Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najamemo prikolico ali apartma ali mobilno hiško

Najamemo prikolico ali apartma ali mobilno hiško

Pozdravljeni,

ali mogoče kdo oddaja apartma, počitniško prikolico ali mobilno hiško za letošnje poletje.

Smo 4-članska družina in če imate prikolico ali hiško na lokaciji plaže, ki je primerna za otroke, vas prosim, da mi javite na mail

musketir22@gmail.com

Hvala in LP

Pozdravljeni,mi oddajamo prikolico v Rabcu kamp Oliva,prikolica v senci,čist in urejen kamp.Na željo pošljem slikce na email.Vse ostale informacije na tel.051436040.LP

Tole sem danes dobila na mail.

Spoštovani,

Želimo Vam ponuditi letovanje V POČITNIŠKA HIŽA » SHELBOKS – APARTMAJIH »

ki se nahajajo na otoku Pagu, enem od najlepših hrvaških otokov. V prvi vrsti do morja ,

v kempu Straško v Novalji .

Apartmaji ležijo neposredno ob morju z vsem potrebnim udobjem: kabel. tv, klimatska naprava, internet omrežje , parkirišče za vaš avto se nahaja tik ob apartmaji , …….

V kolikor ste zainteresirani za letovanje v PROTEKS CASA – MOBILE apartmajih, lahko pošljete svoje rezervacije na naša spodaj napisana elektronska naslova, fax, ali pa nas pokličite po telefonu.

Luksuzno opremljeni apartmaji »CASA – MOBILE« so tudi na prodaju .!!!

Za več informacij nas kontaktirajte:
Zlatko Funtak – tel. 00 385 (0) 98 313 907 , e – mail : zfuntak@inet.hr
ali obiščite našo spletno stran http://www.proteks.hr.

Vnaprej se Vam zahvaljujemo in želimo ugodno bivanje,

PROTEKS – CASA-MOBILE – KAMP STRAŠKO
Zlatko Funtak
Mob: 00 385 (0) 98 313 907
Fax: 00 385 1 299 13 57
E-mail: zfuntak@inet.hr
Internet: http://www.proteks.hr

P.S.
Če boste rezervirali Vaše bivanje v mesecu maju ali juniju, ( 5-6 ) Vas čaka posebni popust.

Živi in pusti živeti

zelo lepo-ko greš enkrat na otok Pag-v bližino Novalje-ali kamp Straško-hišice- ne greš nikamor drugam
priporočam!

Zdravo,

mi imamo v Novalji naselju Gaj (ne Gajac), apartma v velikosti 50 m2. Prilagojeno za majhne otroke, ker imamo tudi mi otroka. (Posteljica, igrače,..). Apartma ima tudi veliko teraso z majhnim bazenom. Za več info. me prosim pokličete na 041 822 922. Lp.

Boško pozdravljeni, malo prebiram oglase,ker iščemo dopust v terminu od 20.8. do 29.8. Smo 4 članska družina ( 2 otroka in 2 odrasla ) in me zanima, če imate slučajno še prost apartma za ta termin in koliko bi bila cena? Lahko me pokličete na tel. št. 040/565-113
Lep pozdrav iz Maribora
Nataša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close