Naj varam v mrtvem zakonu?
Povej avtorica svojemu možu,mož te naj fajn obdela med rjuhami,potem pa vrže na cesto in se lahko greš po ločitvi predajati strastem s tvojim ljubčekom in ostalimi 100,ki bodo še potem sledili.
Enim je pa res dolgčas v življenju in imajo polno rit . Edino kaj vodi takšne razvajenke je srbeča pizda in skakanje s cveta na cvet.
Namesto,da si se cipa poročila,bi lahko postala prostitutka,ali striptizerka,potem bi bilo seksa kolikor češ.
Razlika je, če govorimo o seksu zaradi seksa ali o seksu zaradi čustvene in telesne privlačnosti. Problem je mrtev zakon, ni rečeno, da je slab zakon, samo mrtev je. Po dolgih letih zakona se rutina velikokrat zgodi in je nevarna, saj lahko pride do tega, kar opisuje avtorica. Vsak človek si želi zvestobe v zakonu, to je razumljivo. Nezvestoba varajočemu vzbuja slabo vest. Ko se ti zgodi prevara, je bolje nepriznati partnerju, sploh, če je partner zvest, ker bi ga s tem samo prizadela, uničila zakon, ki ni ravno najboljši, ampak je še vedno dober. Partner si tega ne zasluži. Najbolje je nevarati in pozabiti. Če rečemo karkoli drugega, je to začetek konca zakona.
Anonimno 2789, 05.08.2024 ob 21:22
V bistvu je situacija taka: imam družino, z možem sva po 15-ih letih zakona bolj dobra prijatelja, kot mož in žena. Seks – mogoče 1-2x/mesec, kaj več ne, pa še to nič posebnega. Razumeva se enkrat bolj, drugič manj… V bistvu nama tak odnos ustreza.
Zdaj pa – kot strela z jasnega – je zadelo MENE. Na službeni poti sem spoznala človeka, mlajšega od mene in po končani poti ostala z njim v stikih preko maila. Ti so prerasli iz službenih v bolj osebne in zdaj iz dneva v dan komaj čakam na njegove maile in prijazne besede. V njih sva oba razkrila, da se medsebojno privlačiva, oba imava družine. Zavedava pa se, da dokler se ne srečava na “nevtralnem teritoriju” v dvoje, ne bova ne on in ne jaz, mirna. Bojim se, kako bo, saj se spolno močno privlačiva in je hkrati 1. moški po mojem možu, ki je vzbudil pri meni tako stanje. Ne vem, če se bom lahko zadržala ( v bistvu niti ne vem, če se hočem).
Ma ne vem, a moski, ki iscejo avanture ali kaj vec..zavohajo take zenske.
Drugace pa …res, najlazje bos izvedela, kaj in kako, ko se bos locila, predelala in potem naprej.
Varanje se ne izplaca..mojga bivsega je tako razjedalo, da je zarad infarkta pristal na operacijski mizi..pa ne bi bilo treba.
Smornnakubik, 06.08.2024 ob 18:22
Ma ne vem, a moski, ki iscejo avanture ali kaj vec..zavohajo take zenske.
Drugace pa …res, najlazje bos izvedela, kaj in kako, ko se bos locila, predelala in potem naprej.
Varanje se ne izplaca..mojga bivsega je tako razjedalo, da je zarad infarkta pristal na operacijski mizi..pa ne bi bilo treba.
Ja, Mislim da oddajajo tako energijo, pa tudi take zenske takoj trznejo na flirt in potem se nadaljuje. Če bi ona ignorirala pozornost tega moškega, bi šlo mimo. Tako pa se stopnjuje . Vsak je svoje sreče kovač. Jaz bi poskušala rešiti zakon, ker če sama pravi da ji tako stanje ustreza,ne vem zakaj jamra čez mrtvi zakon ? Ali bi avtorici ustrezalo da mož isto eno spozna in se poseksata? Verjetno bi popizdila. Z eno besedo, dolgočasje v življenju jo je pripeljalo do te dileme. Tu ni nekih čustev, le seksualna želja do tega moškega .
Nisi edina. To se zgodi veliko zakoncem. Jaz sem to strast, ki sem jo začutila do neke osebe, dojela kot neko priložnost za obuditev strasti v zakonu z možem. Midva sva obudila sva strast v postelji, se močno zbližala, tudi čustveno povezala, kot da bi se ponovno zaljubila. res pa je da pri meni sploh ni bilo komunikacije kot pri tebi, samo pogledi in privlačnost. Vidva sta šla že naprej, ampak sedaj je na tebi kaj storiš. Zaustaviš konje ali se podaš v avanturo.
