Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naj varam v mrtvem zakonu?

Naj varam v mrtvem zakonu?

Res je to ,imaš še nekaj doma ,ni mrtvo ,seks 2x mesečno je za nekatere normalna stvar v dolgoletni vezi…enkrat si bila zaljubljena ,si ga imela rada ,moža mislim,še zmera skrbita en za drugega ,neko prijateljstvo…na drugi strani mlajši ,sem prepričan ,da po nekaj  fukih ,bo zveze konec ,ne bo zdržalo tko je …če samo prevaraš iz strasti ,boš pa začela poniževat moža ,se znašat nad njim …tko je ,podzavestno ali zavestno ga boš dajala v nič… ne da sem zadrt,dosti se vara ,abrahami ,ponavadi se razumejo s partnerji ,imajo neke stvari skupne ,tudi prijatelji so ,samo seksa ni nič ,nula ,zato si koga dobijo ,znajo tudi skrit ,so različne situacije…

V današnjem življenju je takšnih zgodb še in še… Celo sam sem bil del nekaterih… Če ste finančno priskrbljena in vas ni strah “novega dvojnega življenja” (otroci že dokaj odrasli)… si privoščite to! Enkrat se živi! Vse te “dame” iz mojega življenja se še vedno sprehajajo z moži in otroci in igrajo “happy family”…Je pa res, da sem jaz imel “trezno glavo” in se po nekaj avanturah umaknil, ker če bi pa še jaz živel v sanjah, pa samo Bog ve kako bi se zaključile naše avanture! Skratka vsi smo se imeli lepo… njim sem pomagal, jaz pa tudi užival 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2789, 05.08.2024 ob 21:22

V bistvu je situacija taka: imam družino, z možem sva po 15-ih letih zakona bolj dobra prijatelja, kot mož in žena. Seks – mogoče 1-2x/mesec, kaj več ne, pa še to nič posebnega. Razumeva se enkrat bolj, drugič manj… V bistvu nama tak odnos ustreza.

Zdaj pa – kot strela z jasnega – je zadelo MENE. Na službeni poti sem spoznala človeka, mlajšega od mene in po končani poti ostala z njim v stikih preko maila. Ti so prerasli iz službenih v bolj osebne in zdaj iz dneva v dan komaj čakam na njegove maile in prijazne besede. V njih sva oba razkrila, da se medsebojno privlačiva, oba imava družine. Zavedava pa se, da dokler se ne srečava na “nevtralnem teritoriju” v dvoje, ne bova ne on in ne jaz, mirna. Bojim se, kako bo, saj se spolno močno privlačiva in je hkrati 1. moški po mojem možu, ki je vzbudil pri meni tako stanje. Ne vem, če se bom lahko zadržala ( v bistvu niti ne vem, če se hočem).

Zokan ne diraj tuje žene! Sex 1-2 x na mesec ne verjamem, bolj letno. Da bi se kvaziSlavci spolbo privlačili ob vsem smradu in razclečenisti. Maile pišeš, tako butast?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close