Najamem prikolico
A res nihče ne oddaja svoje prikolice v nobenem kampu. Sama jo imam namen kupit prihodnje leto, ampak bi po dolgih letih želela spet poskusit, kako je bit v kampu, da se bom potem lažje odločila. Drugače pa sem gledala kamp Čikat na Malem Lošinju in mi je zelo všeč. Kaj se pa vam zdi? A kdo mogoče pozna koga, ki bi oddal prikolico? pa pa
Sem opisal kamp nekaj postov nazaj; tudi kamp prikolico imamo v Rapoči, zato lahko nekoliko bolj napišem/opišem kamp. Tudi v ostalih bljižnih kampih sem bil kakor tudi v Bučanju. Tudi sen podal odgovor o naselju.
Obala v našem kampu je “narejena – posuta s peskom” v predelu kjer je stara hiša. Tu je primerna za otroke od 0-4 let. Ostalo je skalnato zapolnjeno z betonom. Pred Nerezinami je zopet manjši zalivčrk, kjer je prod; globina pa kar hitro naraste. No ja, nimamo malih otrok več, so pa tu “zrasli na morju” -:)))).
Lepa palaža za otroke v pri “potopljeni ladji”; z malimi otrkoki smo šli dostikrat v Bučanje.
Sprehod in jogging je mogoč; imaš lepe pohodniške poti v okolici (Televrin, Koča na Osorščici,Sv. Benedikt…); pot do Bučanj; do Tiffona.
Sedaj je narejena obvoznica, tako da ni veliko prometa mimo kampa.
Če te še kaj zanima se lahko na ZS.
LP
Pozdravljeni,mi oddajamo prikolico v Rabcu kamp Oliva,kamp je čudovit,urejen.Nam zelo odgovarja ker se tukaj res veliko dogaja,v neposredni bližini imamo vse od trgovine,lekarne,pošte,zdr.doma tako da naš avto cel dopust miruje samo kadar smo na rednem dopustu(3tedne)gremo pa 1krat na teden v Labin kjer imamo Lidel,Merkator center ter velik center Plodine.Če vas zanima pokličite 051436040.Prosto je od 27.06 do 09.07 in od 29.08 dalje.LP
Nuška,
sicer imamo za letos že ves dopust splaniran, se pa že nekaj časa “ogrevamo” še za kamp varianto. Nekaj let smo hodili v Valkanelo (so imeli pri možu v službi) in nam je bilo zelo všeč.
Kakšna pa je cena najema na dan? Je potem v kampu poleg takse potrebno še kaj doplačati? Ker potem pride taka varianta kar draga, če se ne motim. Se priporočam za drugo leto, saj sem o tem kampu slišala same pohvale.
lp
Hojla,najem prikolice je 50eur na dan,v kampu pa plačate TT,ki znaša v sezoni 7kn na dan za odraslo osebo ,3.5kn otroci od 12do 18let,otroci do 12let pa nimajo takse.Kar se pa tiče naše prikolice pa s sabo ne rabite nič drugega kot os.stvari in hrano,saj imate v prikolici poleg osnovnih stvari tudi vse ostalo:TV,DVD;radio s CD,sušilec za lase,mini štedilnik s pečico in kuhalno ploščo,el.žar,ležalniki,el.pikado,4kolesa(moš.gorsko,ž.gorsko,poni,otr.12col)otroški kotiček(mizica,stoli,iglu,igrala)in še in še.Vglavnem tako kot mi uporabljamo dajemo tudi v najem.Na željo lahko pošljem tudi slikce kampa in prikolice na vaš email.LP in lepe počitnice
Nuška,
se priporočam za fotke na joze.mazi@siol.net.
lp
imate še fraj..smo zainteresirani za termin od 20.7.-30.7.2010
hvala za info
moj mail je anin_svenda@yahoo.com
lp
Mi smo zainteresirani za najem prikolice od 27.8. do 5.9. Ali mi lahko sporočite vaš e-mail ali telefon ali se oglasite na tejci_g@hotmail.com?
Koliko stane in kje je locirana?
Forum je zaprt za komentiranje.