Jaz mislim, da v tvojem odnosu manjka tudi kaj drugega in to že nekaj časa, drugače te ta moški ne bi pritegnil in ne bi skušala drugje iskati to, kar doma nimaš. Odločitev je itak tvoja, ampak moje mnenje je, da imaš samo dve možnosti, kjer ta sodelavec sploh ni vključen: z možem se pogovorita in se potrudita rešiti vajin zakon, poti za to je več, bodisi sama ali s strokovno pomočjo, če si to oba seveda želita. Druga možnost pa je, da odnos zaključiš in si sama. Si vzameš čas zase, se posvetiš sebi, greš globlje vase in svoje življenje, svoje vrednote, pričakovanja. Potem si vzami še nekaj časa zase. No, potem pa lahko začneš razmišljati o novem razmerju in raznih avanturah.
Ti ,nepotešena poročena ženska ,ki trdiš,da imaš mrtvi zakon,pa napiši tu svoj e-naslov in ti bo dostih potrebnih uporabnikov tu,se oglasilo in bodo te fajn obdelali,kaj še čakaš,lajdra. Noge narazen in gang bang,da ne boš imela več mrtvi zakon.
Če imaš kaj pameti ,se posveti možu ,ter otroku ,ali pa se loči in se potem zabavaj naokoli.
Boljše je za tebe ločitev,če že tako premišljaš,kako bi te drugi obdeloval,ali obdelovali.
So obdobja v zivljenju, ko se preprosto izgubimo. Moz nam gre na zivce, prijateljice so prepametne, sluzba je zanic. Izgubimo se, smo nesrecni, prazni, tako je nasa psiha narejena. Tega ni za obsojat, ker to vsi dozivljamo. Zdaj je samo na tebi kaj si dejansko mislila, ko si pred Bogom obljubila zvestobo mozu do smrti. Zvesta si itak sebi in varala bos tudi sebe.
Bila sem na istem kot ti. Mikal me je za znoret, vedno, ko bi lahko kaj bilo pa mi je nekaj to preprecilo. Namenjeno mi je bilo vec.
Skozi veliko preizkusenj in skusnjav sem koncno nasla pot do srece to je zame Bog in vera. Sem presrecna, da sem koncno dojela smisel Boga, vere, bozje milosti in ljubezni. Od takrat sem lahko srecna brez razloga, kar sem si tako dolgo zelela.Od takrat tudi prepoznam skusnjavo in se je znam izogniti, pa to ni samo varanje. Zivljenje nas neprestano preizkusa. Z Bogom ob sebi pa je vse tako enostavno.
Samo Bog je resnicen, vse ostalo je iluzija.
Poglobi se vase, najdi sreco v sebi. Varanje te NE BO OSRECILO, LE ZAL TI BO. Nikakor ne bos srecna, ce bo za ceno tega tvoj moz nesrecen, prizadet, izdan. Cetudi je vse narobe v vajinem zakonu na koncu koncev je clovek s custvi in s custvi drugih ljudi se ni za igrat. Zapomni si KAR DAS TO DOBIS.
Pa srecno!
Spoznalasem, 07.08.2024 ob 15:40
So obdobja v zivljenju, ko se preprosto izgubimo. Moz nam gre na zivce, prijateljice so prepametne, sluzba je zanic. Izgubimo se, smo nesrecni, prazni, tako je nasa psiha narejena. Tega ni za obsojat, ker to vsi dozivljamo. Zdaj je samo na tebi kaj si dejansko mislila, ko si pred Bogom obljubila zvestobo mozu do smrti. Zvesta si itak sebi in varala bos tudi sebe.
Bila sem na istem kot ti. Mikal me je za znoret, vedno, ko bi lahko kaj bilo pa mi je nekaj to preprecilo. Namenjeno mi je bilo vec.
Skozi veliko preizkusenj in skusnjav sem koncno nasla pot do srece to je zame Bog in vera. Sem presrecna, da sem koncno dojela smisel Boga, vere, bozje milosti in ljubezni. Od takrat sem lahko srecna brez razloga, kar sem si tako dolgo zelela.Od takrat tudi prepoznam skusnjavo in se je znam izogniti, pa to ni samo varanje. Zivljenje nas neprestano preizkusa. Z Bogom ob sebi pa je vse tako enostavno.
Samo Bog je resnicen, vse ostalo je iluzija.
Poglobi se vase, najdi sreco v sebi. Varanje te NE BO OSRECILO, LE ZAL TI BO. Nikakor ne bos srecna, ce bo za ceno tega tvoj moz nesrecen, prizadet, izdan. Cetudi je vse narobe v vajinem zakonu na koncu koncev je clovek s custvi in s custvi drugih ljudi se ni za igrat. Zapomni si KAR DAS TO DOBIS.
Pa srecno!
Ko si našla boga, se je tvoj zakon kaj izboljšal? Ali je še vedno mrtev, kot je bil, le da se ti počutiš bolje, ko imaš boga?
In, 07.08.2024 ob 17:40
Ko si našla boga, se je tvoj zakon kaj izboljšal? Ali je še vedno mrtev, kot je bil, le da se ti počutiš bolje, ko imaš boga?
