimi, res ne vemo kaj imamo doma.

Če si v nastanitvi, ki ima svojo plažo je vse ok, zelo čisto, urejeno in mir, še otroci se znajo lepo obnašati,… za vse ostale pa so javne plaže z vstopnino, kjer je tudi vse urejeno in čisto. Ni vse slabo.

resnica je taka.  povsod je lahko lepo če imaš denar in si zdrav.

in isto je za slabo tudi.

jaz lahko plačam kerikoli debelajsi tukaj, ločenki mrdljivim debelajsi, samski mamici, ful dobre počitnice.  med samami kandidati za moža. med moškimi ki so pripravljeni sedaj biti mož in rabijo  sexy, suho, zabavno, prijazno, vodljivo, ŽENO.  nobenao d njih ni žena ne nič kajsi oni želijo.  torej se ne bo imela fajn.

debelajsa se nikjer nima fajn. sexy suhica se ima povsod fajn. postaven plavalec se ima povsod fajn. kratkonogi bajsek napihnen od fitnesa pa nikjer.

Ene tri leta nazaj smo šli za podaljšan vikend v Crikvenico v nove paviljone Ad turres, tok so jih oglaševali, pa še polpenzion je bil zraven. OMG kot v  da bi prišli v Černobil, vse je obstalo v nekem daljnem času, vse zapuščeno, umazano, sobe sicer nove, kopalnice nove, ampak ko si se tuširal, je voda iz kopalnice pritekla v sobo. Hrana katastrofa, že takrat so začeli uvažat Indijce, vse ful pekoče, vzamemo špagete, otroci so se skor zadušili tok so kašljali, vse ful ful pekoče. Edino dobra je bila lubenica in peciva, ki so jih pekli drugje. Zjutraj po zajtrku smo vsi tekli na Wc tok nas je vse pognalo. Pa še danes ne vem kaj je bilo, mleko, jogurt, marmelada, salama???

Na plažo smo šli samo zvečer pogledat, ker je tak klanec do morja, da v vročini ne bi preživeli poti gor.

Otroci so se kopali v bazenu, mi2 sva samo noge namakala, voda je bila ledena.

Rezervirano sem imela 4 nočitve, no smo predčasno odšli, ker ni bilo več za zdržat, pa še zadnji dan sem večino časa preživela na WCju. Joj, kaj so nam to dali za jest??Groza.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close