Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najamemo počitniško prikolico

najamemo počitniško prikolico

V Istri ali okolici, najraje v FKK kampu. Smo mirni, urejeni in odgovorni. Mlada družina.

Problem je v tem, da lastniki kampov nasprotujejo oddaji naših prikolic,zato pavšalisti to malo delajo. Vsaj v naši Koversadi -Vrsar (FKK), kjer bomo letos že 27. leto je tako.Pretekla leta so tudi najemnikom zaračunali neko uporabo, ki jo je že lastnik prikolice plačal.

Vendar imajo pa domačini svoje prikolice v kampu, so registrirani za oddajo in jih oddajajo. Prikolice so precej zasedene. Ljudje, ki so včasih imeli svoje prikolice v Koversadi (in jih iz različnega razloga prodali), se poslužujejo te možnosti. Vidim vsako leto.
Če vas zanima oz. ne boste dobili slovenskega ponudnika, se lahko pozanimam za telef. št. koga iz Vrsarja.
LP

Malo nižje je moj post.

Oddamo v mesecu maju in juniju. Če vas zanima še kaj več pokličite.

lep pozdrav

Pozdravljeni, incognito, najeli bi prikolico v juliju.

Meli 1, lepo prosim za kak kontakt, bi bili zelooooo radi v Koversadi, samo po eni zmerni ceni, seveda.

cena najema?

Ja, midva s fantom nameravava letos poleti na morje in sicer nekam v Dalmacijo. Ali kdo ve, za kakšen kamp, kjer bi lahko najela prikolico, pa na koga se lahko obrneva, koliko časa prej je treba rezervirati in koliko stane? Šla bi pa za en teden in sicer konec julija ali začetek avgusta. Hvala!

Sem ga ravnokar poklicala in vprašala, če lahko objavim tel. št. in je rekel, da ga kar pokliči. Je naš dolgoletni znanec, pri njemu imamo v deponiji spravljeno svojo prikolico čez zimo, ker že dve leti moramo jeseni pospravit prikolico .
Omeni mu, da si dobila št. na netu od Novomeščanov.
GSM: 00385 98 219 360 . Ime mu je SIKI.

Dogovorite se direktno. O cenah jaz nič ne vem. Če me še kaj rabiš, pa napiši in bom odgovorila.
Želim lep dopust!

Mene pa samo zanima, na kateri net strani Novomeščanov.

fkk fan! Sem se pač računalniško narobe izrazila. Saj dobro veste, da sem Kamenčku hotela povedat, da naj pove kje in od koga je dobila številko.

Kamenček, ste se zmenili?
LP

Meli, najlepša hvala, smo kontaktirali gospoda in se domenili. Hvala vam 10000krat!

Dajte mi še povedat, kako je z rezervacijo parcel. Se da rezervirat vnaprej ali samo tam na licu mesta? NA katerem delu (lahko je superior) naj iščemo senčno parcelo, primerno za otroke?

LP

Kolikor jaz vem ti domačini postavijo prikolice na lepa mesta. Nas pavšaliste so pa lani vrgli na sredino kampa, daleč od morja.25 let smo bili 30 m od morja, vse smo imeli pri roki – raj na zemlji. Lani sem se pa z avtom vozila do plaže. Res je tudi to, da sem težak bolnik s 44 kg. Ostali so si pa nabavili ročne vozičke in vozili ležaljke, plavute…

Siki ima sigurno vse na lepih mestih. Ampak jaz bi naredila takole: eno lepo soboto v marcu bi se z njim dogovorila in šla na izlet v Vrsar. On bi vas peljal tudi v kamp malo pogledat ali vsaj pokazal na načrtu kampa kje bodo njegove prikolice. In se dogovorite iz oči v oči. On ima svojo deponijo levo tik pred vhodom v Koversado. Potem si pa še malo ogledate Vrsar, v Batano v centru greste na kavico, v marini v restavraciji Trošt pa še na kosilo. In boste imeli en lep dan.
Mi smo v Vrsarju pogosto, tudi pozimi, ker imamo tam tudi apartma. Brez morja ne gre,to soboto odhajamo za 1 teden v tople kraje na kopanje.

Torej Kamenček, vse bo v redu in boste imeli lep dopust. Javite se še kaj! Če pa želite, poleti lahko skupaj spijemo kavico. LP

Najprej prečitajte zgoraj.
Šele zdaj mi je kapnilo, zakaj sprašujete za rezervacijo parcele. Namreč, parcele rezervirajo tisti, ki s svojimi prikolicami pridejo v kamp za določeno obdobje. Pa pavšalisti, ki jih postavljamo za veliko noč oz. do 1. maja in jih imamo do konec septembra.
Tako kot vi, pa dobite prikolico s predprostorom že postavljeno na parcelo in pridete samo s svojo prtljago in takoj začnete uživat. Za katera mesta ima Siki zmenjeno z upravo kampa, pa jaz ne vem. Zato pa svetujem izlet v Vrsar.

NAjlepša hvala za nasvet. MI smo sicer mislili na izlet kar za prvega maja, a bo namreč že prepozno…Bomo odšli prej…
Hvala.
LP!
kamenček

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close