najbolj glup uporabnik/ca
Maka čivčata, 16.09.2022 ob 16:38
jst dam svoj glas repliki… je kar pometla z konkurenco. noben ji ni do kolena ko se gre kdo je bolj zabit.
vsaj nekaj pa je od nje… čeprav na njeno škodo.
Jaz sem bil vedno prijazen do REPLIKE, potem me je pa kar naenkrat začela obtoževati, da jo zalezujem, da ji pišem pod anonimnimi vzdevki, da uporabljam excel tabele in v njih beležim vse njene podatke(sploh ne vem od prej za te tabele), da sem obseden z njo in, da jo napadam.
Pojma nimam od kje ji to.
Kokoši ??????, 16.09.2022 ob 16:54
Jaz sem bil vedno prijazen do REPLIKE, potem me je pa kar naenkrat začela obtoževati, da jo zalezujem, da ji pišem pod anonimnimi vzdevki, da uporabljam excel tabele in v njih beležim vse njene podatke(sploh ne vem od prej za te tabele), da sem obseden z njo in, da jo napadam.
Pojma nimam od kje ji to.
Ker ti zaostali psiho pa sploh nisi tak, ne ?
ja kaje???
jel pao s”prozora??? pokliznuo čovjek…
jel digo ruke na ženu, djecu i sebe??? kolko njih u jednom danu??
jel ima dokaz neki da nije bila tragedija???
nehaj repli. ne mješaj se u muške poslove.
Muškarci vode brigu o ženama zato što je Allah dao prednost jednima nad drugima i zato što oni troše imetke svoje. Zbog toga su čestite žene poslušne i za vrijeme muževljeva odsustva vode brigu o onome o čemu trebaju brigu voditi, jer i Allah njih štiti. A one čijih se neposlušnosti pribojavate, vi posavjetujte, a onda se od njih u postelji rastavite, pa ih i udarite; a kad vam postanu poslušne, onda im zulum ne činite! – Allah je, zaista, uzvišen i velik!
Maka čivčata, 16.09.2022 ob 19:29
ja kaje???
jel pao s”prozora??? pokliznuo čovjek…
jel digo ruke na ženu, djecu i sebe??? kolko njih u jednom danu??
jel ima dokaz neki da nije bila tragedija???
nehaj repli. ne mješaj se u muške poslove.
Muškarci vode brigu o ženama zato što je Allah dao prednost jednima nad drugima i zato što oni troše imetke svoje. Zbog toga su čestite žene poslušne i za vrijeme muževljeva odsustva vode brigu o onome o čemu trebaju brigu voditi, jer i Allah njih štiti. A one čijih se neposlušnosti pribojavate, vi posavjetujte, a onda se od njih u postelji rastavite, pa ih i udarite; a kad vam postanu poslušne, onda im zulum ne činite! – Allah je, zaista, uzvišen i velik!
Zakaj REPLIKA ignorira? Pa saj se samo kulturno pogovarjaš z njo. Ona pa vzvišena.
Forum je zaprt za komentiranje.