Dokler sta dva skupaj ne moreta imeti mrtev zakon. Zakon umre ob ločitvi, čustva ne nujno. Ampak dokler sta skupaj, četudi pasivno, je zakon živ. Čas prinese vse odgovore, važno je ne hiteti, ker ničesar ne zamujate. In res je, Bog je najboljši spremljevalec v življenju. Vsak te prej ali slej razočara, sploh v partnerstvu je tega res veliko. Te dni sem slišala že za toliko prevar in ločitev, da mi je prav hudo. Večinoma moški našel drugo, v enem primeru je ženska našla drugega, ampak ta jih je v par letih zamenjala že 3, zato me ne preseneča.
Kje je ljubezen se sprašujem? A smo res vsi kar tako zamenljivi in hitro nadomestljivi? Žalosti me to.
Ufff , nisem verna, ampak podobno izkušnjo delim s teboj. Enkrat sem se ustavila pred eno cerkvijo, šla notri in prosila boga, Erosa, Jezusa, pač nekoga , da mi pomaga premagati to zaljubljenost. Jokala sem tako mi je bilo hudo. Takrat sem občutila močno olajšanje, kot bi me neka sila podprla. Pri meni je bilo malo konfuzno , nič nisva imela, privlačil me je močno, hkrati pa je intuicija opozarjala da naj se ne zapletem z njim. Ob njemu sem se zelo slabo počutila, živčna, nesproščena. Hkrati me je nenormalno vleklo k njemu, glede na vse znake mislim da je tu šlo za karmicni odnos. Zelo me je prizadelo vse skupaj, tudi fizično sem zbolela. Sedaj je kar nekaj časa minilo in je to za menoj, počutim se svobodna, prepoznala sem kaj me je privlačilo pri njemu. Tudi če ne bi bila v vezi, dvomim da bi bila midva skupaj ali vsaj dolgo skupaj. Ker me je toliko ključnih stvari motilo pri njemu, prav alarmi so se mi prižigali v glavi. Ta izkušnja pa me je precej spremenila, spoznala sem kaj je prava ljubezen. Pa tudi kot človek sem se spremenila. Postala sem bolj strpna, empatična, razumem drugačna stalisca. Mogoče mi je ravno ta odnos odprl oči , ker je bil tako različen od mene in je omehčal tisti del mene ki je bil preveč kritičen. Med nama je bila neka močna energetska povezava. Nisem se srečala človeka, ki bi v meni toliko bolečine prebudil.
Uffff, 07.08.2024 ob 20:36
Ufff , nisem verna, ampak podobno izkušnjo delim s teboj. Enkrat sem se ustavila pred eno cerkvijo, šla notri in prosila boga, Erosa, Jezusa, pač nekoga , da mi pomaga premagati to zaljubljenost. Jokala sem tako mi je bilo hudo. Takrat sem občutila močno olajšanje, kot bi me neka sila podprla. Pri meni je bilo malo konfuzno , nič nisva imela, privlačil me je močno, hkrati pa je intuicija opozarjala da naj se ne zapletem z njim. Ob njemu sem se zelo slabo počutila, živčna, nesproščena. Hkrati me je nenormalno vleklo k njemu, glede na vse znake mislim da je tu šlo za karmicni odnos. Zelo me je prizadelo vse skupaj, tudi fizično sem zbolela. Sedaj je kar nekaj časa minilo in je to za menoj, počutim se svobodna, prepoznala sem kaj me je privlačilo pri njemu. Tudi če ne bi bila v vezi, dvomim da bi bila midva skupaj ali vsaj dolgo skupaj. Ker me je toliko ključnih stvari motilo pri njemu, prav alarmi so se mi prižigali v glavi. Ta izkušnja pa me je precej spremenila, spoznala sem kaj je prava ljubezen. Pa tudi kot človek sem se spremenila. Postala sem bolj strpna, empatična, razumem drugačna stalisca. Mogoče mi je ravno ta odnos odprl oči , ker je bil tako različen od mene in je omehčal tisti del mene ki je bil preveč kritičen. Med nama je bila neka močna energetska povezava. Nisem se srečala človeka, ki bi v meni toliko bolečine prebudil.
Za” spoznalasem ”
Ni citiralo
Ja, ko sem nasla Boga sem postala boljsi clovek, zato sem tudi bolj prijazna, socutna in zavedam se, da je tudi moj moz clovek s custvi in ga sprejemam in vidim drugace kot prej. Vsi moji odnosi so se spremenili in to na boljse. Bog je ljubezen, tista cista, nesebicna, to me dela boljso.
Seks je pa itak prevec opevan. Zenska, ki ni v stiku sama s sabo v seksu ne uziva niti z mozem niti z ljubimcem. Zato varanje nima smisla in je na koncu vedno bolecina.
Dokler bo to stanje kot ga opisuješ bo pogojno dobro, doma boš sicer občasno tečna, ko se boš pa začela gonit boš postala doma nestrpna do moža, sledila bo ločitev, podzavestno si ne boš mogla pomagati, morala boš desca v nič dajat, tako pač je, vem kako to izgleda ker je moja mati naredila ravno to o čemer ti razmišljaš.
Oče pa ni imel moči da bi se ločil, raje vstraja v toksičnem zakonu.
Forum je zaprt za komentiranje.